Quick Sign In:  

Forum: Dutch Forum

Topic: tracks

This topic is old and might contain outdated or incorrect information.

teelPRO InfinityMember since 2006
Hey
Hoe kan je nou eigenlijk een setje opnemen en tegelijkertijd of nadien tracks (nummer 1, 2, 3, etc) invoeren in de set?
Dus opnemen per mix of begin van een nummer.
Anders heb ik nadien bij het branden maar 1 nummer van 60 min. en kan ke niet doorgaan naar het volgende nummer ....
Bedankt
 

Posted Tue 15 Apr 08 @ 9:44 am
Als je op het Record tab, de config button selecteerd, dan vind je daar een vinkje "Split in multiple files". Deze optie maakt voor ieder nummer een nieuwe file aan gedurende je mix. Je kunt ook nog het vinkje "Auto-split on crossfade" aanzetten dan wordt er een nieuwe file aangemaakt zodra de crossfader door de "0 stand" heen gaat. Lees ook de manual eens, al deze info staat op pagina 52.
Achteraf splitten kan met een sound editor.
 

Posted Tue 15 Apr 08 @ 11:25 am
Even inhaken op dit topic hoor.

Als je de autosplit gebruikt, ziet een burnerprog. als Nero de mix dan nog wel gewoon als één geheel of word hij daar ook opgedeeld? En als hij opgedeeld word in losse tracks, hoe krijg je die dan weer aan elkaar?
 

Posted Fri 09 May 08 @ 1:28 pm
Je krijgt allemaal "losse nummers". Standaard staat nero ingesteld, zodat er tussen nummers 2 seconde stilte is. Dit wil je natuurlijk niet als je je mix gaat opnemen. Je kunt echter per nummer instellen hoeveel ruimte er tussen zit. Klik hiervoor rechts op een van de nummers en vul ipv de 2 seconde 0 seconde in. Daarnaast is het dan verstandig om de mix te branden als "disk at once", waardoor je minder kans hebt op tikken tussen de nummers, omdat aan een stuk doorgebrand wordt ipv alle nummers los.
Ewout
 

Posted Sun 11 May 08 @ 3:48 pm
Bedankt, daar kan ik wat mee. ;-)
 

Posted Mon 12 May 08 @ 10:51 am
je kan ook eventueel met nero wave editor je nummers gaan bewerken en als je dan een liedje opent en je klikt in het menu bestand op openen dan kan je het volgende nummer openen en gewoon met kopieren en plakken achter het eerste nummer zetten enz. Je kan er dan ook eventuele stiltes uithalen, dit is vooral handig op het einde van een liedje want soms worden daar automatisch stiltes gecreerd.
Hopelijk ben je hier nog iets mee.

Roeland
 

Posted Sat 17 May 08 @ 11:38 am


(Old topics and forums are automatically closed)