Quick Sign In:  

Forum: Dutch Forum

Topic: storend geluid

This topic is old and might contain outdated or incorrect information.

Heb cue 5.0 geinstaleerd en hoor een storend geluid tijdens `t draaien .Heb nl vista op m`n laptop kan `t daardoor zijn.
Voor de rest werkt `t prima weet iemand wat `t probleem kan zijn gr bix
 

Posted Tue 08 Jul 08 @ 12:51 pm
trek eens de stroomadaptor van je laptop uit , zodat hij overschakelt op batterij
als de ruis dan verdwenen is ligt het aan de aarding
oplossing = stekker zonder aarding gebruiken

greetz

DJ Voelie
 

Posted Tue 08 Jul 08 @ 3:09 pm
heb `t geprobeerd maar geen resultaat . hoor een soort gekraak om de 10 seconde gr
 

Posted Tue 08 Jul 08 @ 3:27 pm
heb vdj 4.3 geprobeerd en daar hoor ik geen gekraak of ander geluid.wel dat je in je koptelefoon je gain niet kan regelen.dat is wel jammer
 

Posted Tue 08 Jul 08 @ 3:33 pm
Voor ploppen en kraken, zie het sticky topic in het general forum. Dit komt meestal dordat de performance slider in het VDJ config menu teveel naar rechs staat. Daarnaast kun je proberen de "Safe Mode" en "Overclock" opties aan of uit te zetten. De juiste inselling is afhankelijk van je pc / laptop. Probeer er dus eentja aan of uit te zetten en test vervolgens. Helpt het niet zet die dan terug en probeer de andere en test opnieuw. Werkt dit ok niet zet dan beide over (ten opzichte van je huidige instellingen) en test weer.
Schakel daarnaast alle hardware uit in de hardware config van Windows, die je niet voor VDJ nodig hebt: zoals netwerk, draadloos netwerk, modem, webcam, bluetooth, vinger afdruk lezers, memory card lezers etc. Controleer daarnaast of je geluidskaart niet een interupt deelt met bijvoorbeeld je video kaart.
Ewout
 

Posted Wed 09 Jul 08 @ 2:50 pm


(Old topics and forums are automatically closed)