Quick Sign In:  

Forum: Dutch Forum

Topic: mijn muziek mixen

This topic is old and might contain outdated or incorrect information.

Hallo
ik ben op zoek naar iets om mijn muziek mee te mixen.
Ik heb nog nooit iets met muziek mixen gedaan.
Heeft iemand een aanrader voor een beginer.
 

Posted Thu 28 Jul 11 @ 3:57 pm
Een blender? Een staafmixer? Een mengtafel? 2 CD-spelers of draaitafels? Een shaker? Software? Help ons en we helpen jou.
Je hebt iig een computer (anders wordt een forum ook zo lastig) dus je kunt eens beginnen met >>DIT<<
 

Posted Thu 28 Jul 11 @ 4:21 pm
Ik zoek een mengtafel met software en draaitafels.
 

Posted Thu 28 Jul 11 @ 4:28 pm
Dan moet ik je toch verwijzen naar >>DEZE<< pagina: hierin staat de volgende tekst:
"Stel geen vragen als wat is de beste hardware, of welke controller is beter. Dit is persoonlijk voor iedereen en dit soort vragen kunnen we daarom ook niet beantwoorden."
We kunnen daarnaast niet in je portemonnee kijken, dus er zijn teveel suggesties om op te noemen. >>HIER<< kun je alvast wat ideeën opdoen. In jouw geval heet een mengtafel waarschijnlijk een controller (je "controleert" of bedient de software) en 2 draaitafels hebben alleen nut als je met TimeCode wilt gaan werken.
Je controller heeft dan in ieder geval ondersteuning van ASIO nodig (anders werkt het niet) en 2 stereo Phono (draaitafel)-ingangen omdat het signaal van draaitafels veel te zacht is om door een ingang voor bv CD-spelers gezien te worden.

Stap met deze info eens een winkel binnen die gespecialiseerd is in DJ-apparatuur. Je kunt daar kijken wat het best geschikt is. En op het VDJ-forum adviseren we uiteraard alleen VDJ......
 

Posted Thu 28 Jul 11 @ 5:05 pm
Ik zou als beginner de: Hercules Mk2 nemen ;)
 

Posted Wed 03 Aug 11 @ 8:17 am
ik zou als ik jou was mijn locatie van amerika naar nederland of belgie verplaatsen, zo zie je maar dat we het ook niet eens hoeven te zijn over welke controller het best te kopen, zoals martin al aangaf en verwees naar forum regels.


Stel geen vragen als wat is de beste hardware, of welke controller is beter. Dit is persoonlijk voor iedereen en dit soort vragen kunnen we daarom ook niet beantwoorden."

ieder zijn wensen , ieder zijn eisen en ieder zijn budget.
 

Posted Wed 03 Aug 11 @ 3:25 pm


(Old topics and forums are automatically closed)