Sign In:     

Forum: Greek Forum

Topic: Απορια για την αδεια του virtual dj 8

This topic is old and might contain outdated or incorrect information.

Καλησπερα παιδια.Εχω μια απορια σχετικα με την αδεια χρησης.
Αν αγορασω μια αδεια μονο για την κονσολα μου θα μπορω να κανω κανονικα
mapping και να μπορω να κατεβαζω και απο εδω mappers?
Ευχαριστω :D

Posted Thu 12 Jun 14 @ 7:20 pm
Nai, tha mporeis na kaneis mapping tin konsola sou. Gia tin akriveia tha mporeis na exeis oles tis leitourgies tis Pro Infinity, me ti diafora oti den tha mporeis na xrisimopoiseis alli konsola, para mono auti gia tin opoia agorases tin adeia.

Oson afora gia to kata poso tha mporeis na katevazeis plugins, auto den mporw na sto apantisw me vevaiotita, afou kai gia mas to neo systima exei arketes gkrizes zones, omws mporw na se diavevaiwsw oti to status me ta Plugins tha allaksei poly suntoma, kai sto eggys mellon oloi oi users aneksartita me to an exoun license i oxi, tha mporoun na katevazoun plugins (isws oxi ola, alla ta perissotera)

Ωραια.
Α και κατι αλλο που θυμηθηκα θα μπορω να χρησιμοποιω εξωτερικες καρτες ηχου?

Αν αγοράσεις άδεια χρήσης για controller τότε μπορείς να χρησιμοποιείς την κάρτα ήχου του controller σου ή διαμόρφωση χωρίς εξωτερικό μίκτη (δηλαδή με master & headphones στις ρυθμίσεις του ήχου)

Καλησπερα!!!προτιθεμαι να αγορασω την αδεια χρησης του virtual dj 8 για την κονσολα numark mixtrack pro 3!!!μου βγαζει λοιπον αυτο το παραθυρο για να βαλω τα στοιχεια της καρτας μου,το οποιο παραθυρο προερχεται απο το link :www.swreg.org !!! ειναι ασφαλης η τοποθετηση χρηματων με αυτον τον τροπο η υπαρχει κινδυνος υποκλοπης καθως η σελιδα αυτη δειχνει οτι δεν ειναι πιστοποημενα ασφαλης!!! το προγραμμα αρχικα το ειχα κατεβασει απο την επισημη σελιδα του virtual dj!!! μπορω να προχωρησω αφοβα?????

Ναι. Η SWREG είναι η εταιρεία που κάνει τις χρεώσεις στις κάρτες και αποδίδει τα χρήματα στο VirtualDj.

(Old topics and forums are automatically closed)