Sign In:     

Forum: Greek Forum

Topic: Software vitual DJ 8 με controller Pioneer DDJ-SR - Page: 1

This part of topic is old and might contain outdated or incorrect information

Καλημέρα
Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα και θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει άλλος στο forum που να χρησιμοποιεί την κονσόλα Pioneer DDJ-SR με το ίδιο software virtual DJ8.
Αγόρασα την κονσόλα και εκεί που φαινόταν να λειτουργεί κανονικά, ξαφνικά άρχισε να εμφανίζει τα εξής συμπτώματα:
Ενώ στο ξεκίνημα του Virtual DJ 8 Professional το πλήκτρο Hot Cue λειτουργούσε και έλεγχε κανονικά την κάθε εντολή, από τη στιγμή που πατούσα κάποιο άλλο κουμπί εκ των slicer, sampler, roll στη συνέχεια δεν μπορούσα πατώντας το Hot Cue button να εκτελέσω τις αντίστοιχες λειτουργίες. Μάλιστα, αντί να ενεργοποιείται το πλήκτρο Hot Cue η κονσόλα εκτελούσε τυχαίες λειτουργίες.
Το ίδιο σύμπτωμα παρατήρησα τόσο σε laptops Windows 8, όσο και σε Windows 7 όσο και σε macbook, αλλά και στην αλλαγή του software σε Serato D. JΔιάβασα και στο forum της Pioneer για κάποιους που αντιμετώπισαν το ίδιο πριν μερικούς μήνες αλλά δεν υπάρχει follow up ενημέρωση για το τι κάνανε τελικά και τι έφταιγε.
Υπάρχει κανείς στο forum που έχει αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο; Φταίει το hardware? Εγώ προς τα εκεί καταλήγω.
Παρακαλώ για την πολύτιμη βοήθεια σας.

Posted Sun 23 Nov 14 @ 2:42 am
Des se poio mode exeis tin konsola. Diavase apo to Manual pws mporeis na to allaseis./deis (sta UTILITIES).
An thymamai kala, prepei na einai se "Serato mode"

Είμαι σε Serato mode. Εχω λειτουργήσει την κονσόλα σύμφωνα με τις οδηγίες του manual Pioneer Dj Operation Guide. Γενικά η κονσόλα συμπεριφέρεται όπως ακριβώς περιγράφουν άλλοi χρήστες στα παρακάτω Link : http://forums.pioneerdj.com/entries/76972833-PROBLEM-WITH-DDJ-SR
http://forums.pioneerdj.com/entries/52989919-DDJ-SR-goes-crazy
http://forums.pioneerdj.com/entries/78173438-ddj-sr-problem
Αυτοί χρησιμοποιούν Serato αλλά σχεδόν ίδια συμπεριφορά εχει και με το VirtualDj 8. Τι συμπέρασμα βγάζεις;
Ευχαριστώ για την συμβολή σου.

Douleuw me tin SR tous teleutaious 6 mines (kathe SK gia arketes ores) kai den exw kanena provlima. Apo oti vlepw stis apantiseis twn forums, mporei na prokeitai gia kapoia Hardware vlavi kai proteinoun na tin pas gia Service stin antiproswpeia.

Ηθελα να το αποφύγω αλλά δυστυχώς αυτό θα κάνω άν και έχω επιφυλάξεις για το εγχώριο Service.
Σε ευχαριστώ για τον χρόνο που διέθεσες.

Καλημέρα Djdad
Είμαι ο χρήστης με την προβληματική SR.
Θα ήθελα να σε ρωτήσω εάν τα Skin Pioneer DDX-SX της version 7.4 θα μπορούσα να τα χρησιμοποιώ σαν Skin για την ddj-sr στο Virtual Dj 8 ;
Επίσης όταν έκανa τους ελέγχους της κονσόλας με το Serato Software διαπίστωσα πέραν των γνωστών προβλημάτων ότι ελληνικές βιβλιοθήκες δεν της διαβάζει σωστά ενώ διαβάζει τις Αγγλικές. Αυτό ειναι πρόβλημα των windows ή του software. Εχω windows 8,1.
Ευχαριστώ πολλή ......... Αυξέντης Σ.

Το πρόβλημα με τα Ελληνικά είναι κατά 99,9% θέμα software.
Αν οι υπόλοιπες εφαρμογές στα Windows (συμπεριλαμβανομένου και του VirtualDj φυσικά) σου δείχνουν σωστά Ελληνικά τότε το πρόβλημα είναι καθαρά θέμα software.
Αν έχεις γενικότερο πρόβλημα και θέλουν ρύθμιση τα windows μπορούμε και αυτό να το διορθώσουμε.

Ευχαριστώ Phantom όταν επιστρέψει η κονσόλα από το Service τα ξαναλέμε.
Καλή συνέχεια.

Kanena neo pano sto thema??exo k go to idio problima kathos k alloi 2 gnostoi mou p exoun tn idia konsola!

An to provlima sou einai auto pou anaferthike sto arxiko post tote dyo pragmata erxontai sto myalo mou...
1. Exete patisei to PAD PLUS mode opote ta PADS exoun diaforetikes leitourgies
2. Vevaiwtheite oti i konsola einai se Serato mode (diavaste pws mporeite na to allaksete apo to Manual tis konsolas ->UTILTITIES)

Milame panta gia tin version 8 ..OK ?

Oxi ego exo tn 7 pro alla de boro na bo os premium member gt einai agorasmeni ap ton idioktiti tou magaziou k dn exo password k userame...aplos tn xrisimopoio otan pao na paikso...tespa..emena meta apo kapia ora patontas to cue ap to aristero deck mono i' kapio koubi ap tn grammi tou hotcue ...px sampler to mixanima trelenete...fortonei komatia mono t sto allo deck...ta ksekinaei mono tou k alla tetia diafora...na fantastite meso mapping exo apenergopoihsei pliros roll-slicer k sampler oste ean tuxei na ta patiso katalathos na mn kanei ta dika tou...episeis exo balei cue k sync sta koubia parametre 1....tragiki i katastasi alla mono etsi boro na paikso...to feksi deck dn mou parousiazei kanena problima ...pira til intercys k m pan na to steilo alla tha kanei peripou 25 meres olo to thema...ela p omos eho douleuo 5 meres tn bdomada k dn boro na to steilo...pos tha paizo??exo apelpistei me to thema...kaneis na dosei ta fota tou??

Οσον αφορά εμένα είμαι σίγουρος σε ποιο mode δουλεύω και λόγω του ότι την συγκεκριμένη κονσόλα την αγόρασα για να μπορώ να εργάζομαι και να συμπληρώνω το οικογενειακό μου εισόδημα με ένα αντικείμενο στο οποίο είμαι ερασιτέχνης,από πεποίθηση όμως ,από τα 14 μου(τώρα είμαι 50) το θέμα το έψαξα πάρα πολύ. Λοιπόν υπάρχει διαπιστωμένο πλέον πρόβλημα στην κεντρική πλακέτα της κονσόλας(το οποίο επηρεάζει και την κάρτα ήχου) την οποία το servise(Μανωλόπουλος έχει παραγγείλει απο το εξωτερικό).Τώρα το οξύμωρο είναι ότι αυτό το μεσοδιάστημα με υπόδειξη τεχνικών της Pioneer(ανεπίσημα) προσπάθησα να λειτουργήσω την κονσόλα με Powered Hub (άλλο θέμα πάλι αυτό κανείς δεν γνωρίζει τι ρεύμα δίνουν ) . Πράγματι η κονσόλα λειτούργησε σωστά αλλά μόνο για μία ώρα περίπου μετά πάλι τα ίδια. Αυτό σας το λέω διότι οι έλεγχοι στην Pioneer γίνονται σε σταθερούς υπολογιστές και απ΄ότι ισχυρίζονται εκει οι κονσόλες δουλεύουν, προφανώς οι έλεγχοι δεν διαρκούν πολύ ούτε οι άνθρωποι είναι Dj. Αυτό που θα ήθελα να συμβουλέψω σε όσους έχουν παρόμοιο πρόβλημα(διότι απότι φαίνεται είμαστε αρκετοί) να κινηθούν στο επίσημο Service να αναφέρουν το πρόβλημα τους και στο Suport της Pioneer του εξωτερικού γιατί εδώ Ελλάδα είμαστε ποτέ δεν ξέρεις τι αγόρασες(ασχέτως εγγύησης). Ο αγαπητός DjDad εάν θέλει ας μας πει πως δουλεύει την δικιά του SR και εάν θέλει ας βοηθήσει λίγο περισσότερο.

Den gnwrizw an yparxei tetoio thema me kapoia partida. Me tin SR paizw peripou 20 ores kathe P.S.K. xwris kanena provlima.
Douleuw me Windows 8.1 i5 8GB Ram kai i SR einai syndemeni se USB 2.0 (oxi ekswteriko hub).

Εγώ πιστεύω ότι υπάρχει ένα θέμα με κάποια παραλαβή τώρα αυτό που περιμένω είναι την αντικατάσταση της πλακέτας την επόμενη εβδομάδα.
Παρεπιπτόντως και εγώ δουλεύω Windows 8.1 I3 6Gb Ram και έχω κάνει και οτι ρύθμιση βρήκα στο Forum για διαχείρηση ενέργειας και Latency.

Kalispera paidia...diabasa k merika ksena forums oti exoun k autoi to idio thema...dn paizei simasia ean einai sundemeni se hub i amesos pano sto laptop-pc...pos tha ginei na mazeutoume merika atoma oste na kinithoume omadika gia antakatastasi apo tn pioneer?ego exo idi 2 atoma + ego 3...

Αρχικώς συμφωνώ ίσως όμως αυτό δεν ειναι θέμα του Forum (δεν ξέρω την άποψη των διαχειριστών) γι'αυτό εάν συνεχίζεις να υποστηρίζεις την ιδέα σου και εάν όλοι όσους ανέφερες ειναι ακόμη στην εγγύηση επικοινώνησε μαζί μου στο : afxendis.ser@gmail.com.

Αρχικώς συμφωνώ ίσως όμως αυτό δεν ειναι θέμα του Forum (δεν ξέρω την άποψη των διαχειριστών) γι'αυτό εάν συνεχίζεις να υποστηρίζεις την ιδέα σου και εάν όλοι όσους ανέφερες ειναι ακόμη στην εγγύηση επικοινώνησε μαζί μου στο : afxendis.ser@gmail.com.

εγω παλι αντιμετωπιζω ενα θεμα με το δεξι platter ή jog dial αλλιως.. φαινεται να κολαει και σταματαει να δουλευει... ουτε σε vinyl mode ουτε σε απλο δοκιμασμενο σε serato... το εχει αντιμετωπισει κανενας αλλος? υπαρχει και θεμα εδω. https://serato.com/forum/discussion/1343733

Σε όλη την οικογένοια του Forum εύχομαι χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία!!!!!

telika provlimatiki h sr????

80%