Καλημέρα καλές γιορτές.
Επιλέγω pre-fader κάθε φορά που συνδέω την flx10 γιατί αλλάζει και παει μόνο του στο post-fader.
Έχω κάνει κάποια άλλη επιλογή που το κάνει να πηγαίνει μόνο του στο post-fader ή πρέπει να διορθωθεί?
Επίσης όταν ανοίγει το πρόγραμμα δεν θα έπρεπε να είναι στανταρ ενεργοποιημένα τα stems των effects του μίκτη όχι των deck.
Επιλέγω pre-fader κάθε φορά που συνδέω την flx10 γιατί αλλάζει και παει μόνο του στο post-fader.
Έχω κάνει κάποια άλλη επιλογή που το κάνει να πηγαίνει μόνο του στο post-fader ή πρέπει να διορθωθεί?
Επίσης όταν ανοίγει το πρόγραμμα δεν θα έπρεπε να είναι στανταρ ενεργοποιημένα τα stems των effects του μίκτη όχι των deck.
Posted 3 days ago @ 7:52 am
Η κονσόλα για να δουλέψει "σωστά" ορίζει το fx-processing σε post fader κάθε φορά που συνδέεται στο πρόγραμμα.
Μπορείς προσωπικά να το "αλλάξεις" αλλά δεν είναι πρόβλημα, ούτε κάτι που πρέπει να "διορθωθεί"
Για να το αλλάξεις για 'σένα, αλλάζεις το ONINIT του mapper της FLX10 και αφαιρείς το setting_setsession 'fxProcessing' 'Post-fader' & από την αρχή του script.
Τι παρενέργειες ακριβώς θα έχει αυτό στα effects δεν ξέρω (δεν έχω εγώ την FLX10 αλλά ο Μπάμπης), αλλά σίγουρα για effects όπως Echo Trails κτλ θα πρέπει να προσαρμόσεις τον τρόπο που δουλεύεις με την κονσόλα..
Τέλος, μπορείς να εξηγήσεις λίγο τι εννοείς μ' αυτό;
Μπορείς προσωπικά να το "αλλάξεις" αλλά δεν είναι πρόβλημα, ούτε κάτι που πρέπει να "διορθωθεί"
Για να το αλλάξεις για 'σένα, αλλάζεις το ONINIT του mapper της FLX10 και αφαιρείς το setting_setsession 'fxProcessing' 'Post-fader' & από την αρχή του script.
Τι παρενέργειες ακριβώς θα έχει αυτό στα effects δεν ξέρω (δεν έχω εγώ την FLX10 αλλά ο Μπάμπης), αλλά σίγουρα για effects όπως Echo Trails κτλ θα πρέπει να προσαρμόσεις τον τρόπο που δουλεύεις με την κονσόλα..
Τέλος, μπορείς να εξηγήσεις λίγο τι εννοείς μ' αυτό;
Quote :
Posted 3 days ago @ 8:27 am
Τα κουμπιά της παραπανω φωτογραφίας εννοώ να είναι αναμένα ενργοποιημένα όπως και στο recordbox.
drums vocal inst τα τρια κυκλικά.
Τα κουμπιά της παραπανω φωτογραφίας εννοώ να είναι αναμένα ενργοποιημένα όπως και στο recordbox.
drums vocal inst τα τρια κυκλικά.
Posted 2 days ago @ 6:11 pm
Ολα κλειστά ή όλα ανοιχτά είναι το ίδιο ακριβώς πράγμα για το VirtualDJ, σημαίνει απλά ότι το FX εφαρμόζεται σε ολόκληρο το τραγούδι (σε όλα τα Stems).
Posted 2 days ago @ 12:27 am
Συμφωνώ Μπάμπη απλά για το μάτι μου εκανε εντύπωση κυρίως γιατί είναι σβησμενα τα led. Αφού μόλις ανάβεις το κοντρολερ ανάβουν και αυτά και στο recordbox παραμενουν αναμένα ενώ στο virtualdj σβήνουν
Δεν ειναι πρόβλημα ούτε κουραστικό να τα ενεργοποιείς.
Δεν ειναι πρόβλημα ούτε κουραστικό να τα ενεργοποιείς.
Posted 2 days ago @ 6:07 am