Quick Sign In:  

Forum: Greek Forum

Topic: καλησπερα σας ΣΟΣ

This topic is old and might contain outdated or incorrect information.

ειναι η πρωτη φορα στο φορουμ και ισως να μην μετα φερω οπως πρεπει τα πραγματα..χρειαζομαι αμεση βοήθεια φιλοι μου,ειμαι ιντερνετικος ραδιοφωνικος παραγωγός και dj αρκρτα χρόνια και τα εχω βρει μπαστουνια....δουλευα στο web με μια dj4set hercoules και ολα καλα!! και καλο ηχο ειχε και μικροφωνο με μια εξωτερικη κονσολα διαμορφωνα το μικ μια χαρα!~!! μεχρι που πηγα και πηρα την numark mixtrak pro με καρτα ηχου
στην δουλεια ηταν οκ στο web δεν δουλευει το μικροφωνο στον αερα!!!γνωριζει καποιος αν υπαρχει μια λυση? η καποια λειτουργεια στο βιρτουαλ
το 7.0.3 ποθ χρησιμοποιω? επειδη με πνιγει ο χρονος αφηνω τηλ κιν αν καποιος ξερει ας μου κανει αναπαντητη και θα τον καλεσω εγω.
Ετχαριστω εκ των προτερω για καθε βοηθεια καλο βραδυ. τil *************

[Moderation] Τα στοιχεία επικοινωνίας αφαιρέθηκαν. Χρήστες χωρίς άδεια του VirtualDJ δεν επιτρέπεται να δημοσιεύουν στοιχεία επικοινωνίας.
 

Posted Mon 04 Mar 13 @ 10:56 am
djdadPRO InfinityDevelopment ManagerMember since 2005
Το μικρόφωνο της Numark Mixtrack δεν ελέγχεται από το VirtualDJ ούτε από κανένα αλλο software. Περνάει στο Master , αλλά δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν είσοδος. Αν παρατηρήσεις τα Windows βλέπουν την Numark μόνο σαν κάρτα ήχου με εξόδους. Το μικρόφωνο είναι hardware.

Θα πρέπει να συνδέσεις το μικρόφωνο στην είσοδο της κάρτας ήχου του υπολογιστή σου και να χρησιμοποιήσεις Advanced Sound Setup.
Αν έχεις αγοράσει την Pro Full, θα πρέπει να περάσεις το serial στο Account σου http://www.virtualdj.com/users/edit.html, διαφορετικά θα πρέπει να αγοράσεις μια άδεις από εδώ http://www.virtualdj.com/buy/index.html

Advanced Sound Setup και χρήση midi controller είναι διαθέσιμα μόνο στην Pro Full version.
 

Posted Mon 04 Mar 13 @ 1:27 pm
ευχαριστω φιλε,την numark μου την εδωσαν απο το καταστημα με traktor 2 και νουμερα εχει μονο επανω στο εξωφυλο του δεν ξερω αν αυτα εινα τα σηριαλ και δεν ξερω αν ειναι
η pro ful..δεν γραφει τιποτα
 

Posted Mon 04 Mar 13 @ 3:20 pm
zansdjHome userMember since 2013
καλησπέρα παιδια!
εχω και εγω το ιδιο θεμα... ο μονος τροπος δλδ για να εχω μικροφωνο στην εκπομπη στο ιντερνετικο ραδιοφωνο που ασχολουμαι ειναι να αγορασω την φουλ εκδοση του vdj?
εχω και εγω το μιχτρακ προ!
εχω επισης και μια καρτα ηχου εξωτειρκη sound blaster xfi5.1 αυτη μπορει να βοηθησει καθολου την κατασταση?
ευχαριστω
 

Posted Fri 15 Mar 13 @ 5:47 pm
djdadPRO InfinityDevelopment ManagerMember since 2005
Oi midi controllers douleuoun mono me tin LE i tin Pro Full.
Broadcasting ginetai mono me tis Broadcaster, Basic kai Pro Full.
Advanced Sound Setup (gia xrisi mias allis kartas ixou i gia RecordLoopback) yparcoun stin Basic kai Pro Full.

Epomenws auto pou zitas gia tin sygkekrimeni konsola ginetai mono me tin Pro Full.

Vevaia mporeis na steileis to Master (ara kai to mikrofwno) sto LineInput toy ypologisti sou i sto LineIn mias allis kartas ixou kai na kaneis Recording -Broadcasting me xrisi kapoias allis efarmogis kai epomenws na apofugeis tin agora tis Pro Full.
 

Posted Fri 15 Mar 13 @ 7:15 pm
432100Home userMember since 2013
Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω για το ποιο ειναι καλυτερο το NUMARK iDJ Live Controller ή το Hercules DJ Control Instinct και γιατι;;;ευχαριστω πολυ!!!
 

Posted Mon 18 Mar 13 @ 4:23 pm


(Old topics and forums are automatically closed)