Sign In:     

Forum: Greek Forum

Topic: Αγορά DDJ-SZ & άδεια VDJ

This topic is old and might contain outdated or incorrect information.

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Χρειάζομαι βοήθεια στο εξής. Σκέφτομαι να γίνω κάτοχος μις DDJ-SZ. Αν έχω καταλάβει σωστά, δίνει, τώρα πια , το VDJ μαζί. Ποιας μορφής είναι η άδεια? Και σε μελλοντική αλλαγή controller, τι θα ισχύει?
Ευχαριστώ, και ελπίζω να μην κούρασα.

Posted Thu 16 Apr 15 @ 1:32 am
Η άδεια που δίνει είναι στην ουσία το PRO Infinity μόνο που είναι OEM.
Αυτό σημαίνει οτι υπάρχουν κάποιες δικλείδες ασφαλείας ως προς τον controller που χρησιμοποιείς (ώστε πχ να μην μπορείς να μεταπωλήσεις/χαρίσεις το πρόγραμμα σε άλλο χρήστη)
Χωρίς να μπορούμε να δώσουμε πολλές λεπτομέρειες, αν χρησιμοποιείς την OEM έκδοση που θα δώσει η SZ με την SZ συνδεδεμένη σαν το βασικό σου controller για κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα τότε στο μέλλον θα μπορείς να αλλάξεις controller και να σου μείνει το πρόγραμμα το οποίο δεν θα έχει κανένα απολύτως περιορισμό.

Μιά και ειμαι αντιθετος στο να αγοραζω κατι που δεν εχω πιασει στα χερια μου, υπαρχει καποιος φίλος που εχει την συγκεκριμένη κονσόλα , και θα ηθελε να μου αφιερωσει λίγο απ' τον χρονο του ωστε να την πιασω στα χερια μου???
Θα του ήμουν ευγνώμων.

Αν μπορείς να ταξιδέψεις 350 χιλιόμετρα εκτός Αθηνών, πολύ ευχαρίστως να σ' αφήσω να παίξεις με την δικιά μου... :P

Προφανώς και ευχαριστώ για την προσφορά. Θα κανω το ταξιδι αν δεν βρεθει καποιος φίλος "εντός των τειχών". Σε οσα μαγαζια και αν την αναζητησα δεν την εχει κανένα στημένη. Μάλιστα μου ανέφεραν οτι πουλάνε πάρα πολλά τεμάχια.....

(Old topics and forums are automatically closed)