παιζω με το vdj7 αρκετα χρονια και παντα με pc. αποφασισα να παρω mac mini και εδω ξεκινησαν τα προβληματα.
κατεβαζω το vdj8 στο mac και μεταφερω ιστορικο λιστες .το mac βλεπει το ιστορικο αλλα δεν μπορει να κανει relocate τα τραγουδια και οταν κανω search βρισκει τα τραγουδια αλλα δεν τα παιζει. λογικα φταιει οτι οι εξωτερικοι δισκοι μου ειναι σε ntfs.
εχω ξεκινησει μετατροπη σε fat 32.
καμια καλη ιδεα?
κατεβαζω το vdj8 στο mac και μεταφερω ιστορικο λιστες .το mac βλεπει το ιστορικο αλλα δεν μπορει να κανει relocate τα τραγουδια και οταν κανω search βρισκει τα τραγουδια αλλα δεν τα παιζει. λογικα φταιει οτι οι εξωτερικοι δισκοι μου ειναι σε ntfs.
εχω ξεκινησει μετατροπη σε fat 32.
καμια καλη ιδεα?
Posted Thu 30 Jul 15 @ 12:21 pm
Dld ola ta tragoudia sou einai se ekswteriko disko kai apla ton syndeses sto Mac ?
Ektos apo to History kai tis Playlists, antimetwpises alla provlimata px, to search douleuei, fortwnei kanonika, ta Cues kai BPM yparxoun ?
H metatropi se FAT einai aparaititi outws i allws gia Mac, opote kalws kaneis.
Ektos apo to History kai tis Playlists, antimetwpises alla provlimata px, to search douleuei, fortwnei kanonika, ta Cues kai BPM yparxoun ?
H metatropi se FAT einai aparaititi outws i allws gia Mac, opote kalws kaneis.
Posted Thu 30 Jul 15 @ 1:37 pm
to relocate δεν δουλευει ακομα σωστα τα cue εχουν χαθει .
εχω 3 δισκους εξωτερικους και στο search βγαζει τα δικα του δηλαδη τραγουδια που εχω και τραγουδια που δεν εχω .αυτο μαλλον ειναι απο το history poy exv apo 2008 και εχω χασει data.εχω ξαναφωρτωσει ολα τα tag απο την αρχη.
εχω 3 δισκους εξωτερικους και στο search βγαζει τα δικα του δηλαδη τραγουδια που εχω και τραγουδια που δεν εχω .αυτο μαλλον ειναι απο το history poy exv apo 2008 και εχω χασει data.εχω ξαναφωρτωσει ολα τα tag απο την αρχη.
Posted Fri 31 Jul 15 @ 11:36 am