Sign In:     

Forum: Greek Forum

Topic: [ΝΕΑ] VirtualDj 8 Release - Page: 13

This part of topic is old and might contain outdated or incorrect information

papagpanos wrote :
DrJekyl wrote :
Λοιπόν αυτή τη στιγμή παίζω στο μαγαζί με την 8 και το πρόβλημα που παρουσιάζει είναι το ίδιο που μου έκανε και το προηγούμενο Σάββατο που την ξαναδοκίμασα. Παίζω μισή ώρα και ενώ δουλεύει μια χαρά, πριν από λίγο άρχισε να μου κάνει το εξής : Όταν το ποντίκι κινείται στην περιοχή των φακέλων και των κομματιών (μόνο κίνηση, κανένα κλικ), το πρόγραμμα σκαλώνει (εννοώ οι κυμματομορφές) αλλά η μουσική ακούγεται κανονικά. Συχνά πυκνά σταματάει να υπακούει το ποντίκι εντελώς (δύο φορές από 15 δευτερόλεπτα η κάθε φορά). Ακόμη και τώρα που γράφω στο internet σταμάτησε να υπακούει και επανήρθε. Δεν ξέρω αν συμπεριφέρεται έτσι και σε windows περιβάλλον (το πρόβλημα αυτό συμβαίνει σε mac). Και αν σκέφτεσται θέμα γραφικών μιλάμε για πολύ δυνατό μηχάνημα (mac book pro i7 στα 2.7 retina display με 8 gb ram). Με χαλάει πολύ αφού όλα δουλεύουν μια χαρά και έρχεται αυτό.. Φυσικά είναι αδύνατο να βγει πρόγραμμα έτσι..!! Υποψιάζεσται σε τι μπορεί να οφείλεται?

Ένα σκάλωμα το κάνει και στο δικό μου macbook pro 15'' retina i7, 16gb ram, gpu nvidia 750m 2gb, όταν πάω το ποντίκι είτε στους φακέλους είτε στα deck. Eγω δεν χάνω βέβαια το ποντίκι :) Beta tester είμαστε ακόμη...
Από θερμοκρασίες πως πάει το δικό σου mac με το VIirtualDj 8; Έμενα σταθερά 8 - 10 βαθμούς πάνω από το Serato αν και ο επεξεργαστής δουλεύει στο Virtual 1% πιο χαμηλά. 5% έναντι 6%.

Όχι δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε με θερμοκρασίες ούτε με cpu. Όταν λέω ότι χάνω το ποντίκι εννοώ ότι κολλάει για λίγα δευτερόλεπτα και επανέρχεται.. Παράξενο μου φαίνεται όμως. Έβαλα τώρα το back up laptop με windows (πολύ δυνατό κι αυτό) και μέχρι στιγμής δεν έχω κανένα θέμα..!!

Είναι πιο προσανατολισμένο στα windows το Virtual και λογικό να υπάρχουν λιγότερα θέματα εκεί. Εδώ το 8 έδωσε υποστήριξη στα XP, ένα λειτουργικό που επίσημα καταργήθηκε πριν κυκλοφορήσει το Virtual!!!

Σίγουρα αλλά κάτι με προβληματίζει.. Πεσ'μου κάτι, στο 7 η κεντρική σου κυμματομορφή είναι εντελώς ομαλή ή έχει πολύ πολύ μικρά σκαλοματάκια? (σε mac πάντα έτσι, σε windows όλα μια χαρά είναι..!!)

Κάτι κάνει, δεν ξέρω τι ακριβώς. Και στα windows αν αφήσεις το mouse πάνω σε ένα φάκελο για 2-3 δευτερόλεπτα θα δεις δίπλα στο search που γράφει για κλάσματα του δευτερολέπτου "downloading". Και όχι μια φορά. Όσο έχεις το mouse επάνω θα το πετάει στιγμιαία αυτό το "downloading".
Πιθανώς στην mac έκδοση να κολλάει απο αυτό. Δεν ξέρω, πιθανολογώ.
Τώρα τι ακριβως κάνει downloading θα σε γελάσω. Πάντως και που του έβαλα να μην κατεβάζει covers, εξακολουθεί να βγάζει το "downloading".

Δεν το έχω εγκατεστημένο το 7 στο mac όποτε δεν μπορώ να βοηθήσω.

DrJekyl wrote :
papagpanos wrote :
DrJekyl wrote :
Λοιπόν αυτή τη στιγμή παίζω στο μαγαζί με την 8 και το πρόβλημα που παρουσιάζει είναι το ίδιο που μου έκανε και το προηγούμενο Σάββατο που την ξαναδοκίμασα. Παίζω μισή ώρα και ενώ δουλεύει μια χαρά, πριν από λίγο άρχισε να μου κάνει το εξής : Όταν το ποντίκι κινείται στην περιοχή των φακέλων και των κομματιών (μόνο κίνηση, κανένα κλικ), το πρόγραμμα σκαλώνει (εννοώ οι κυμματομορφές) αλλά η μουσική ακούγεται κανονικά. Συχνά πυκνά σταματάει να υπακούει το ποντίκι εντελώς (δύο φορές από 15 δευτερόλεπτα η κάθε φορά). Ακόμη και τώρα που γράφω στο internet σταμάτησε να υπακούει και επανήρθε. Δεν ξέρω αν συμπεριφέρεται έτσι και σε windows περιβάλλον (το πρόβλημα αυτό συμβαίνει σε mac). Και αν σκέφτεσται θέμα γραφικών μιλάμε για πολύ δυνατό μηχάνημα (mac book pro i7 στα 2.7 retina display με 8 gb ram). Με χαλάει πολύ αφού όλα δουλεύουν μια χαρά και έρχεται αυτό.. Φυσικά είναι αδύνατο να βγει πρόγραμμα έτσι..!! Υποψιάζεσται σε τι μπορεί να οφείλεται?

Ένα σκάλωμα το κάνει και στο δικό μου macbook pro 15'' retina i7, 16gb ram, gpu nvidia 750m 2gb, όταν πάω το ποντίκι είτε στους φακέλους είτε στα deck. Eγω δεν χάνω βέβαια το ποντίκι :) Beta tester είμαστε ακόμη...
Από θερμοκρασίες πως πάει το δικό σου mac με το VIirtualDj 8; Έμενα σταθερά 8 - 10 βαθμούς πάνω από το Serato αν και ο επεξεργαστής δουλεύει στο Virtual 1% πιο χαμηλά. 5% έναντι 6%.

Όχι δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε με θερμοκρασίες ούτε με cpu. Όταν λέω ότι χάνω το ποντίκι εννοώ ότι κολλάει για λίγα δευτερόλεπτα και επανέρχεται.. Παράξενο μου φαίνεται όμως. Έβαλα τώρα το back up laptop με windows (πολύ δυνατό κι αυτό) και μέχρι στιγμής δεν έχω κανένα θέμα..!!

Δηλαδή οι υπόλοιποι που παίζεται με mac δεν έχετε το πρόβλημα που ανέφερα?

DrJekyl wrote :
PhantomDeejay wrote :
Εξαρτάται από το πως τα χρησιμοποιείς.
Εάν το δεύτερο laptop το έχεις για backup του πρώτου τότε δεν χρειάζεσαι δεύτερη άδεια.
Εάν όμως εκτελείς δεύτερη εργασία στον ίδιο χώρο, τότε με βάση την EULA κανονικά χρειάζεσαι δύο άδειες.

Το έχω ανοιχτό και έτοιμο να το χρησιμοποιήσω σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά με το πρώτο..

απλα και ξεκάθαρα για να καταλάβουμε..

εχω παει να παιξω σε κτημα χωρις ιντερνετ.
εχω στημενους δυο υπολογιστες διπλα διπλα έναν με ddj sx και έναν με vms 4.1.
ο master με ddj sx για να παιξω και ο bacup με vms 4.1 θα εχει φωρτομενο ένα κομματι για περιπτωση
κρασαρισματος το οποιο κομματι αναλογα το τι παιζει ο master υπολογιστης
θα ανανεώνεται και στον δευτερο υπολογιστη.

α) θα κανω login στους υπολογιστες ?
β) αν χρειαζεται login πως γινεται χωρις ιντερνετ.

α) Θα κάνεις log-in και στους δυο (ταυτόχρονα) στο σπίτι σου πριν φύγεις για το κτήμα. Θα κλείσεις το VirtualDj και τους υπολογιστές.
β) Στο κτήμα αν οι υπολογιστές δεν έχουν internet ΔΕΝ θα ζητήσουν log-in. Αν έχουν τότε ο ένας από τους δύο θα ζητήσει. Αλλά για να ζητήσει πρέπει να είναι συνδεδεμένος στο internet, οπότε μπορείς να κάνεις log-in!!!

οκ ευχαριστώ

για το TEAM.
Tο πρόβλημα με την σειρά των virtualfolders όταν περιέχονται σε άλλους virtualfolders (δηλαδή ότι δεν αποθηκεύει την σειρά που τούς τοποθετείς ) παραμένει ακόμα άλυτο, έχω φτιάξει και ένα βιντεακι για το τι συμβαίνει

Τα εξώφυλλα που εντοπίζει το virtual dj και επιλέγουμε να τα κάνουμε attach στα mp3 / mkv κλπ, αποθηκεύονται κάπου συγκεκριμένα;

Labrokratis wrote :
Τα εξώφυλλα που εντοπίζει το virtual dj και επιλέγουμε να τα κάνουμε attach στα mp3 / mkv κλπ, αποθηκεύονται κάπου συγκεκριμένα;

στον υποφάκελο Cache του φακέλου VirtualDJ θα βρεις εναν φάκελο όνομα Covers

DrJekyl wrote :

Έπαιξα όλο το υπόλοιπο βράδυ με την 8 σε windows και δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα. (Μόνο τα cues σε κάποια κομμάτια που θα πρέπει να διορθωθούν για μία και μόνο φορά - την πρώτη δηλαδή που θα τα παίξουμε με την 8).

Τώρα σε περιβάλλον mac προσωπικά τα θέματα είναι : Στην 7 τα (εκνευριστικά) μικροσκαλώματα στην κεντρική κυμματομορφή και στην 8 αυτό ακριβώς που ανέφερα παραπάνω. Για την ώρα όλα τα υπόλοιπα είναι μια χαρά. Το θέμα με την 8 όμως είναι σοβαρό και πρέπει να λυθεί..!!

Καλησπερα και απο μενα! Αρκετα καλο το Virtual dj 8 .

Πολλα θετικασ εχω ομως μια απορια!
Στο 7 η cpu μου ηταν 5-10% συνεχως ενω τωρα μετα την πρωτη 1 ωρα ανεβαινει σταθερα 30%-40% (και δεν μιλαω για στιγμες που φορτωνων κομματια....επισης ζεστενεται αρκετα !
Εχω macbook pro 2.5 intel core i5 4gb ram

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΣΤΟ VDJ 8 ΠΕΡΑΣΑ ΕΝΑ ΦΑΚΕΛΟ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΟΙ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝΟΥΣ. ΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΙΝΕΖΙΚΑ , ΕΝΩ ΣΤΟ 7 ΕΚΑΝΑ TITLE FROM FILENAME ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ.ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΟ 8?

0rafa0 wrote :
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΣΤΟ VDJ 8 ΠΕΡΑΣΑ ΕΝΑ ΦΑΚΕΛΟ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΟΙ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝΟΥΣ. ΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΙΝΕΖΙΚΑ , ΕΝΩ ΣΤΟ 7 ΕΚΑΝΑ TITLE FROM FILENAME ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ.ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΟ 8?

Υπαρχει και στην 8 αντιστοιχη επιλογη...Με λιγο ψαξιμο θα την βρεις...(Σορρυ που λεω γενικοτητα αλλα μολις εκλεισα το λαπτοπ)...ισως καποιος αλλος ειναι διαθεσιμος τετοια ωρα να σε βοηθησει περισσοτερο-παντως υπαρχει η επιλογη και ειναι σχεδον με τον ιδιο τροπο οπως στην 7

0rafa0 wrote :

Τσεκάρεις πάνω δεξιά το κουτάκι "εμφάνιση προχωρημένων ρυθμίσεων"
Πας επιλογές->browser, βρίσκεις αυτό που λέει "getTitleFromTags" και το βάζεις "no".

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ (ΠΡΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ VIRTUAL DJ !!

Μια αλλαγή που πρέπει να γίνει σε μελλοντική αναβάθμιση έχει να κάνει με το search. Στην 8 (σε αντίθεση με την 7) όταν γράφεις τον τίτλο του κομματιού και φτάνεις στον τόνο (μιλάμε για Ελληνικά μικρά που περιέχουν τόνο) παύει να βλέπει το κομμάτι. Μέχρι το γράμμα πριν τον τόνο όλα είναι μια χαρά. Στην 7 δεν υπήρχε αυτό το πρόβλημα και έβλεπε κανονικά τα κομμάτια με τους τόνους..!! Εκτός κι αν υπάρχει κάποια ρύθμιση που μου διαφεύγει..

DrJekyl wrote :
ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ (ΠΡΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ VIRTUAL DJ !!

Μια αλλαγή που πρέπει να γίνει σε μελλοντική αναβάθμιση έχει να κάνει με το search. Στην 8 (σε αντίθεση με την 7) όταν γράφεις τον τίτλο του κομματιού και φτάνεις στον τόνο (μιλάμε για Ελληνικά μικρά που περιέχουν τόνο) παύει να βλέπει το κομμάτι. Μέχρι το γράμμα πριν τον τόνο όλα είναι μια χαρά. Στην 7 δεν υπήρχε αυτό το πρόβλημα και έβλεπε κανονικά τα κομμάτια με τους τόνους..!! Εκτός κι αν υπάρχει κάποια ρύθμιση που μου διαφεύγει..

exeis dikio!! alla an kaneis anazitish me greeklisi soy epistrefei ola ta apotelesmata

30%