Sign In:     

Forum: Greek Forum

Topic: DJ'ing......TELOS ? Dyskoloi kairoi gia ...Dj prigkipes.. ...Leme ...ton pono mas edo !! - Page: 24

This part of topic is old and might contain outdated or incorrect information

Mipos exei kanenan allo logo pou thelei na kleisei,.. tipota anoixtous logariasmous ?
Bres kapoio mgazi/dj na tou kaneis ta repo.
Ayto ekana ego fetos, stin poreia brika kai deytero.. symplirothikan oi meres kai exo kai ..pisini pou leme.

apopsis wrote :
Mipos exei kanenan allo logo pou thelei na kleisei,.. tipota anoixtous logariasmous ?
Bres kapoio mgazi/dj na tou kaneis ta repo.
Ayto ekana ego fetos, stin poreia brika kai deytero.. symplirothikan oi meres kai exo kai ..pisini pou leme.

apopsis esy telika stamatises tin alli douleia?
asxolise apoklistika djika?

BACKUP for ever!

paidia simera xestika pano mou! .......

me to pou pao sto magazi kai bazo to laptop, edixne oti douleuei me ti mpataria.
den eperne trofodosia apo to fortisti me tipota!
xalase o fortistis

to kalo to palikari omos skeftetai prin symbei otidipote.
thymosaste pou elega pou eixe brei apo ena filo mou ena palio laptop?
e loipon auto to eixa panta mazi mou edo kai 7-8 mines!
mazi me ta basika diladi kai auto se mia tsanta.
euxomoun na to koubalao tsampa kai na mi xriastei pote.
na omos pou xreiastike....

to problima einai omos oti o filos mou pou to eixe 5-6 xronia, tou ekane synexos restart logo thermokrasias.
den eixa brei xrono gia na katso na allakso anemistires ktl alla oso to eixa dokimasei spiti douleue kanonika me to vdj.

simera loipon pou to ebala priza, anoiksa kai to everest pou dixnei ti thermokrasia tis cpu.
asxeta pou i cpu me to vdj douleue sto max logo arxaiou laptop typou athlon, oi thermokrasies kymenontan apo 70-85!
argouse na fortosei ta komatia alla de kolose pouthena.
meta apo 7 ores leitourgias kai i thermokrasia na einai statheri stous 83 me ebgale asproprosopo!

backup paidia, backup panta!

aledjo wrote :

apopsis esy telika stamatises tin alli douleia?
asxolise apoklistika djika?

Pros to paron nai, mathe texni kai astine...
Douleyo omos monos mou me kapious pelates pou exo kratisei..

xairomai gi'auto pou les giati epibebeonomai gia akoma mia fora.

kai go ekana tin idia douleia (peripou) kai stamatisa monos mou kai apofafisa na min ksanasxolitho me kati paromoio.
djika eixa skeftei auto pou les, mathe texni kai astina kai tora tous teleutaious 8 mines douleuo djika.
oso gia tous prosopikous pelates..... skeftomai na allakso noumero!
den antexete auti i katastasi kai gi'auto to logo eixa stamatisei auti ti douleia.

1000 fores na eimai kathe brady me to kathe malaka sto bar kai na mou kanei paragkelies para texnikos h/y!

giwrgo,kapws etsi tin exei katabrei o filos mas o petros.

αλεξη οπως εχουμε πει και παλαιοτερα θα μου επιρεψεις να διαφωνησω στο θεμα του τεχνικου...ολες οι δουλειες εχουνε τα συν και πλην τους..οπως και παιζει ρολο κατα ποσο γουσταρεις αυτο που κανεις...δυστηχως ολοι δεν γουσταρουν τις δουλειες το ιδιο με καποιους αλλους...
με τα σημερινα δεδομενα που οι υπολογιστες ειναι το μελλον και εχουν παρει παρα πολοι ασχετοι εκει εξω αν μου ελεγε καποιος επιτακτικα να ακολουθησω ενα απο τα 2 επαγγελματα φυσικα και θα το παραταγα το djing -λεμε τωρα-...αν σκεφτει καθε επισκεψη της 1 ωρας κοστιζει 30-40 ευρω οσο περνεις εσυ ολο το βραδι...καταλαβαινεις λοιπον δεν συμφερει η νυχτα με τα δικα σου δεδομενα.
βεβαια η χρυση τομη ειναι να κανεις και τα 2 μιας και μπορουν να συνδιαστουν γιατι το ενα ειναι πρωι και το αλλο απογευμα...
σαφως βεβαια τωρα οπως ολες οι δουλειες εχουν την "ζαλαδα τους" ετσι και αυτη εχει την δικη της δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα σε αυτη την ζωη...οταν ομως ο αλλος ξερει οτι εισαι απικο οταν του χαλασει το μηχανημα,θα τον εχεις μονιμα και σιγουρα θα σου φερει και αλλη πελατεια με μαθηματικη ακριβεια γιατι πλεον ολοι εχουθν απο εναν υπολογιστη σπιτι τους,και δεν υπαρχει μηχανημα που δεν χαλαει....
το djing μας αρεσει δεν μας αρεσει δεν ειναι μονιμη δουλεια ειδικα οι καλοπληρωμνες θεσεις οπως ειναι σε γαμους κλπ

δεν θα συζητησω βεβαια να παω να παιξω νυχτα για 40 ευρω ακομα και ζητιανος να παω να γινω.
δεν το πουλαω το τομαρι μου τοσο φτηνα...ειναι ορισμενα πραγματα που χουν μια τιμη αλλιως ας βαλει ο μαγαζατορας winamp να παιζει..ακου 40 ευρω και νυχτα!

koita, exo os texnikos h/y episima kai mi, arxisa na apokto "psyxologika" problimata!
auto de legetai zalada...

de einai tyxaio pou KANENAS texnikos den exei anteksei na kanei auti ti douleia gia panta.
an pas sto plaisio kai deis tous texnikous, ksanapigene meta apo 6 mines, de tha deis oute enan idio!

oso gia tous asxetous, einai to xeirotero pou mporei na sou tyxei se pelates.
to priksimo mono apo to tilefono arkei gia na arxiseis na ginesai psyxologika asthenis.
o asxetos mporei na se parei tilefono kai sou leei giati to msn de mpenei sto internet, giati den anoigei i tade selida, giati giati giati
episis i moda me to internet kai ta paramona tragoudia kai tainies, exoun ginei aitia na agorazei o allos pc kai sou leei MATHE mou na katebazo tzampa tanies.
ego pote de to ekana ego giati iksera tin ekseliksi.
enas filos mou to ekane, pigene se enan, tous ekane 5 ores "mathima" pos na katebazei apo to gamato, pernontas 100 euro, kai tora pou eklise to gamato tou zitaei ta lefta piso giati plirose kai tora de kanei douleia!

thes kai alla na sou po?
oxi poly 5 lepta na milas me enan pelati gia mia asymati aporia pou exei, an exeis pelatologio kai se pernoun 5-6 tin imera, xaneis tzampa xrono.
episis ksexases gia to antikeimeno tis douleias.
asxolise opos les san texnikos h/y.
exeis problima me to virtualdj pou sou kolaei, eno to exeis mprosta sou oli mera kai DE briskeis lysi.

ksereis posa problimata DEN exoun lysi se pelates pou zitane kai autoi pragmata pou de kseroun?
bres ti lysi se misi ora esy se auta...

paidia gia mena to epaggelma texnikos h/y einai sketi apotyxia!

kalytera na gineis kaloriferatzis!
ksereis ti tha kaneis, poia ergalia xriazesai, an xalasei kati ti prepei na allakseis kai telos!
to basikotero einai oti ksereis posi ora tha sou parei na to ftiakseis!

exontas enan pelati fernontas ena pc kai sou leei oti DEN mpenei sta windows kai se rotaei
"se posi ora tha to exeis etoimo na to paro giati to xreiazomai gia ti douleia?"
esy ti mporeis na apantiseis????
kai posa lefta tha pareis?

Με τις υπηρεσίες μας, ο επιχειρηματίας δέν χρειάζετε να ασχολείτε προσωπικά με το θέμα της μουσικής, δέν χρειάζετε να απασχολεί Dj και προπαντώς ενημερώνεται αυτόματα με όλες τις νέες κυκλοφορίες, τα μουσικά ακούσματα και τις τάσεις της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

http://www.djpro.gr/

de katalaba tora.... ti einai auto?

Plhrwnei o idiokthths enos kafe gia na paizei nomima sto pc toy playlist poy tha paizei olh mera.
Kathe mhna ananewnetai me ola ta kainoyria hits kai oxi mono.

diladi prospathoun na mas pernoun ti douleia?
ti na po....

mi pei kaneis tora oti apodidei auto kai oti einai sobaro.
den einai dynaton na exeis ena cafe-bar kai na baleis dynata ti mousiki gia ti playlist.

mono xamila kai se katastasi chillout

Synithws paizei to playlist mexri na mpei o dj, den antikathista ton dj ayto, ektos an to cafe einai xalarwn tonwn.

To oti se ola ta cafe paizei playlist, winamp klp (me mousiki apo kalothelites kai apo ton idio ton dj) einai gnosto, den einai kati kainourgio.
To sygkekrimmeno omos site epano, opos kai kapoies alles etairies pou ksero to kanoun nomima me tin adeia tis aepi, poly poio organomena kai me poio exidikeymena (alla kai kleidomena/me prostasia) programmata.
Exei diafora, min ta bazoume ola sto idio tsoubali...
Plironpoun dikaiomata gia na mporoun na to kanoun.
Eixa ksekiniso kai ego kati analogo gia poly ligo kairo gyro sto 2000, alla xoris adeia aepi klp, to stamatisa afou sti fysi mou den mou pigaine to paranomo kai den to epsaksa kai parapano pos mporouse na ginei sosta.

O filos Pantelis pou exei aytin tin epeixirisi einai eyprosdektos edo gia otidipote.

poi exupni etairia/upiresia exei kanei o mastoras ;)
aledjo min agxenesai...de paei na sou faei ti douleia, anti8etws prospa8ei na se kanei kalitero wste na mi mporesei na se antikatastisei pote (de milaw sigkekrimena gia ton aledjo alla gia ton an8rwpino paragonta)

gianni osa eipa einai giati aisthanthika apoklismenos apo mia prospathia poy xeretizw.etsi ki alliws i pliopsifia kerdizei.tespa.stin brasi kollaei to sidero.ksekinise to monos soy.na eisaste oi prwtoi kai monadikoi organomenoi.nomizw oti o giwrgos tha to sprwksei to thema.egw tha eimai konta sas noera!

Enas typos erxetai kata tis 3 (eixa petaksei ena oikonomopoulo) kai mou leei, vale full gonidi, mazo, ..exw na piw ena mpoukali akoma (kava),,mi me ksenerwseis...

Ante vgale akri....

e kai pou einai to periergo?

ax ego apo kati tetoious bgazo merokamato sto magazi.
me ti seira... exo paiksei 3 ores synexomena me kopsimata apo refrer se refrer kai exo xalasei kosmo.

ekei einai ta lefta... kai i plaka gia mena.

twra thymithika ena party afto to kalokairi kai den mporw na stamatisw na gelaw me to skiniko.

se ena ktima eksw apo tin katerini piga na paiksw se party prive me kamia 200-300 atoma.

Epaiza House, Progressive, meta to gyrisa se R&B kai Hip-Hop, meta ksana House kai paei legontas...

Xamos katw, oloi ta spagane.

Erxetai enas typos sto mpalkonaki pou imouna panw apo to kosmo kai mou leei..."Filaraki kana Karra tha akousoume?"

Peritto na sas pw oti gelaga gia oli tin ypoloipi vradya kai twra pou to thymithika gelaw monos san ton vlaka.

Sto thema mas twra...

Tetoious dystixws trww sti mapa kai egw kathimerina.

Sta cafe-bar eidika...Sta cafe-bar epeidi einai mikra magazia synoikiaka kai epeidi oi idioktites einai synithws kai filoi mou (protimw na eimai xwris douleia para na kanw monima merokamata sto magazi enos agnwstou...) , prospathw na krataw oso ginetai perissotero tin taftotita tou magaziou kai parallila otan to epitrepei i wra na kanw ta strava matia gia na kanw to xatiri kapoiwn pelatwn pou afinoun lefta sto magazi.

MONO OTAN TO EPITREPEI I WRA KAI MONO AN DEN XALAEI TIN TAFTOTITA TOU MAGAZIOU STON KOSMO.

Gia paradeigma...

Prin 1 mina pigainw gia douleia sto cafe-bar pou eimai stis 8 imera pempti.Akrivws mprosta apo ton xwro ergasias mou einai 5 typoi konta sta 40,exoun na pidiksoun kana xrono kai i teleftaia fora vazw stoixima oti itan epi plirwmi..., exoun piei prin paw egw apo 3 pota o kathenas kai mexri tin wra pou fygane stis 11.30 kamia 9 pota.

Kata tis 10 kai afou eixane 3 wres sto magazi kai eixan asxolithei me ta panta gyrw tous, to endiaferon tous strafike sti mousiki.(Fysika kai den tous piasane oi kalitexnikes anysyxies gia to pws egrafe symfwnies o betoven koufos...)Gyrnaei loipon o enas me yfos stravostomi salonikiou mpaoktsi pou stis 3 lekseis se ftynei 5 fores kai mou amolaei tin ataka..."Filaraki tin prigkipessa tou Karra tin exeis?".

Gia na min ton prosvalw arxizontas na gelaw skeptomenos tin allagi apo bad romance se prigkipessa, gyrnaw kai tou lew oti afta paizoun arga...POLY ARGA...gia tin akriveia otan vazw playlist sto pc tou magaziou ligo prin to kleisimo kai fevgw...An thelete mias kai den einai mera pou ginetai xamos, mporw meta tis 11 anamesa sta ksena kommatia pou tha paizw na paiksw kai kana elliniko remixaki i dance kommati.

Ma tin panagia...Egw milousa egw ta akouga...Apo tis 10 mexri tis 11:30 pou fygane ana tetarto mou legane to idio pragma...Fysika kai den epaiksa to sygkekrimeno kommati kai fysika kai enw de sevastikan afto pou tous eipa, mexri na fygoun den evala oute ena elliniko remixaki pou na psilofernei se dance.

Sygkekrimenes entoles pira apo to afentiko tin mera prin paw gia douleia gia to pws thelei aftos na leitourgei mousika to magazi kai aftes akolouthw 1,5 xrono twra sto sygkekrimeno cafe-bar, efoson symvadizoun kata megalo pososto me tin mousiki pou paizw.Sevetai tin douleia mou kai sevomai tin douleia tou.

Prwtoxronia,,,..(aytin pou perase) pao kapou na paikso me anebasmeni diathesi logo tis imeras oti tha paikso disco/latin kai tetoia pragmata, exo ksanapaiksei ekei tetoia mera kai kaname poly kalo kefi..
Akoma den eixa balei tragoudi epaize mix cd xalara, kai eno estina to laptop kai ta timecodes /me ta kalodia sto xeri.. akouo san kapoios na me fonazei apo deksia..
Gyrnao olo xamogelo kai prospatho na akouso ti leei.. enas typos me mousi san ton nayago ton Tom Hanks kathotan se trapezaki, eixe kai ginaika dipla.. Den akouga kai ton rotisa 2-3 fores xoris na xaso to xamogelo,
Akoma kai otan katalaba oti elege "filaraki tha valeis to EIMAI THS GERAKINAS GIOS.." den exasa to xioumor mou.. gia kapoio logo nomiza oti mou kanei plaka i eixe diathesi na to sizitisei... etsi loipon prospathisa "stou koufou tin porta.." na tou pws i mera simera.. protoxronia... klp..
Synexise na mourmourizei.. perno kai ego yfos "epaggelmatia" kai tou leo ortha kofta.. "Den to exo to tragoudi"
Kai den ksanagyrisa na koitakso deksia .. lapoioa stigmi efyge...

Hlia, sta meri sou egine ayto...

ma giati bre paidia?
oraia tragoudia einai kai auta....
poly apla de ta bazeis noris!

kai go otan paizo anypomono na perasei i ora gia na arxiso to skylo mix!
apo karra-prigkipesa mexri poulopoulos-xare fonia!

meta tis 12 omos kai afou to kosmos pou exei meinei tairiazei se auto to repertorio.

omos de mporo na katalabo giati ta thabete auta ta tragoudia?

sta party pou kano sto magazi, (ti perasmeni bdomada kai auti synexeia)
afou exoun pesei house,rnb,hiphop,tsiftelia
meta enoeite oti tha balo kai zempekika, klapsomounika kai de symazeuete....

e loipon na sas po oti pio poly kefi kanoun me ta zempekika para me ta house!
oloi oi ilikies, apo 15 mexri 25

(kala to sose ginetai panta me ta tsiftelia)

btw. ti paraskeui exoume party maske sto magazi.
eimai sigouros oti de tha prolabo na balo 2-3 latin kai tha theloun tsiftetelia....

64%