Quick Sign In:  

Forum: Greek Forum

Topic: SKIN

This topic is old and might contain outdated or incorrect information.

καλημερα ξερουμε ποτε θα βγει skin για denon mc4000?
 

Posted Sun 22 Jan 17 @ 9:22 am
djadamxControlleristMember since 2006
Άσχετο με το ερώτημά σου, αλλά επειδή προφανώς έχεις την mc4000...πόσο καιρό την έχεις ? ευχαριστημένος ? έχεις αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα ? Τα pitch που είναι αρκετά κοντά στα jogs σε ενοχλούν ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
.
 

Posted Sun 22 Jan 17 @ 8:59 pm
Το VirtualDj δεν φτιάχνει "ειδικά" skins για κάθε κονσόλα που υποστηρίζει. Γενικά "Ειδικά" skins γίνονται μόνο για κονσόλες που κυκλοφορούν με VirtualDj LE και μόνον αν το ζητήσει ο κατασκευαστής της κονσόλας.
Οπότε για την MC4000 δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει ειδικό skin από την εταιρεία. Αν κυκλοφορήσει ποτέ "ειδικό" skin αυτό θα είναι από κάποιο χρήστη που έχει την ίδια κονσόλα ή που θα του αρέσει το layout της κονσόλας και θα το αντιγράψει σε skin.

Γενικότερα η τάση να φτιάχνονται skins "ίδια" με τις κονσόλες έχει ΕΥΤΥΧΩΣ ελαχιστοποιηθεί. Προσωπικά ποτέ δεν κατάλαβα γιατί να θέλει κάποιος χρήστης να βλέπει στην οθόνη του το αντίγραφο της κονσόλας του αφού έχει την κονσόλα μπροστά του.
Αντίθετα κατά την άποψη μου το skin θα πρέπει να δείχνει όλα αυτά που ΔΕΝ έχει η κονσόλα και έτσι να αφήνει και αρκετό χώρο για τον browser.
 

Posted Mon 23 Jan 17 @ 9:36 am


(Old topics and forums are automatically closed)