Sign In:     

Forum: Greek Forum

Topic: Δήλημα για αγορά VIrtualDj Pro - Page: 2

This topic is old and might contain outdated or incorrect information.

βασικα το προβλημα μ ειναι οτι οτι γνωριζω μεχρι τωρα περι djing ειναι οτι εχω προσπαθησει εγω να καταλαβω κανεις δεν με βοηθησε...οτι ξερω πολλες φορες δεν ειμαι σιγουρος τι ειναι[πχ mapping, sliders και ΠΟΛΛΑ αλλα..}ΠΩς θα διαμορφσω γνωμη αν δεν ξερω καλα καλα πολλα [πιστευω] ΒΑΣΙΚΑ.Γενικως ψαχνω και μπαινω στο φορουμ ωστε να ενημερωθω και να μαθω...

pedia gia sas 8a i8ela na kano kapies erotisis dioti skeutome na agoraso to virtual dj pro pou kostizi 276,80 euro,, Akougete lipon oti opou nane vgeni to virtual dj pro 8 ego meta prepi na 3ana poliroso kati i dino ta leuta mia gia panta kai meta oti vgeni ite se nees ekdosis ite se updates to katevazo apo edo tsaba ????

Οι αναβαθμίσεις του προγράμματος είναι δωρεάν. Πληρώνεις μόνο μια φορά!

ok efxaristo

PhantomDeejay wrote :
t-paint wrote :
geia sa eimai 14 χρονων και παιζω με pionner ergo v .σκεφτομαι σοβαρα να αναβαθμισω την εκδοση και να αγορασω την pro συμφερει και μπορω να εκμεταλευτω την pro με την pioneer???

t-paint wrote :
ευχαριστω φιλε μαλλον θα την παρω αργοτερα ...σε κανα χρονο.απλα η pionner αξιοποιει στο μεγιστο το προγραμμα;;

Dee P wrote :
Το σωστό ερώτημα είναι: Εσύ αξιοποιείς στο μέγιστο τη Pioneer και το πρόγραμμα; Όταν βρεθείς στη θέση να θέλεις να κάνεις πράγματα που δεν μπορείς, τότε εξετάζεις αν η λύση στο πρόβλημα αυτό είναι η αναβάθμιση controller ή/και λογισμικού!

Παρόλο που είσαι 14 θα σου μιλήσω ανοιχτά σαν να είσαι μεγαλύτερος σε ηλικία.

1. Πριν επενδύσεις χρήματα σε εξοπλισμό και προγράμματα, σκέψου αν αυτό που κάνεις σ' αρέσει πραγματικά, και κατά πόσο είσαι διατεθειμένος να το κυνηγήσεις.
2. Γενικά κάθε επένδυση σε εξοπλισμό, προγράμματα, τραγούδια, κτλ αποδίδει μόνο όταν ασχολείσαι συνεχώς μ' αυτά και τα αξιοποιείς συνεχώς μέχρι να φτάσεις να τα αξιοποιείς στο έπακρο.
3. Είσαι 14. Δηλαδή Γ Γυμνασίου. Θα έχεις το χρόνο (και την διάθεση) σε 2 χρόνια να ασχολείσαι με το dj-ing όταν θα είσαι Β Λυκείου και μπροστά σου θα έχεις Πανελλήνιες, σκέψεις για σπουδές (είτε σε Ελλάδα είτε στο Εξωτερικό) κτλ;;
4. Θα ήταν πολύ εύκολο να σου απαντήσω "στεγνά" οτι ναι αξίζει να κάνεις την αναβάθμιση στο PRO Full. Το θέμα είναι αν τη χρειάζεσαι όπως σωστά ανέφερε ο Dee P.
5. Το VirtualDJ ΝΑΙ μπορεί να αξιοποιήσει στο έπακρο τις δυνατότητες του controller σου. Το ανάποδο όμως δεν ισχύει! ΚΑΝΕΝΑΣ controller και ΚΑΝΕΝΑ μηχάνημα δεν μπορεί να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητες του VirtualDJ (και άλλων προγραμμάτων, δεν είναι θέμα που αφορά αποκλειστικά το VirtualDJ)
6. Κάθε controller για το πρόγραμμα είναι απλά "κουμπιά και sliders" και 2 jogs. Το τι θα κάνουν αυτά τα κουμπιά ορίζεται μέσα από το πρόγραμμα, όχι από το μηχάνημα (controller). Για παράδειγμα έχω 2 DENON DN-S3700 (κοστολόγιο 1600 ευρώ σήμερα). Έχω πειράξει όσο δεν πάει άλλο το mapping τους (τον τρόπο που συνεργάζονται με το πρόγραμμα). Το VirtualDJ αξιοποιεί στο 250% τις δυνατότητες τους. Όμως τα μηχανήματα δεν αξιοποιούν ούτε το 40% των δυνατοτήτων του VirtualDJ. Σκέφτομαι π.χ. να αγοράσω και έξτρα "sub-controllers" για να μπορώ να δουλεύω πιο αποτελεσματικά και εύκολα με effects και samples. Δεν φταίνε τα μηχανήματα όμως που δεν μου φτάνουν και θέλω να αγοράσω και έξτρα εξοπλισμό. "Φταίω" εγώ που πλέον με την εμπειρία μου, την εξάσκηση μου και με την ενασχόληση μου με το dj-ing δεν μου αρκούν πλέον τα κουμπιά των DN-S3700 και θέλω ακόμα 10 κουμπιά και 10 sliders για κάθε deck ώστε να χρησιμοποιώ το VirtualDJ ακόμα πιο αποτελεσματικά και να φτάσω να αξιοποιώ π.χ. 50-55% των δυνατοτήτων του...

+ 1

Γεια χαρα σε ολους! Θελω να αγορασω τα mappers για το DDJ SB επειδη το Serato δεν αξιζει καθολου!!!! Εχω ηδη το Vdj LE απο την παλια μου κονσολα (Vestax Typhoon). Οι ερωτησεις μου ειναι οι εξης:
α. Θα δουλεψουν τα mappers στη εκδοση που ηδη εχω ή θα ειναι τζαμπα κοπος?
β. Υπαρχει αλλος τροπος πληρωμης εκτος απο την πιστωτικη καρτα, π.χ. μια προπληρωμενη καρτα τυπου paysafe?

Ευχαριστω!

1) Τα mappers της SB δεν πουλιούνται. Διατίθενται δωρεάν για όποιον έχει το VirtualDj PRO Full
2) Όχι, η έκδοση LE που έχεις δεν δουλεύει με άλλο controller παρά μόνο με αυτόν για τον οποίο σχεδιάστηκε.
3) Για αγορές σε αυτό εδώ το site (που είναι και το ΜΟΝΟ μέρος που μπορείς να αγοράσεις το VirtualDJ νόμιμα) μπορείς να χρησιμοποιήσεις kai προπληρωμένη κάρτα ή PayPal

καλησπερα παιδια!σκεφτομαι να αγορασω την RROFULL εκδοση αλλα θα ηθελα να ρωτησω κατι.οταν ολοκληρωσω την αγορα,μου δινει την δυνατοτητα να γραψω το virtualdj se cd ωστε αν κανω format στον υπολογιστη μου να το εγκαταστησω μονοσ μου?η θα πρεπει να ζητησω απο εδω μεσα παλι την αδεια?

Mporeis na kaneis osa cd theleis !,
Alla dene exei noima, giati pantta theleis tin teleutaia ekdosi h opoia tha einai diathesimi sto profile ou edo opoiadipote stigmi.

se efxaristo para polli agorina!!

(Old topics and forums are automatically closed)