Quick Sign In:  

Forum: Greek Forum

Topic: Πρόβλημα με virtual dj & εξωτερικό μίκτη

This topic is old and might contain outdated or incorrect information.

MPalHome userMember since 2006
Καλησπέρα σας! Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με καινούργιο 2κάναλο εξωτερικό μίκτη και δεν μπορώ να βρω κάποια λύση. Προσπαθώ να συνδέσω τα 1/2 και 3/4 line outs της κάρτας ήχου μου ( TC Electronic Konnekt 24D http://www.tcelectronic.com/Konnekt24D.asp ) στα 2 channels του μίκτη μου (Stanton SA3). Το (main) out 1/2 της κάρτας ήχου, πηγαίνει στο πρώτο (αριστερό) channel του μίκτη και το οut 3/4 στο δεύτερο (δεξί). Αυτό που συμβαίνει, είναι όταν παίζει ο player που είναι ρυθμισμένος να δίνει out στην έξοδο 3/4 της κάρτας, να έχω κανονικά σήμα στο channel του μίκτη, ενώ όταν παίζει αυτός που δίνει out στην 1/2 δεν πηγαίνει σήμα στο μίκτη. Η αντίστροφη σύνδεση μίκτη-κάρτας ήχου, δηλαδή να πηγαίνει το out 1/2 στο δεξί κανάλι του μίκτη και το out 3/4 στο αριστερό, δεν κάνει κάποια διαφορά. Πάλι το 1/2 δε στέλνει σήμα, ενώ το 3/4 στέλνει κανονικά, στο άλλο channel του μίκτη αυτή τη φορά. Επίσης, τα καλώδια που χρησιμοποιώ δεν έχουν κάποιο πρόβλημα, γιατί το ίδιο καλώδιο που φεύγει από το line out 3/4 και δίνει σήμα, όταν το συνδέω στο 1/2 της κάρτας δεν δίνει σήμα......Είναι σαν να μη μπορεί το out 1/2 της κάρτας ήχου να συνεργαστεί με το software. (Τα ηχεία μου όταν τα συνδέω με το out 1/2 της κάρτας παίζουν κανονικά.) Υπάρχει περίπτωση τα 1/2 και 3/4 line outs της κάρτας μου να μην έχουν τις ίδιες λειτουργίες και γι' αυτό να μη συνεργάζεται το 1/2 με το μίκτη? Τι άλλο μπορεί να συμβαίνει??
 

Posted Sun 16 Sep 07 @ 2:34 am
sta settings tou vdj pws einai dilwmenes oi e3wdoi ths kartas sou? san 1/2 kai 3/4?? giati apla an einai san onoma prepei na sto bgalei diplo epilegontas ton e3wteriko mikth kai th mia karta 3d.

An sto bgazei me to idio onoma tote des mhpos exeis epile3ei to idio akribws sth lista.
 

Posted Mon 17 Sep 07 @ 3:59 am
MPalHome userMember since 2006
Δημήτρη σε ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Τι εννοείς με τη κάρτα 3d και τι με τη τελευταία σου πρόταση?

Οι ρυθμίσεις μου στο vdj είναι οι εξής:
Input: none ή single timecode (ας πούμε none γιατί το input δεν έχει να κάνει με το output πρόβλημα που έχω)
Output: external mixer
Sound card(s): asio driver
ASIO driver: TC Near (έχει βρει σωστά τη κάρτα ήχου μου, σε όλες τις εφαρμογές πάντα αυτό το όνομα έχει)
Output channels: Left deck: Chan 1&2 / Right deck: Chan 3&4
 

Posted Mon 17 Sep 07 @ 11:48 am
MPalHome userMember since 2006
Το πρόβλημα το έλυσα!!! Η κάρτα μου έχει αναλογικό ρυθμιστή του volume για το out 1/2 και έπρεπε να το βάλω σχεδόν στο τέρμα για να πάει το σήμα στο μίκτη. :-) Ευχαριστώ για τη βοήθεια πάντως.
 

Posted Mon 17 Sep 07 @ 12:10 pm
djdadPRO InfinityDevelopment ManagerMember since 2005
To forum leitourgei kai ws self service eniote. ...
 

Posted Mon 17 Sep 07 @ 11:08 pm
MPalHome userMember since 2006
χα χα, πράγματι.. :-)
 

Posted Tue 18 Sep 07 @ 12:38 am
mpal??????????????? THE POWER BASE????
 

Posted Thu 20 Sep 07 @ 3:59 am
geia sas thathela na rotisw ean ginete na sundeseis exoteriko mikti me to virtul dj gia na ekpempeis apo internet radio h gia na hxografeis mix exw kai exoterikh karta hxou.Otan ta sundew egw akouw mia xara tis alages pou kanw me to mikti oi akroates me akoune san na mhn paizw me ton mikti kai akougonte ola eno exw katevazmenh entash etsi kai me thn eggrafh to idio exoun

 

Posted Mon 26 Nov 12 @ 11:13 am
Για να πετύχεις αυτό που θέλεις θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις το Advanced Audio Setup, κάτι που στην έκδοση Home FREE περιορίζεται στα 10 λεπτά.

Στην ουσία θα πρέπει να πάρεις μια έξοδο του μίκτη σου (όπως το REC Out ή το Booth Out) και να το συνδέσεις στο Line-In της κάρτας ήχου σου.
Στη συνέχεια δηλώνεις στο VirtualDJ τη γραμμή Line-In σαν "Record Loopback"
 

Posted Mon 26 Nov 12 @ 11:17 am


(Old topics and forums are automatically closed)