Quick Sign In:  

Forum: Greek Forum

Topic: ERGO V & N 4

This topic is old and might contain outdated or incorrect information.

καλησπερα σε ολους. μετα απο μια ερευνα αγορας που εκανα για midi controler κατεληξα μεταξυ του Νumark N4 και του Pioneer Ergo V.
απο οσα ειδα και οι δυο ανωτερο midi controler συνοδευοντε απο το V DJ LE στη συσκ/α τους.

Θα ηθελα σας παρακαλω να με πληροφορησετε για τα εξης:

1)ποσα deck εχει το skin του V DJ LE το οποιο συνοδευει τον Pioneer Ergo V???

2)αλαζει το πληθως τον deck πχ απο 2 σε 4 στο skin του V DJ LE το οποιο συνοδευει τον Pioneer Ergo V αν θελησω να το αλαξω???

3)τι ακριβως θα συμβει στο laptop μου και τι θα πρεπει να κανω εγω απο πλευρας χειρισμων αν ακολουθησω την γνωστη διαδικασια του upgrade μεσω ιντερνετ απο LE ΣΕ PRO FULL VER??? o καθε ενας απο τους 2 ανωτερο midi controler θα σεινεργαζετε αμεσως με την PRO FULL VER και τι θα πρεπει να κανω εγω απο πλευρας χειρισμων στους 2 ανωτερο midi controler για την ομαλη συνεργασια τους με την PRO FULL VER??? υπαρχει κατι που θα πρεπει να προσεξω ιδιαιτερα???

4)ξερετε να μου πειτε αν η LE που συνοδευει τον Pioneer Ergo V μου επιτρεπει να συνδεσω στην ΑUX υποδοχη του εν λογο midi controler
1 CDJ 200 και να το λειτουργεισω σαν εξωτερικη πηγη ηχου???

5)υπαρχει μεγαλη διαφορα στο ηχητικο αποτελεσμα, στην ποιοτητα , και την ενταση του ηχου που βγαινει προς το κοινο που θα με ακουει να παιζω με 1 απο τους 2 αυτους midi controler δεδομενου οτι ο Ν4 εχει ΒΙΤ DEPTH 16 BIT και ο ERGO V 24 BIT???

οι απαντησεις σας στις ανωτερο ερωτησεις μου θα ειναι ο,τι καλυτερο για μενα και σας ευχαριστω εκ των προτερων.να στε ολοι καλα.
 

Posted Wed 27 Mar 13 @ 7:21 pm
djdadPRO InfinityDevelopment ManagerMember since 2005
Καταρχήν δεν είμαι πολύ σίγουρος αν και οι δύο έρχονται με Virtualdj. Πολλές φορές οι κονσόλες έρχονται με traktor i Serato στην Ευρώπη και με VirtualDJ στον υπόλοιπο κόσμο. Πρόσεξέ το λοιπόν κατά την αγορά. Να το αναφέρει το site που θα το αγοράσεις.

Η Ergo έρχεται με ενα σκιν που μπορεί να αλλάξει απο 2 decks σε 4 και αντίστροφα. Η Ν4 έρχεται με το default skin tou VirtualDJ
Με την LE version, δεν μπορείς να αλλάγξεις skin, επομένως με την Ergo τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα.


Και οι δύο συσκευές (αν έρχονται με VirtualDJ LE) έχουν την ίδια έξπτωση (50%) στην περίπτωση που θέλεις να κάνεις αναβάθμιση στην Pro Full.
Και οι δύο συσκευές υποστηρίζονται πλήρως επομένως δεν θα χρειαστεί να κάνεισ καμία αλλαγή όταν θα πας στην Pro Full.

H ΑUX Input της Ergo είναι δαθέσιμη μόνο στην LE version απόσο ξέρω. Με την Pro full version βέβαια θα μπορείς να κάνεις αυτό που θέλεις.

Η Pioneer φημίζεται για τους καλούς ASIO drivers και την καλή ποιότητα ήχου. Δεν έχω την Ν4, αλλά έχω την Ergo, και μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι ο ήxος που βγάζει είναι πολυ καλός
 

Posted Wed 27 Mar 13 @ 7:41 pm
Κατ' αρχην ενα μεγαλο ευχαριστω απο καρδιας για τις τοσο κατατοπιστικες και ορθα διατυπωμενες απαντησεις σου.
Επισις θα ηθελα αν γνωριζεις να μου προτεινεις ενα midi controler εως 400 ΕΥΡΩ (ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ NUMARK N4) που να εχει 2 η 4 καναλια στο συνολο και ξεχωρο αυτων ΜΑSTER.
BΑΣΙΚΟ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ να μου επιτρεπει να παιζω τα 2 καναλια του με το V DJ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ STAND ALONE MIKΤΗΣ ΜΕ 2 ΙΝPUT (AUX) ΓΙΑ CD PLAYER ετσι ωστε οταν χρειαζεται να παιξω και CD να μπορω να μεταβαινω αμεσα και αφοβα απο το V DJ σε αναπαραγωγη με 2 CD PLAYER.
 

Posted Thu 28 Mar 13 @ 6:34 pm
djdadPRO InfinityDevelopment ManagerMember since 2005
Με αυτά τα χαρακτηριστικά και με το γεγονός οτι θελεις να τα έχεις με την LE version, κοίτα την American Audio VMS4.1
 

Posted Thu 28 Mar 13 @ 7:16 pm
σε ευχαριστω πολλη για τις τοσο πολυτιμες για εμενα συμβουλες σου
 

Posted Mon 01 Apr 13 @ 11:24 am
τελος θα ηθελα να μαθω αν η LE VERSION που συνοδευει το PIONEER ERGO V KAI TO NUMARK N4 ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ για εμας που παιζουμε ελληνικη μουσικη με ελληνικους τιτλους γραμενους στα σχετ ΜP 3 EINAI ΠΟΛΛΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.
 

Posted Mon 01 Apr 13 @ 11:49 am
djdadPRO InfinityDevelopment ManagerMember since 2005
Nai, yparxei pliris ypostiriksi ellinikwn xaraktirwn
 

Posted Mon 01 Apr 13 @ 11:51 am
Μιας και τα υπόλοιπα απαντήθηκαν:

Η AUX της Pioneer μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με LE version και μάλιστα ορίζεται ως ενα απ'τα 4 κανάλια που βλέπεις...
Υπάρχει κουμπάκι AUX στο κάθε κανάλι. Αν μάλιστα το πατήσεις δεύτερη φορά, απενεργοποιείται αμέσως, οπότε έχεις και πάλι 4 κανάλια για αρχεία.

Σημαντικό είναι ότι η ένταση απ'την AUX είναι χαμηλή και το cd player δεν θα ακούγεται εύκολα. Χρειάζεται ένας μικρός προενισχυτής ("Preamp")
To ίδιο ισχύει και για το μικρόφωνο...
 

Posted Mon 01 Apr 13 @ 5:11 pm


(Old topics and forums are automatically closed)