Sign In:     

Forum: Greek Forum

Topic: QLC+ - Page: 3
KAPPASDJ wrote :
και ήμουν έτοιμος για αγορά το ChamSys MagicQ Rack Mount Dongle..

Ρε συ.. Αν είναι να δώσω ένα χιλιάρικο για το Rack Mount Dongle, δίνω 150 ευρώ ακόμα και παίρνω την Mini Connect.
Απλά το κακό είναι οτι οι κονσόλες ξεκλειδώνουν τα πάντα εκτός από MIDI και το OS2L μέχρι να φτάσεις στην Stadium Wing.. Η οποία αξίζει κάργα, αλλά έχει και 6 χιλιάρικα! (Εντάξει είναι για να χειρίζεσαι εκατοντάδες fixtures, αλλά και πάλι.. άσε που σε αυτά τα χρήματα φλερτάρεις και με ΜΑ3)

Υ.Γ.:
Για να απαντήσω σωστά:
Δουλεύει με Enttec σε demo mode. Όχι free. Και ανάμεσα στο Rack Mount Dongle (ξεκλειδώνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ με 1000 ευρώ) και στο Magic DMX Full Dongle (1 DMX Universe για 140 ευρώ) νομίζω οι περισσότεροι DJs καλύπτονται με το δεύτερο.
Αν το Disc Jockeying φαντάζει ακριβό χόμπυ σε μερικούς.. Το Light Jockeying να δεις..
Γενικά οι τιμές στον κόσμο του φωτισμού ξεφεύγουν προς τα πάνω πολύ εύκολα και πολύ γρήγορα.
Πάντως, όντως "ψήνομαι" να φτιάξω ένα βίντεο.. Ίδωμεν

(Απλά το κακό είναι οτι οι κονσόλες ξεκλειδώνουν τα πάντα εκτός από MIDI και το OS2L.)
Για αυτο ακριβώς το λόγο ελεγα για ChamSys MagicQ Rack Mount Dongle με 780 περίπου ευρω για να μου ξεκλειδώσει όλο το πρόγραμμα και το δουλεύω με το Enttec.

Αν φτάσεις να δώσεις 800, δώσε και άλλα 200 και πάρε ένα ArtNet Node
Θα έχεις 8 universe, και θα ελευθερώσεις και μία USB (αν μιλάμε για Windows, γιατί για MACBook θα την ξανακαταλάβεις με το Ethernet Adaptor :P )