Sign In:     

Forum: Greek Forum

Topic: περι οργανωσης βιβλιοθηκης
Οπως λεει και ο τιτλος θελω να οργανωσω την βιβλιοθηκη μου (να κανω αρχικα εκαθαριση απο διπλες- τριπλες -τετραπλες εκδοσεις και διαφορετικες ποιοτητες) και ψαχνω τον πιο ευκολο τροπο ωστε να κανω ενημερωσεις στο μακ (το οποιο υπαρχει ολη η βιβλιοθηκη) ομως απο το πισι (win) που εχω στο γραφειο μου στην δουλεια..
εχουν περασει διαφορα απο το μυαλο μου ομως θα θελα να ακουσω και τους δικους σας τροπους (αν δλδ το κανετε και σεις με καποιο τροπο)
οποτε τα δεδομενα ειναι :
mac +vdj με ολη την μουσικη στον εσωτερικο του δισκο (το λαπτοπ το οποιο παιζω)
win 11 pc +vdj στο μαγαζι
Επισης πολυ συντομα στο μαγαζι θα υπαρχει και ενα nas το οποιο αν χρειαστει θα μπορω να εκμεταλευτω.
Ενα δεδομενο (περα απο τα βασικα) που θα θελα να μη χαθει ειναι το last played ..
ευχαριστω προκαταβολικα

Posted 14 hours ago
Αυτό το "παίζω με MAC στο club/bar, αλλά θέλω να οργανώνω τη μουσική μου με PC (Windows) στο σπίτι" πρέπει να απαγορευτεί δια ροπάλου..
Να καείτε στο πυρ το εξώτερο κύριε.. που μου θέλετε full sync μεταξύ MAC και Windows και "χωρίς" εξωτερικό δίσκο..

Πέρα από την πλάκα, ο μόνος σωστός τρόπος με "εγγυημένα" αποτελέσματα είναι η χρήση εξωτερικού δίσκου.
Η database θα βασανίζεται λίγο καθώς σε κάθε σύνδεση θα τρώει μετατροπή από Windows σε MAC και τούμπαλιν, αλλά εντάξει.. θα ζήσει..