Quick Sign In:  

Forum: Greek Forum

Topic: Καλησπεριζω απαντες! - Page: 1

This part of topic is old and might contain outdated or incorrect information

αυριο ερχετε το νεο μου αποκτημα pioneer ddj-sx και η ερωτησης μου εαν ειναι 100% συμβατη με το προγραμμα μας κ αν χρειαστει να προσεξω κατι κατα την διαρκεια εγκαταστασης οδηγων κλπ.πρεπει να αρχισουμε την προπονηση απο τωρα γιατι το πασχα φετος πεφτει νωρις κ μετα απο εκει ξεκιναει η σεζον μας γαμοι κλπ οποτε πρπει να ειμαστε μαχημοι!!
 

Posted Wed 15 Jan 14 @ 4:45 pm
Η κονσόλα είναι 100% συμβατή με το VirtualDj.
Εάν δεν κάνεις scratch δεν χρειάζεται να προσέξεις τίποτα. Απλά εγκαθηστάς τον ASIO driver από το CD, ανοίγεις το VirtualDj και είσαι έτοιμος!

Εάν κάνεις scratch τότε ίσως αξίζει να δεις αυτό: http://www.virtualdj.com/addons/15383/Pioneer_DDJ-SX.html
 

Posted Wed 15 Jan 14 @ 6:36 pm
djdadPRO InfinityDevelopment ManagerMember since 2005
Ki egw tha sou proteina na egkatastiseis ton mapper tou Giwrgou, afou to feedback sta forums einai apolytws thetiko,

Kaloriziki !
 

Posted Thu 16 Jan 14 @ 12:12 am
Καλησπερα κ παλι!
μολις παρελαβα το κονσολακι κ οντως επαιξε κατευθειαν!μου εκανε απιστευτη εντυπωση γιατι εβαλα μονο τον ασιο κ τον οδηγο απο το σαιτ κατευθειαν κ ολα καλα.και εκει που ξεκιναω να κανω δοκιμες,βλεπω οτι στο υψος της δεξιας ροδας η μεταλικη επιφανεια εχει ξεκολησει εμ αποτελεσμα να την παω στον μανολοπουλο κ να ενημερωσει το μαγαζι που την αγορασα ωστε να γινει η σχετικη αντικατασταση.εχει παρατηρησει κανεις αλλος να εχει τιποτα υποπτα ξεκοληματα η προσοψη της κονσολα?
 

Posted Fri 17 Jan 14 @ 8:37 am
Την κονσόλα την έχω 3 εβδομάδες μόνο. Δεν έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα. Μάλλον απλά ήσουν άτυχος...
 

Posted Fri 17 Jan 14 @ 8:48 am
Καλησπερα και παλι!εχω ενα βασικο θεμα με την κονσολα,δεν μπορω να βρω κουμπακι με το search ,η γραμμη αφης νομιζω οτι δεν με βολευει γιατι γιατι οταν παιζει το κομματι ναι μεν οταν κουναω το δαχτυλο δεξια-αριστερα πηγαινοερχεται κ το τραγουδι μολις σταματησει εκει που θελω να παιζει πχ να το προχωρησω 20δευτ πισω η μπροστα αναλογα,αυτο ξανασυνεχιζει απο εκει που επαιζε κ πριν.τι κανω λαθος?
 

Posted Sun 26 Jan 14 @ 4:30 pm
djdadPRO InfinityDevelopment ManagerMember since 2005
Kratwntas patimeno to SHIFT den exeis Search me to jogwheel ?
 

Posted Sun 26 Jan 14 @ 5:46 pm
alfa 156 wrote :
Καλησπερα και παλι!εχω ενα βασικο θεμα με την κονσολα,δεν μπορω να βρω κουμπακι με το search ,η γραμμη αφης νομιζω οτι δεν με βολευει γιατι γιατι οταν παιζει το κομματι ναι μεν οταν κουναω το δαχτυλο δεξια-αριστερα πηγαινοερχεται κ το τραγουδι μολις σταματησει εκει που θελω να παιζει πχ να το προχωρησω 20δευτ πισω η μπροστα αναλογα,αυτο ξανασυνεχιζει απο εκει που επαιζε κ πριν.τι κανω λαθος?


Ότι έχεις ενεργοποιημένο το SLIP.
Και εξηγώ:
Όταν το deck είναι σε αναπαραγωγή, το Touchstrip είναι "ανενεργό" για λόγους ασφαλείας. Δηλαδή για να μην το ακουμπήσεις κατά λάθος όπως παίζεις με τα effects από πάνω και σου πηδήξει την θέση μέσα στο κομμάτι.
Όταν όμως το deck είναι σταματημένο το touchstrip δουλεύει κανονικά.

Όταν το deck είναι σε αναπαραγωγή υπάρχουν δύο τρόποι για να δουλέψει το touchstrip.
1) Όταν το SLIP είναι ενεργό. Αυτό έχει γίνει περισσότερο για να κάνεις "effect" αφού όπως διαπίστωσες με το που πάρεις το δάχτυλο το κομμάτι συνεχίζει από εκεί που θα ήταν αν δεν ακουμπούσες ποτέ το touchstrip
2) Πατώντας το SHIFT. Σε αυτή την περίπτωση "παρακάμπτεις" την ασφάλεια του touchstrip και αυτό δουλεύει ακόμα κι όταν το deck είναι σε αναπαραγωγή.

Τέλος για να κάνεις Seek όπως είπε κι ο Μπάμπης είτε το deck παίζει είτε όχι, SHIFT+JOGWHEEL !!!
 

Posted Sun 26 Jan 14 @ 10:49 pm
καταρχην ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις!το βρηκα αυτο και οντως τελικα λειτορυγει οπως τα ειπατε.δηλαδη δεν υπαρχει τροπος να παρακαμψω το shift και να μπορω να εχω search μονιμα χωρις να παταω 2 κουμπια?
και κατι αλλο που παρατηρησα.η hercules steell Που δουλευα τοσα χρονια ειχε κουμπι stop που οταν το παταγα μου γυριζε το κομματι απο την αρχη,εδω δεν παιζει κατι αντιστοιχο?
επισης θελω να αγορασω και ενα flight case εχετε να προτεινετε κατι βολικο?κ τι εννοω βολικο,οσον αφορα τo aristero play σε αυτες που βρηκα ελλαδα ειναι λιγο δυσχρηστο να το πατησεις σε σχεση με αυτη που εχει ο thomann.
 

Posted Mon 27 Jan 14 @ 5:43 am
Μπορείς να αλλάξεις τον mapper ώστε να μην χρειάζεται να πατήσεις το Shift. Αν θες βοήθεια για το πως να το κάνεις πες μας.
Επίσης για STOP πάτα το SHIFT+CUE
 

Posted Mon 27 Jan 14 @ 6:00 am
Γεια σας κ παλι!
Pioneer ddj-sx ερωτησεις συνεχεια λοιπον,
τα βασικα θεματα που εχω ανακαλυψει μεχρι στιγμης ειναι το search και η ταχυτητα του.τι εννοω,εννοω οταν θελω να κανω πολυ γρηγορη προσπελαση στο κομματι,την ωρα που παιζει ομως,εστω και αν το ντεκ δεν ειναι στον αερα,και ειναι το κομματι που ακουω απο τα ακουστηκα,ακομα δεν εχω βρει τον τροπο.φιλος που εχει την ιδια κονσολα και παιζει με σερατο μου εδειξε οτι με τις ροδες σε 2-3 πληρης περιστροφες παει το κομματι απο την αρχη στο τελος,κατι που δεν εχω βρει πως γινεται στο Virtual.
επισης εχω την εντυπωση οτι δεν λειτουργουνε τα 4 κουμπακια με τα εφε.πρπει να κατεβασω καποιο Plug in?
 

Posted Wed 26 Feb 14 @ 2:52 am
παρενθεση,επειδη τωρα διαβασα πιο πανω τι ειπε ο μπαμπης και οντως λειτουργει ετσι πατοντας το shift kai γυρνοντας την ροδα κανει seek δεν υπαρχει τροπος να κανει προσπελαση το κομματι γρηγορα εστω κ με την ροδα χωρις το shift?
 

Posted Wed 26 Feb 14 @ 5:41 am
alfa 156 wrote :
οντως λειτουργει ετσι πατοντας το shift kai γυρνοντας την ροδα κανει seek δεν υπαρχει τροπος να κανει προσπελαση το κομματι γρηγορα εστω κ με την ροδα χωρις το shift?


Και πως θα κάνεις pitch bending τότε αφού δεν υπάρχουν κουμπιά Pitch+ / Pitch- ???
Το να κάνεις τη ρόδα να κάνει seek είναι το μόνο εύκολο. Το θέμα είναι υπό ποιες προϋποθέσεις ;)
 

Posted Wed 26 Feb 14 @ 12:14 pm
alfa 156 wrote :

επισης εχω την εντυπωση οτι δεν λειτουργουνε τα 4 κουμπακια με τα εφε.πρπει να κατεβασω καποιο Plug in?


Όχι δεν χρειάζεται να κατεβάσεις plug-in. Απλά ο εργοστασιακός mapper έχει 2 modes για τα effects. Στο MULTIFX mode λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο όπως το Traktor χρησιμοποιώντας effect slots και στο απλό mode το κάθε κουμπί αντιστοιχεί σε ένα κουμπί του επιλεγμένου effect. Μόνο που δεν έχουν όλα τα effects πολλά (η καν) κουμπιά!
 

Posted Wed 26 Feb 14 @ 12:19 pm
θα προτιμουσα να εχει ενα κουμπακι που να ενεργοποιειε/απενεργοποιει το γρηγορο seek με την ροδα.γινεται αυτο ,και αν ναι πως?μηπως υπαρχει τροπος να εκανα την ιδια δουλεια σε μονιμη βαση με την γραμμη αφης ενω παιζει το κομματι?
 

Posted Wed 26 Feb 14 @ 5:09 pm
djdadPRO InfinityDevelopment ManagerMember since 2005
auto pou xreiazesai einai ena koumpi (oxi omws to SHIFT) to opoio tha to mappareis ws..
wheel_mode 'search,jog' +1
Auto tha kanei kykliki enalagi metaksy jog mode kai search mode.
 

Posted Thu 27 Feb 14 @ 2:10 am
σωστος μπαμπη θατο δοκιμασω αμεσα.επσιης σε συζητηση που εχω με φιλο που μου την λεει γενικως για το προγραμμα μας,πιο ειναι το κουμπι που ακυρωνει ολες τις επιλογες πχ κατι σαν cancel ?γιατι μου λεει στο σερατο οταν παταει το swift του ακυρωνει οτι ρυθμισεις εχει κανει,σε περιπτωσει που κατι κολησει κλπ.
 

Posted Thu 27 Feb 14 @ 3:18 am
djdadPRO InfinityDevelopment ManagerMember since 2005
pes tou to VirtualDJ den exei tetoio koumpi giati den kollaei pouthena lol

Peran tis plakas, den ypaxei entoli pou ksekolaei to programma. Den tha mporouse na yparksei, opote kati allo ennoei. Px. ena koumpi pou na kanei re-initialize to MIDI. auto yparxei kai sto VDJ action=reinit_controllers
 

Posted Fri 28 Feb 14 @ 12:34 am
καλησπερα σας!!!βρηκα σημερα το φορουμ κ θα ηθελα τα φωτα σας.Εχω στην κατοχη μου την ddj ergo v εδω και αρκετο καιρο και μου κανει το εξης:εκει που τη χρησιμοποιω ξαφνικα σβηνει αναβει κ αναβοσβηνουν γρηγορα τα λαμπακια των decks.θα εκτιμουσα καποια βοηθεια.χρησιμοποιω virtual dj le και lap top hp envy touchsmart ultrabook win8.συγνωμη αν ειμαι οφφ!!!!!
 

Posted Sun 02 Mar 14 @ 8:32 pm
djdadPRO InfinityDevelopment ManagerMember since 2005
Ksafnika svinei ?
Mipws mpainei se leitourgia demo ? To kanei auto i Ergo, kai einai kati pou den mporeis na to allaksies apo Settings an den kanei lathos.
Exeis paratirisei, an auto symbainei meta apo kapoio poly megalo kommati pou epeikses , kai kata tin diarkeia auti tou kommatiou, den akoumpises konsola ?

An den einai auto, tote mallon gia kapoio logo, xathike i epikoinwnias tou ypologisti me tin konsola mesw tou USB, opote ekei arxizeis na psaxnesai, ksekinwntas apo to na allakseis to USB kalwdio (protimise ena me ferites).
Meta pas, se themata trofodosias, an diladi, sto kanei se kapoio sygkekrimeno xwro pou paizeis, i sto kanei genika..klp..klp.. thelei pio psaksimo.
 

Posted Sun 02 Mar 14 @ 10:08 pm
67%