Sign In:     

Forum: Greek Forum

Topic: προβλημα με playlist

This topic is old and might contain outdated or incorrect information.

καλησπερα παιδια.εχω καποιο προβλημα οταν κανω edit στις playlist μου μολις τελειωσω κανω αφαιρεση διπλοεγγραφων κ μετα save.
εδω κ παρα πολυ καιρο παρατηρησα οτι μεσα απο τις λιστες ελειπαν κομματια χωρις να τα εχω αφαιρεσει εγω.μεχρι που ξαφνικα σημερα
οπως εκανα δουλεια ειδα πως απο τη 1 λιστα μου ελειπαν 800κομματια.ευτυχως την ειχα κ στον σκληρο κ την ξαναπερασα.
ειναι καποιο bug? το εχει παρατηρησει καποιος αλλος???εγω το μονο που κανω ειναι αφαιρεση διπλοεγγραφων.τπτ αλλο που να δικαιολογει
αυτο που γινεται.την δουλεια την κανω στο λαπτοπ του σπιτιου.μετα περναω τις λιστες στον σλκηρο κ τις μεταφερω στο λαπτοπ της δουλειας.
ο σκληρος ειναι καινουριος σε περιπτωση που πειτε οτι φταιει αυτος κ τα ιδια γινοντουσαν κ πριν αλλαξω σκληρο.καποια βοηθεια please γιατι χανω ετσι ατελειωτες ωρες δουλειας!

Posted Tue 09 Jun 15 @ 8:19 am
κανενας ρε παιδια?καποιος απο το forum?

Dokimasa na anaparagw auta pou les alla den mporesa.
Eftiaksa mia Playlist, evala arketa dipla arxeia. Meta patisa Remove duplicates. ekana save.
Ekleisa kai anoiksa to VDJ, kai i Playlist itan ekei opws eprepe.

Mporeis na to anaparagageis i einai tyxaio ? An mporeseis na vreis ena sygkekrimeno tropo anaparagwgis tou sfalmatos tha voithouse.

μα δεν ξερω τι φταιει εχει συμβει αρκετες φορες κ το καταλαβαινω οταν τυχαινει να ψαχνω ενα κομματι κ λειπει.
τωρα ετυχε να το παρατηρησω γιατι λειπανε 800 κομματια.δεν το κανει καθε μερα κ δεν γνωριζω απο που προερχεται.
απλα αναφερα οτι το μονο που κανω κατα το edit ειναι remove duplicate κ αυτο για να μην ψαχνω πολυ ωρα για διπλα αρχεια.
εγω εχω ενα λαπτοπ σπιτι που κατεβαζω κ φτιαχνω τις λιστες κ τα mp3 μου κ μετα απλα περναω τις λιστες στο λαπτοπ της δουλειας.εχεις κατι να
μου πεις να κοιταχω?εγω σκεψου σχεδον 4 φορες την εβδομαδα φτιαχνω τις λιστες μου.δηλαδη εχω καποιες που τις ανανεωνω ειτε περναω νεα
κομματια ειτε αφαιρω παλια

(Old topics and forums are automatically closed)