Sign In:     

Forum: Greek Forum

Topic: περιεργο προβλημα..
καλησπερα
στην χθεσινη εκδηλωση και γυρω στις 3 το πρωι ( δεν ξερω αν κατα λαθος πατησα κατι στο προγραμμα η στην κονσολα και ενεργοποιησα καποια ρυθμιση ) ξαφνικα οτι κομματι εβαζα συνχονιζοταν με αυτο και τα 3 υπολυπα ντεκ σαν να εχω μονιμα πατημενο το syng αλλα και το pich οταν το πειραζα αντιστοιχα ανεβοκατεβαινε και στα υπολυπα 3
οκ ειχα και δευτερο λαπτοπ κουμπομενο στην κονσολα συνεχισα με το δευτερο ενω στο πρωτο εκλεισα το προγραμμα το ξαναανοιξα το ιδιο κοιταω στις επιλογες αν εχω πειραξει καποια ρυθμιση σε σχσεση με syng kai pich τιποτα
το λαπτοπ ηταν η πρωτη του εκδηλωση αν αυτο λεει τιποτα καινουριο και ισχυρο
τελως παντων παλι ξαφνικα μετα απο κανα τεταρτο το προβλημα λυθηκε δεν ξερω αν ηταν απο μονο του η κατι διορθωσα χωρις να το καταλαβω οποτε η ερωτηση ειναι

υπαρχει καποια ρυθμιση στο προγραμμα που να δικαιολογει αυτο?
ηταν πολυ παραξενο να ανεβοκατεβαζω το πιτς και να κανουν και τα υπολυπα το ιδιο

σκευτεστε κατι αλλο ?
ευχαριστω

Posted 2 days ago @ 5:30 pm
νομιζω η το beatlock το κανει αυτο ειτε ενα αλλο beat-κατι που δε μπορω να θυμηθω αυτη τη στιγμη με τιποτα γαμωτο...

to autopichlock βλεπω ειναι στο ον λογικα αυτο ειναι το θεμα ειναι αν βρω πως ενεργοποιηθηκε να μην το παθω ξανα η ισως να ηταν παντα στο ον και να ηταν οι συνθηκες ιδανικες και να δουλεψε δηλαδη να ταιριαξαν τα bpm και στα 4 ντεκ ισως?

To "autoPitchLock" ενεργοποιεί και απενεργοποιεί το pitch_lock αυτόματα.

Όταν τo autoPitchLock είναι ενεργοποιημένο, τότε το pitch_lock ενεργοποιείται όταν τα δύο κομμάτια είναι synchronized (in sync)

Το pich_lock μετακινεί τα pitch faders μαζί ώστε τα κομμάτια να παραμείνουν συγχρονισμένα κατά την αλλαγή του tempo

κατανοητο αυτο γιωργο και να το καταλαβω οταν δουλευεις τα δυο ντεκ
στην δικια μου περιπτωση ( γιαυτο την λεω λιγο περιεργη ) ειναι οτι ειχα ενα ντεκ στον αερα επαιζα με το pich στο δευτερο και εκανε το ιδιο ( το pich ) και στα αλλα 3!!
και σε αυτο που ηταν στον αερα αλλα και στα αλλα 2
περιεργο?