Sign In:     

Forum: Greek Forum

Topic: Mp3 με φωτογραφίες

This topic is old and might contain outdated or incorrect information.

Γειά σας και καλή χρονιά. Γίνεται (και πως), να παίζω μουσική με mp3 (όχι βίντεοκλιπ) και σε κάθε τραγούδι να έχω βάλει κάποια φωτογραφία και κάνοντας αλλαγή-μίξη τραγουδιού να εμφανίζεται η φωτό του κάθε τραγουδιού που έχω βάλει? φυσικά σε 2ο παράθυρο που προορίζεται για εμφάνιση σε Tv. Το Virtual που έχω είναι το 7.

Posted Thu 10 Jan 13 @ 6:42 am

Ευχαριστώ... Τώρα κάτι άλλο, το παράθυρο που ανοίγει για να φαίνεται σε άλλη οθόνη, είναι μικρό. Δεν μου δίνει την επιλογή για full προβολή, αλλά να το μεγαλώσω πιάνοντας το από τις γωνίες και υπάρχει σχετική παραμόρφωση... Υπάρχει κάποια επιλογή για αυτό??

Σε ευχαριστώ πολύ! Και μία τελευταία ερώτηση για αυτή τη βδομάδα, όταν βάζω το plugin titler για να δείχνει τον τίτλο του τραγουδιού και το όνομα του τραγουδιστή, μου τα εμφανίζει τα ελληνικά σαν κινέζικα. Τα αγγλικά φυσικά τα δείχνει οκ. Δοκίμασα να αλλάξω μερικές γραμματοσειρές αλλά τίποτα.... Τι γίνεται για αυτό το θέμα? ευχαριστώ και πάλι!!!

Δεν μου το δίνει για κατέβασμα γράφει Your current licenses do not allow you to download Effects

kai tis 2 fores pou sou edwsa link gia ta plugins sou evala se parenthesi oti einai diathesima gia katoxous Pro Full version.
Agorazeis tin Pro Full apo edw.. http://www.virtualdj.com/buy/index.html

GIA SAS KAI APO 'MENA.THA HTHELA THN BOHTHIA SAS ME THN GRAMMATOSEIRA TON TRAGOUDION.TA ELLHNIKA MOU TA BGAZEI ALAMPOURNEZIKA. EIMAI KAINOURGIOS STA COMPIOUTER KAI DEN KATALABENO GIATI. EXO TO VIRTUAL DJ 3.4.1 MAZI ME TO HERCULES DJ CONSOLE MK2. SAS EYXARISTO EK TON PROTERO!!!!

(Old topics and forums are automatically closed)