Quick Sign In:  

Forum: Greek Forum

Topic: Εξαγωγή λιστας ονοματων database
Καλησπέρα!Υπάρχει τρόπος να κάνω export με κάποιο τρόπο την λίστα των ονοματων με όσα τραγουδια υπάρχουν σε μια database; Έσπασε ο σκληρός,δεν είχα κάνει πρόσφατο back up και πρέπει να τα μαζέψω πάλι. Όταν πληκτρολογώ κάποιο όνομα στο search βρίσκει τα χαμένα αρχεία.
 

Posted Sun 27 Nov 22 @ 6:37 pm
Πάτα "αστεράκι" ( * ) στην αναζήτηση και μετά κάτω αριστερά στο κουμπί επιλογών του browser επέλεξε εξαγωγή της προβολής του browser.
Μπορείς να πάρεις την λίστα σε διάφορες μορφές και να την φορτώσεις στο Excel
 

Posted Sun 27 Nov 22 @ 7:29 pm
Ευχαριστώ πολύ!Μάλλον θα γινει ανάκτηση δεδομενων του σκληρού δίσκου από κάποια εταιρεία τελικά,αν το κόστος είναι λογικό.
 

Posted Mon 28 Nov 22 @ 2:45 pm
kareliio wrote :
αν το κόστος είναι λογικό.

Είπε ο αφελής.. :P

Αν ο δίσκος δεν έχει μηχανικό πρόβλημα, τότε η ανάκτηση δεδομένων είναι εφικτή με ένα "μικρό" κόστος (κάποιες εκατοντάδες ευρώ). Η μπορεί ακόμα να το επιχειρήσει και κάποιος με σχετικά καλές γνώσεις υπολογιστών, αλλά με "μικτά" αποτελέσματα*
Αν ο δίσκος έχει μηχανικό πρόβλημα τότε η ανάκτηση δεδομένων δεν είναι ποτέ βέβαιη, και το κόστος σκαρφαλώνει στις μερικές χιλιάδες ευρώ.

*-> Το πρόβλημα με την ανάκτηση αρχείων MP3 είναι οτι μπορεί μεν το αρχείο να "ανακτήθηκε" αλλά τμήμα αυτού να είναι corrupted. Που σημαίνει οτι αν δεν το παίξεις ολόκληρο δεν μπορείς ποτέ να είσαι 100% σίγουρος οτι το αρχείο που ανακτήθηκε δεν είναι προβληματικό.


 

Posted Mon 28 Nov 22 @ 4:11 pm
Η αλήθεια είναι ότι αυτό με τα κατεστραμμένα MP3 δεν το γνώριζα..Μου είπαν ότι το κόστος εξαρτάται από την φύση του προβληματος (μηχανικό πρόβλημα δισκου - σπασιμο) και όχι από τον όγκο των δεδομενων. Πριν λίγο με ενημέρωσαν,μετά από έλεγχο 5 ημερων ότι ανάκτηση θα κοστίσει 300€ (1,5 TB μουσικής). Ίσως το κόστος να άλλαζε κατά πολύ αν υπηραν σημαντικά αρχεία κάποιας εταιρείας..
 

Posted Mon 28 Nov 22 @ 4:24 pm
Δεν σου είπαν κάτι διαφορετικό από αυτό που σου είπα κι εγώ πιο πάνω.
Οτι αν το πρόβλημα είναι απλό θα πληρώσεις μερικές εκατοντάδες ευρώ (300 ευρώ είπες οτι σου ζήτησαν) ενώ αν είναι σοβαρό (χτυπημένη επιφάνεια δίσκου, νεκρό μοτέρ κεφαλών, κτλ) το κόστος μπορεί να φτάσει και χιλιάδες ευρώ.
Και πουθενά δεν ανέφερα οτι πάει με τον όγκο των δεδομένων ή την "σπουδαιότητα" τους.
Κάτι άλλο που ανεβάζει κατακόρυφα το κόστος (απλά αφού τα γράψαμε ήδη, ας το ολοκληρώσουμε) είναι η ανάκτηση δεδομένων από συστοιχία RAID. Αν το RAID κρασάρει, η ανάκτηση των δεδομένων είναι συνήθως μια αρκετά χρονοβόρα και ακριβή διαδικασία. Εξαιρείται το RAID 1 προφανώς..
 

Posted Tue 29 Nov 22 @ 12:53 am
Δεν αντιλέγω,συζήτηση κάνουμε..!Η απάντηση σου ήταν πολύ χρήσιμη πάντως, παρόλο που μάλλον θα πάω προς την ανάκτηση!
 

Posted Tue 29 Nov 22 @ 4:16 pm