Sign In:     

Forum: Greek Forum

Topic: δονυση vibration usb port disconect αποσυνδεση
Θέλω να μοιραστώ μαζί σας την χειρότερη έμπειρά που είχα ποτέ, και που εύχομαι κανένας να μην ζήσει. Και νομίζω ότι πιθανός και εσάς να σας έτυχε αλλά ακόμα μπορεί να ψάχνετε το γιατί. Εδώ εγώ θα κάνω μόνο εικασίες γιατί δεν βρήκα από που και γιατί έγινε αυτό που έγινε χθες.
παίζω με μια κονσόλα pioneer ddj-sx και ένα λαπτοπ Lenovo loq 15irx9 intel 7 rtx4060 ktl
κατά καιρούς και αρεα και που για Χ λόγο η κονσόλα σταματούσε να ανταποκρίνεται, δεν έκανε τίποτα, αλλά η μουσική έπαιζε κανονικά, το πρόβλημα λυνότανε με σβήσιμο και ανάμα της κονσόλας. Παρατήρησα ότι την τελευταία φορά που έγινε αυτό ήτανε όταν φόρτωσα ένα τραγούδι που του είχαν κάνει autoloop μέσα από τα setting του virtual dj, υπέθεσα ότι κάτι δεν έκανα καλά, και είπα να το κοιτάξω, αλλά ξέχασα, και ένα βράδι όταν το φόρτωσα ξανά και θυμήθηκα και είπα @#$% δεν έγινε τίποτα, αρά ο μύθος ότι το τραγούδι έκανε την κονσόλα να μην ανταποκρίνεται δεν ήτανε αληθινός.
Εχθές το βράδι ξεκινάμε όλα καλά, σε λίγο σταματάει η μουσική, το virtual έπαιζε κανονικά, σβήνω κονσόλα την ανάβω, όλα οκ… έλεγχο σύρματα κτλ.. όλα οκ.. περνάει λίγη ώρα μπαίνει και κόσμος στην πιστά, τα ιδιά σταματά η μουσική (το virtual τρέχει σαν να μην έγινε τίποτα.) βγάζω το usb το ξαναβάζω έρχεται η μουσική, σε λίγο πάλι τα ιδιά.. ρε αμαν κτλ αλλάζω σύρμα το βάζω σε άλλη θύρα usb, βγάζω το vga καλώδιο (γιατί παίζω και βίντεο). Πέραση λίγη ώρα όλα καλά λέω μάλλον είναι το σύρμα, Μπαμ σταματά πάλι, ρεζίλη τον σκυλιών, βγάζω το σύρμα το βάζω στην θύρα usb που ήτανε πριν, ευτυχώς δεν ξανά σταμάτησε, άλλα μουσική δεν παίξαμε από το ανχος και το ρεζίλεμα.
Ξυπνάω σήμερα και σκέφτομαι, δυο καλώδια το ένα του κουτιού, το άλλο καινούργιο 5-6 μηνών, απλά μένη στο κλαμπ πανό στην κονσόλα, δεν είναι ταλαιπωρημένο, άρα δεν μπορεί να είναι τα σύρματα. Τι μπορεί να είναι??????
Το μόνο που μένει σκεπτούμε να έχουν χαλάρωση η θύρες του usb πανό στο laptop μου, και από το μπάσο, να γίνετε κάτι σας ας πούμε σπινθήρα και έτσι διακόπτετε η επικοινωνία.
Τώρα από την άλλη ένα χρόνο τώρα που παίζω στο ίδιο μαγαζί, χθες θυμήθηκε να το ενοχλώ το μπασο.
Έχω σφίξη της θύρες usb του λαπτοπ θα μαθουμε αποψε,
Σκέφτηκα να τους βάλω λίγο ζελοταπε, σκευτικα να βαλω το λαπτοπ και την κονσολα πανο σε αφρολεξ, σφουνκαρι..
Εσεις τι λετε το μπασο μπορει να κανει τετια σοβαρα προβληματα.

Posted 5 hours ago