Καλησπέρα σε όλους! Πρόσφατα πήγα σε αγορά νέου MacBook και θέλω να κάνω 2 ερωτήσεις μην κάνω καμία πατάτα.
1. Προηγούμενο μοντέλο MacBook με την Build 7356 και Catalina λειτουργικό
Νέο Macbook με την τελευταία Build και Sequoia λειτουργικό.
Ως γνωστόν έχει αλλάξει η τοποθεσία που ήταν ο φάκελος στα έγγραφα και έχει πάει στο Application Support, η ερώτηση μου είναι πως στο παλιό είναι στα έγγραφα και εγώ τώρα πρέπει να το πάω στο Application Support θα έχω θέμα;
2. Η μουσική μου είναι όλη σε εξωτερικό σκληρό οπότε δεν θα έχω θεωρητικά κάποιο πρόβλημα με λίστες, ιστορικά & Hot cues;
Επίσης να επισημάνω πως το νέο Mac είναι όλα σετασσόμενα (Γράμματα σκληρού, όνομα Mac και όνομα Σκληρού Mac) όπως ήταν το προηγούμενο μου;
ΥΓ στο πρώτο ερώτημα. Μηπως να βάλω παλαιότερη έκδοση που δεν έχει ακόμα μετακινήσει τον φάκελο Virtual Dj στο application Support και μετά να κάνω ενημέρωση στο πιο πρόσφατο build?
1. Προηγούμενο μοντέλο MacBook με την Build 7356 και Catalina λειτουργικό
Νέο Macbook με την τελευταία Build και Sequoia λειτουργικό.
Ως γνωστόν έχει αλλάξει η τοποθεσία που ήταν ο φάκελος στα έγγραφα και έχει πάει στο Application Support, η ερώτηση μου είναι πως στο παλιό είναι στα έγγραφα και εγώ τώρα πρέπει να το πάω στο Application Support θα έχω θέμα;
2. Η μουσική μου είναι όλη σε εξωτερικό σκληρό οπότε δεν θα έχω θεωρητικά κάποιο πρόβλημα με λίστες, ιστορικά & Hot cues;
Επίσης να επισημάνω πως το νέο Mac είναι όλα σετασσόμενα (Γράμματα σκληρού, όνομα Mac και όνομα Σκληρού Mac) όπως ήταν το προηγούμενο μου;
ΥΓ στο πρώτο ερώτημα. Μηπως να βάλω παλαιότερη έκδοση που δεν έχει ακόμα μετακινήσει τον φάκελο Virtual Dj στο application Support και μετά να κάνω ενημέρωση στο πιο πρόσφατο build?
Posted yesterday @ 8:00 pm
1) Όχι δεν θα έχεις θέμα με την αλλαγή της τοποθεσίας του φακέλου του VirtualDJ
2) Σωστά, δεν θα έχεις θέμα αφού η διαδρομή των αρχείων είναι ίδια
3) Όχι
2) Σωστά, δεν θα έχεις θέμα αφού η διαδρομή των αρχείων είναι ίδια
3) Όχι
Posted yesterday @ 8:09 pm
Επανέρχομαι από χθες! Ενώ γίναν τα βήματα κανονικά στην μεταφορά και δούλεψε με το που το άνοιξα την πρώτη φορά, το έκλεισα πήγα να το ξανά ανοίξω και ενώ βάζω σωστά Mail password μου λέει ότι είναι λανθασμένα και έχει αυτή την κόκκινη οθόνη. Τι να συμβαίνει άραγε;
Posted 13 hours ago
Ματιαγμένο είναι ! χαχα
Μήπως έχεις γυρισμένο σε ελληνικά/αγγλικά ? Ενας φίλος ορκιζόταν οτι βάζει σωστα το password, αλλά είχε αλλη γλώσα στο πληκτρολόγιο :D
Χρησιμοποιείς τον ίδιο τρόπο και εδώ στο site ?
Μήπως έχεις γυρισμένο σε ελληνικά/αγγλικά ? Ενας φίλος ορκιζόταν οτι βάζει σωστα το password, αλλά είχε αλλη γλώσα στο πληκτρολόγιο :D
Χρησιμοποιείς τον ίδιο τρόπο και εδώ στο site ?
Posted 13 hours ago