Quick Sign In:  

Forum: Dutch Forum

Topic: pioneer ddj sx

This topic is old and might contain outdated or incorrect information.

Vndg in winkel geweest de ddj sx getest echt een machine die van de winkel raden me toch aan om hel met serato te gebruiken , ik zou hem ook graag onder virtual dj gebruiken kan dat kwaad ?
Ga ik dan ook nog alle functies kunnen gebruiken ?

Mvg
 

Posted Fri 14 Feb 14 @ 5:21 am
Beste Benjike,

De controllers in de lijst waar ik je naar heb verwezen in de andere post ( http://www.virtualdj.com/wiki/VirtualDJ%20Controllers.html ) werken allemaal met VDJ. Simpelweg omdat ze standaard worden ondersteund door VDJ. Aansluiten, VDJ starten, instellen naar wens en gaan. Werkt er een knop niet zoals je dat wilt dan pas je de functie aan. Zie handleiding, hoofdstuk mapping.

Het heeft geen nut om van elke controller, waar je je oog op hebt laten vallen, te vragen of hij werkt. Staat hij in de lijst, dan werkt het. Niet goed, dan pas je het aan. Staat hij niet in de lijst, dan kun je (als Pro-user) kijken of er een mapper beschikbaar is voor dat ding. Degene die de mapper heeft gemaakt, heeft meestal ook wel aangegeven in een post in het hardwareforum ( http://www.virtualdj.com/forums/31/Hardware_Technical_Support.html ) of het goed werkt of dat nog niet alles is opgelost.

Goedbedoeld advies: lees de handleidingen, andere fora, WiKi ( http://www.virtualdj.com/wiki/index.html ) enz. Zoek naar info. En dat een verkoper je Serato adviseert is een persoonlijke keus van de verkoper. Je kunt dat rustig proberen, want de SX wordt geleverd met Serato.
 

Posted Fri 14 Feb 14 @ 6:46 am
Oke dank u ik blijf toch bij virtual dj super programma ga me dit weekend de pro versie aanschaffen.
Mvg
 

Posted Fri 14 Feb 14 @ 7:38 am
RiessiePRO InfinityMember since 2009
Werkt prima met VDJ!

Ik heb er nu een 50 boekingen mee gedaan en ik wil niet meer anders!
 

Posted Tue 18 Feb 14 @ 6:51 am


(Old topics and forums are automatically closed)