καλημερα
εχω ενα προβλημα (ισως οχι μονο εγω ?)
στο vdj 8 ( τελευταια εκδοση -2094.914- ,αλλα το εκανε και στις προηγουμενες ) εχω προβλημα με τα loop out & flanged loopout fx
εξηγουμαι :
στο vdj 7 οπου και να παταγες για να αρχισει το flanged loopout fx,παντα επιανε σωστα στο beat ( ειτε το ειχα ρυθμισει στο 0,5-1-2-4 beat)
στο vdj 8 απλα δεν κανει quantize σωστα,δηλαδη δεν ξεκιναει απο το επομενο beat (beat = τελεια μικρη ή μεγαλη στο beatgrid) με αποτελεσμα να βγαινει ενα ασχημο αποτελεσμα .
εχω δοκιμασει να μην κανει align to beat (ρυθμιση απο τις παραμετρους του fx) αλλα και να κανει ,αλλα τιποτα-κανει τα δικα του
αλλες φορες πιανει και αλλες οχι σωστα.
το ιδιο ακριβως συμβαινει και με το loop out fx
στο 7,4,1 παντα ηταν αψογο ( το flanged loopout fx)
και επειδη εχω ακομα το 7,4,1 περασμενο , οταν το δοκιμαζω δουλευει σωστα το flanged loopout fx
καμμια λυση ή προταση ?
το εχει αυτο το προβλημα καποιος αλλος ?
εχω ενα προβλημα (ισως οχι μονο εγω ?)
στο vdj 8 ( τελευταια εκδοση -2094.914- ,αλλα το εκανε και στις προηγουμενες ) εχω προβλημα με τα loop out & flanged loopout fx
εξηγουμαι :
στο vdj 7 οπου και να παταγες για να αρχισει το flanged loopout fx,παντα επιανε σωστα στο beat ( ειτε το ειχα ρυθμισει στο 0,5-1-2-4 beat)
στο vdj 8 απλα δεν κανει quantize σωστα,δηλαδη δεν ξεκιναει απο το επομενο beat (beat = τελεια μικρη ή μεγαλη στο beatgrid) με αποτελεσμα να βγαινει ενα ασχημο αποτελεσμα .
εχω δοκιμασει να μην κανει align to beat (ρυθμιση απο τις παραμετρους του fx) αλλα και να κανει ,αλλα τιποτα-κανει τα δικα του
αλλες φορες πιανει και αλλες οχι σωστα.
το ιδιο ακριβως συμβαινει και με το loop out fx
στο 7,4,1 παντα ηταν αψογο ( το flanged loopout fx)
και επειδη εχω ακομα το 7,4,1 περασμενο , οταν το δοκιμαζω δουλευει σωστα το flanged loopout fx
καμμια λυση ή προταση ?
το εχει αυτο το προβλημα καποιος αλλος ?
Posted Wed 21 Jan 15 @ 7:12 pm
Το flanged loop out και το loopout δεν δουλεύουν σωστά στο VirtualDj 8. Θα πρέπει να τα ενημερώσουν οι προγραμματιστές τους.
Για το 8 υπάρχει ένα νέο plug-in το "Loop Out" (με κενό) του SBDJ http://www.virtualdj.com/plugins/index.html?addonid=80111
Δοκίμασε αυτό αν σου κάνει.
Για το 8 υπάρχει ένα νέο plug-in το "Loop Out" (με κενό) του SBDJ http://www.virtualdj.com/plugins/index.html?addonid=80111
Δοκίμασε αυτό αν σου κάνει.
Posted Thu 22 Jan 15 @ 1:00 am
αυτο εννοουσα σαν loop out fx.
ουτε αυτο παιζει σωστα
ουτε αυτο παιζει σωστα
Posted Thu 22 Jan 15 @ 4:28 am