Quick Sign In:  

Forum: Greek Forum

Topic: Κατι αλλαξε με την BUILD 8490...
Οπως παραθετω στην φωτο μετα το τελευταιο update με την BUILD 8490 τα συγκεκριμενα λαμπακια μενουν αναμμενα (Pioneer DDJ-RX) . Μου μπερδευει τον εγκεφαλο, νομιζω οτι κατι πατησα καθε φορα που την κοιταω.
Τι εχει αλλαξει ?
Και αν θελησω να γυρισω σε previous version, απλα κανω εγκατασταση απο πανω, η' πρεπει πρωτα uninstall την καινουργια και μετα εγκατασταση της παλαιοτερης ?

Posted Sat 04 Jan 25 @ 8:51 pm
djdadPRO InfinityDevelopment ManagerMember since 2005
Και τα 2 ?

Δεν έχει αλλάξει κάτι.

Τα 2 κουμπάκια φορτώνουν προεπιλεγμένα Effects σε δύο "μνήμες" (banks), ωστε να μπορείς να φορτώσεις γρήγορα 3 αγαπημένα Effect στα 3 διαθέσιμα Slots
Πχ. μπορείς στην μήμη 1 να βάλεις echo, Flanger, Cut και στο άλλο 3 διαφορετικά.
Αν σου φαίνονται χρήσιμα, ρώτα περισσότερα.

Αν δεν θέλεις να τα λειτουργείς με αυτό τον τρόπο, μπορείς να αλλάξεις την λειτοργία (Mapping).
Τα leds θα ακολουθουν το action του Mapping.

Αν πάλι θες απλά να σήσεις τα leds, πρέπει να βρεις τα LED_FX1_ASSIGN και LED_FX2_ASSIGN και να μαπάρεις σαν off

EDIT. Τώρα που το ξαναβλέπω σε παλιότερο default Mapping (και στο manual), τα κουμπιά μάλλον εκαναν -1/+1 beats στα Effect ή clone . Χρησιμοποιείς Custom Mapping ? Τι εντολές έχουν σε αυτόν τα κουμπιά ?

Posted Sun 05 Jan 25 @ 8:19 pm
Δεν εχω κανει mapping . Τα κουμπακια σε μενα το μονο που κανουν by default ειναι να αλλαζουν τις value τιμες απο το πρωτο FX .... αντι να γυρναω την ροδελα δηλαδη.
Δεν ξερω αν πατησω το δευτερο FX, μετα ισως να αλλαζουν το value του δευτερου FX.
Δεν τα εχω χρησιμοποιησει ποτε....και μετα το τελευταιο update απλα αναψανε. Ισως παρεξηγηθηκανε ξερω και γω...

Posted Mon 06 Jan 25 @ 7:04 am