Quick Sign In:  

Forum: Greek Forum

Topic: NEO ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ 8

This topic is old and might contain outdated or incorrect information.

Έχω φτιάξει έναν φάκελο με μουσική στον σκληρό του υπολογιστή μου τον C και έχω παίξει από αυτόν με το virtual ........ θέλω τώρα να τον βγάλω απ τον απ τον C και να τον αντιγράψω στον εξωτερικό τον G άλλα μετά να τον μεταφέρω και στον buck up μου τον D ............. Πάω λοιπόν μέσα απ το Broswer του virtual να κάνω την διαδικασία για να μην χάσω και τα δεδομένα μου ... και ενώ ανοίγει το παράθυρο διάλογου κανονικά επιλέγω φάκελο που θέλω να γίνει η αντιγράφει, πατάω κλείνει το παράθυρο διάλογου και καλά έχει γίνει η αντιγράφει ..... πάω μετά στον σκληρό να βρω τον φάκελο ...ΤΙΠΟΤΑ πουθενά ....... ξανά κάνω την διαδικασία 2 με 3 φόρες πάλι τα ίδια...........μετά πάω να τον κάνω μετακινήσει εκει δούλεψε ... και οταν πήγα να τον κάνω πάλι αντιγραφή απο εκει που τον εχω μετακίνηση τίποτα.?? .... όποτε τι έκανα έφτιαξα εναν φάκελο κενό στον σκληρό που θέλω να τον αντιγράψω, μπήκα πάλι απ το broswer βρήκα τον φάκελο άνοιξε τα τραγούδια πάτησα ctrl-A και έτσι μόνο έκανε αντιγράφει........ Ειναι καποιο bag ?? που θα διορθωθει ?? και εχτος αυτου περιμενουμε και μια απαντισει το τι γινεται με τα BPM ??
 

Posted Sat 14 Jun 14 @ 7:56 am
djdadPRO InfinityDevelopment ManagerMember since 2005
Exeis dikio , yparxei kapoio bug stin antigrafi fakelwn. Enimerwnw tous apo panw.

Gia ta BPM paidia , yparxei ena thema, alla den kserw an tha luthei syntoma. Themata pou aforoun tin Sound Engine kai diaforous paremfereis algorithmous einai arketa polyploka themata gia na perimenoume mia eukoli kai grigori lysi.
 

Posted Sat 14 Jun 14 @ 7:24 pm
djdadPRO InfinityDevelopment ManagerMember since 2005
To bug me to Copy Folders exei fitaxtei gia to epomeno update.
 

Posted Sun 15 Jun 14 @ 9:25 am
Δεν υπάρχει πρόβλημα καταλαβαίνω, και έχετε εξηγήσει και ολας οτι το virtual dj 8 είναι ενα καινούριο λογισμικό και πρέπει να δείξουμε όλοι κατανόηση .. εγώ προσωπικά το εμπιστεύομαι με αυτό παίζω και στο μαγαζί άλλα και σε εκδηλώσεις....... απλός σε μερικά πράγματα μου φαίνεται ότι "κοιτάζατε το δεντρό και χάσατε το δάσος" το λέω αυτό γιατί ενώ έχουν γίνει τόσες βελτιώσεις και έχουν προστεθεί ένα κάρο πράγματα ... βλέπουμε ότι τα ποιο άπλα είναι αυτά που μας προβληματιζουν όλους μας .. πχ. κανένας δεν μίλησε το ότι έχει κάποιο πρόβλημα με το edit-track η με κάποιο άλλο μπλιμπλικι καινούριο που εχει προστεθεί στην εκδώσει 8......

Καλή Συνέχεια.
 

Posted Sun 15 Jun 14 @ 4:43 pm


(Old topics and forums are automatically closed)