Quick Sign In:  

Forum: Greek Forum

Topic: αγορά controller

This topic is old and might contain outdated or incorrect information.

για σας παιδιά. κάποια στιγμή στο μέλον (αφού μαζέψω money)να αγοράσω ένα νέο midi controller.και θα ήθελα να μου πείτε προτάσεις γύρο στα 500 ευρό μέχρι στιγμής που έψαξα λίγο είδα το stanton scs.4dj, αιτώ που με εντυπωσίασε είναι που παίζει και αυτόνομα χωρίς την χρήση κάποιου laptop και σήμερα είδα στην παρουσίαση του virtual dj τον reloop jockey 3 θα ήθελα να μου πείτε πως σας φαίνονται αυτοί οι δυο η να μου προτείνετε κάποιον άλλο.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
 

Posted Sat 24 Nov 12 @ 8:51 am
Exontas sthn katoxh mou 2 controlers apo thn Reloop...digital jockey 2 IE kai thn Terminal mix 2....tha sou elega na deis tous terminal mix 4 kai 2....very very happy user
 

Posted Sat 24 Nov 12 @ 12:55 pm
Βλέπω κανείς δεν έλειψε από την παρουσίαση σήμερα:) Η JockeyIII έχει κάτι θεματάκια με το jog αλλά έχει αναλογικό μίκτη. Σε αντίθεση η Terminal Mix 4 που είναι πιό καινούργιο μοντέλο έχει τα μεγαλύτερα/καλύτερα jog σε MIDI Controller αυ΄τη τη στιγμή στην αγορά αλλά όχι αναλογικό μίκτη. Στα ίδια λεφτά και τα 2 αλλά η Jockey 3 δεν έρχεται με LE του Virtual. Γνώμη μου είναι να πας για την Terminal Mix 4 ή αν δεν θες κάτι με 4 deck στην Terminal Mix 2 γύρο στα 120 ευρό λιγότερα με τα ίδια χαρακτηριστηκά.
 

Posted Sat 24 Nov 12 @ 2:58 pm
djdadPRO InfinityDevelopment ManagerMember since 2005
Ki egw tha sou proteina na dialekseis kapoia apo ta montela tis Reloop pou aneferan oi parapanw (eidika tin TM4), kyriws giati me tin karta ixou tis Stanton exoun anaferthei kapoia thematakia sto support.
 

Posted Sat 24 Nov 12 @ 8:47 pm
Η Reloop φαίνεται να κερδίζει διαρκώς στο χώρο του djing. Για την ώρα είμαι κάτοχος μόνο ακουστικών την εν λόγω εταιρία RHP10 τα οποία μπορώ να πω πως είναι αρκετά ποιοτικά αλλά πολύ βαριά(αν παίζεις αρκετές ώρες και τα φοράς νιώθεις οτι φοράς κολλάρο για ψύξη!!!). Εχτές από την παρουσίαση είδα αρκετούς controller της από κοντά και μπορώ να πω πως ενθουσιάστικα με την κατασκευή τους. Δυστυχώς οι "φτηνές" λύσεις της Reloop δεν δίνουν αρκετά features (εισόδους, εξόδους κτλ). Κρίμα για τα προβλήματα που παρουσιάζει η Stanton. Στα λεφτά της δεν υπάρχουν πολλοίι controllersπου μπορούν να συναγωνιστούν τα specs της.
 

Posted Sun 25 Nov 12 @ 2:49 am
μάλον παίζει να καταλήξω στην Reloop Terminal Mix 2 η mix 4 για την pionner ddj-ergo-v τη γνώμη έχετε και γενικά για της pioneer?
 

Posted Sun 25 Nov 12 @ 8:46 am
σε περίπτωση που θέλω να μαπαρω την terminal θα μου έχει πολλές επιλογές?αν και δεν νομίζω να χρειαστεί.
 

Posted Sun 25 Nov 12 @ 8:47 am
djdadPRO InfinityDevelopment ManagerMember since 2005
To custom mapping είναι διαθέσιμο μόνο στην Pro Full version, την οποία μπορείς και να αποκτήσεις με έκπτωση χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε serial number από κάποια LE version του VitualDJ.

Φυσικά και μπορούμε να σε βοηθήσουμε σε οποιαδήποτε αλλαγή θέλεις να κάνεις.
 

Posted Sun 25 Nov 12 @ 9:13 am
για να αγοράσω την pro full έκδοση μονό μέσω internet μπορώ από το site του virtual dj και για αυτούς που δεν έχουν πιστωτική υπάρχει άλλως τρόπος πληρωμής?
 

Posted Sun 25 Nov 12 @ 9:26 am
Προπληρωμένη κάρτα αγορών ή χρεωστική κάρτα (αυτή με την οποία βγάζεις λεφτά από το ΑΤΜ)
 

Posted Sun 25 Nov 12 @ 9:42 am


(Old topics and forums are automatically closed)