Sign In:     

Forum: Greek Forum

Topic: [ΝΕΑ] VirtualDj 8 Release - Page: 35

This part of topic is old and might contain outdated or incorrect information

djsadim wrote :
JohnZark wrote :
Καλημερα να ρωτησω εχω αδεια για κοντρολερ pionner sz πως μπορω να την αναβαθμισω σε pro για να ειναι για ολα τα κοντρολερ ?

αυτό το έχεις δει?
http://pioneerdj.com/support/product.php?c=4130&lang=en&p=DDJ-SZ&t=295

Αυτο εχω αλλα νομίζω ειναι μόνο για sz η ειναι Φούλ ;

JohnZark wrote :
[quote=djsadim][quote=JohnZark]

εάν έχεις κάνει και αυτό :
http://www.virtualdj.com/SZ/
μάλλον θα πρέπει να συνδέσεις μερικές φορές την sz
τουλάχιστον έτσι γράφει
(it will not work if you don't have a DDJ-SZ connected sometimes)

djsadim wrote :
JohnZark wrote :
[quote=djsadim][quote=JohnZark]

εάν έχεις κάνει και αυτό :
http://www.virtualdj.com/SZ/
μάλλον θα πρέπει να συνδέσεις μερικές φορές την sz
τουλάχιστον έτσι γράφει

Φίλε μου η sz δουλεύει αλλα ειναι μόνο για την sz εγω θέλω να το βάλω και σε άλλο controler και θέλω να εχω το virtualdj 8 πλήρες για να δουλεύει παντού υπάρχει τρόπος αναβαθμίσεις απο sz σε πλήρες ? με μικρή διάφορα πληρωμής ;
(it will not work if you don't have a DDJ-SZ connected sometimes)

Η έκδοση που σου δίνει η pioneer είναι το full pro infinity και δουλεύει με όλους τους controllers.
Ο μόνος περιορισμός που έχει είναι ότι πρέπει για λίγο καιρό να την χρησιμοποιείς με την SZ
Και αυτό έγινε ώστε κάποιος που αγόρασε την SZ και δεν θέλει το VirtualDj να μην μπορεί να το πουλήσει / χαρίσει.
Μετά από ένα εύλογο χρονικό διάστημα η συγκεκριμένη έκδοση δεν απαιτεί πλέον την SZ και θα μπορείς να την χρησιμοποιείς ακόμα κι αν πουλήσεις την κονσόλα.

Η μοναδική άλλη λύση που έχεις είναι να αγοράσεις το pro infinity με κόστος γύρω στα 300 ευρώ

PhantomDeejay wrote :
Η έκδοση που σου δίνει η pioneer είναι το full pro infinity και δουλεύει με όλους τους controllers.
Ο μόνος περιορισμός που έχει είναι ότι πρέπει για λίγο καιρό να την χρησιμοποιείς με την SZ
Και αυτό έγινε ώστε κάποιος που αγόρασε την SZ και δεν θέλει το VirtualDj να μην μπορεί να το πουλήσει / χαρίσει.
Μετά από ένα εύλογο χρονικό διάστημα η συγκεκριμένη έκδοση δεν απαιτεί πλέον την SZ και θα μπορείς να την χρησιμοποιείς ακόμα κι αν πουλήσεις την κονσόλα.

Η μοναδική άλλη λύση που έχεις είναι να αγοράσεις το pro infinity με κόστος γύρω στα 300 ευρώ

Συγνωμη φιλε για τη καθυστερηση στην απαντηση δεν ειμαι συνεχεια μεσα ..το θεμα ειναι οτι εχω και την sx2 kai tin sz τη μικρη τη δουλευω πιο πολυ λογω ευκολης μεταφορας και ηθελα να βαλω και σε αυτη το virtual.. γι'αυτο ρωταω . μηπως ξερεις ποσο καιρο χρειαζετε για να μπορω να το περασω και στην sx2?

Επίσημη απάντηση δεν υπάρχει για ευνόητους λόγους. Πάντως αυτό που ξέρω είναι οτι ο έλεγχος δεν γίνεται συνεχώς, αλλά σε τυχαία διστήματα σε αυτό το χρονικό διάστημα. Και ακόμα κι αν η SZ δεν είναι συνδεδεμένη το πρόγραμμα δεν σε πετάει απ' έξω.

Επομένως το μόνο που μπορώ να σου πω είναι κατέβασε την έκδοση που σου δίνει η Pioneer, χρησιμοποιήσε την μια/δυο φορές με την SZ και μετά με την SX2.
Αν κάποια στιγμή σου βγάλει μήνυμα και σου ζητήσει την SZ μην πανικοβληθείς. Απλά την επόμενη μέρα ή στο σπίτι σου ξαναχρησιμοποίησε την με την SZ. Έτσι θα ξεκλειδώσεις σιγά / σιγά το πρόγραμμα, και θα είσαι οκ.

kalispera pedia kai xronia polla , ithela na rotiso ksafnika exasa tis grames den kserw pos alios na to eksigiso sas stelno mia foto na katalavete :P lol

hmm auto mporei na ofeiletai se poly mikro resize tou skin. Des an kata lathos allakses tin analysi tis othonis sou se kati mikrotero apo tin megisti (default)

djdad nai exis dikio sefxaristo ola kalla tora :)

Kalispera,kserete pou 8a vro samplers gia to 8vdj?efxaristo.

Meta to teleytaio update otan kanw reload tags px se 10 kommatia mou bgazei error to programma(virtual dj 8) deite to link http://prntscr.com/5xdusd

γεια χαρα ...........στο φορουμ...../ αγορασα την προηγουμενη εβδομαδα το HERCULES RMX2 BLACK GOLD / κ εφοσον περασα τους drivers της κονσολας , μετα εγκατεστησα κ την εκδοση του virtual που ειχε το cd rom της συσκευασιας που αγορασα. κ πηγαινοντας στις ρυθμισεις που ζητουσε το keycode εβαλα ..... το serial number της κονσολας ...κ αφου το εβαλα μου ανοιξε ενα παραθυρο που εγραφε .οτι εχω δικαιωμα λειτουργιας για εναν μηνα....[ να συμπληρωσω...κατι οταν εβαλα το serial number της κονσολας στο προγραμμα ,δεν ειχα γραφτει στο virtualdj ..σαν μελος η user ] το αναφερα σε εναν φιλο κ συναδελφο αυτο που εκανα , κ μου ειπε να απεγκαταστησω το προγραμμα...κ να κανω επαναγκατασταση ,κ να γινω πρωτα user sto virtual dj κ μετα να βαλω το serial number / αφου το εκανα....... μου εστειλε η εταιρεια ενα code......../ τωρα ανοιγω το προγραμμα κ μολις βαλω εκει που γραφει αδειες γραψε ενα keycde κ βαλω το serial number tis κονσολας μου γραφει.....this keycode is already registered to someone else η εαν βαλω τον κωδικο που εστειλε η virtualdj γραφει λανθασμενος κωδικος ..../ μπορειτε να με βοηθησετε τι πρεπει να κανω

Eyxaristw gia to update ola ok :)

Για δέυτερη φορα το vdj 8 κρασαρει σε καθαρο συστημα καθώς πατησα ένα εφε.
Μου το εκανε πριν από λιγο καιρο με την vms 4,1 στο bacup pc και τωρα με την ddj sx στο master pc.
To πρόγραμμα έκλεισε τελείος και δεν ξαναεπανήρθε .
Tα εφε τα είχα ξεσκίσει και νωρίτερα χωρίς κανενα πρόβλημα.
Εμουν συνδεμενος στο ιντερνετ δεν ξέρω αν εχει στειλει κατι..

Φιλοι θα ηθελα μια βοηθεια.
Θελω να δημιουργησω ενα φακελλο-φιλτρου οπου θα βλεπω ποια κομματια, εχω προσθεσει το τελευταιο διμηνο (ας ειναι κ λιγοτερο) στον D: και σε συγκεκριμμενο φακελλο (αρα οχι σε ολοκληρη τη βαση δεδομενων μου).
Εαν καποιος μπορει ας μου απαντησει αν ειναι εφικτο και πως θα γραψω την εντολη (δλδ πως θα συνταξω την εντολη..με ποιες λεξεις κλειδια) στην καρτελα που ανοιγει κατα τη δημιουργια των φακελων-φιλτρου.
Ευχαριστω.

Tha prepei to Filter folder na to dimiourgiseis kanwntas ena klik ston disko D: kai patwntas meta to eikonidio pou ftiaxnei Filter FOlders.
to onomazeis opws theleis kai vazeis filtro...
days since first seen < 60 (gia dimino)
Deksia tha sou vgalei ena drop-down opou ekei tha prepei na epilekseis (folder recursive) gia na sou parei ta arxeia pou pliroun to kritirio mono apo ton Disko D kai oxi oli tin database.

djkappas wrote :
Για δέυτερη φορα το vdj 8 κρασαρει σε καθαρο συστημα καθώς πατησα ένα εφε.
Μου το εκανε πριν από λιγο καιρο με την vms 4,1 στο bacup pc και τωρα με την ddj sx στο master pc.
To πρόγραμμα έκλεισε τελείος και δεν ξαναεπανήρθε .
Tα εφε τα είχα ξεσκίσει και νωρίτερα χωρίς κανενα πρόβλημα.
Εμουν συνδεμενος στο ιντερνετ δεν ξέρω αν εχει στειλει κατι..

Kapoio sygkekrimeno effect ? Mporeis na to entopiseis ? Mporeis na to kaneis na crasharei kata voulisi ?

ayto einai to 8ema den mporo na to krasaro to kanei spanios to ekane mia me thn vms kai mia me thn ddj
to idio akribos ekane kai sthn vms kai sthn ddj η εντολη από το mapper είναι:
FX2_2_ON = deck right effect_active 1 "echo"

djdad
Ευχαριστω πολυ!

81%