Quick Sign In:  

Forum: Greek Forum

Topic: Ερώτηση για την έκδοση 6.0.1.0 με δυο σκέλη

This topic is old and might contain outdated or incorrect information.

tony7sHome userMember since 2012
1on) Ανοίγω το πρόγραμμα να παίξω και το drag and drop δουλεύει μια χαρά . μόλις κάνω αναζήτηση στον υπολογιστή κάποιο τραγούδι, δεν το κάνει drug and drop παρόλο που το βλέπω ότι είναι συμβατό αρχείο mp3
(καμια φορα μερικές αναζήτησης της βάζει)

2on) Ανοίγω έναν φάκελο από ένα δίσκο p.x ας πούμε από Γονίδη .Τα τραγούδια ο φάκελος τα ονομάζει κανονικά με τους τίτλους του όταν ανοίγω τον ίδιο φάκελο από το virtual dj μου το βγάζει είτε με "κινεζικα" είτε με track 01 και ούτω κάθε εξής .

Μπορεί κάποιος να μου δώσει τα φώτα του σε αυτά τα προβλήματα καθώς επίσης να μου πει πως να οργανώσω την μουσική μου έτσι ώστε να την βρίσκω και από το search του οδγ ?

Ευχαριστώ εκ των προτερων
 

Posted Tue 22 May 12 @ 4:33 am
 

Posted Tue 22 May 12 @ 5:14 am
tony7sHome userMember since 2012
Τι εννοείς ξεκινα από δω ? εγώ δεν θέλω το home φιλε μου θέλω την συγκεκριμένη έκδοση να παίζω . δεν σε καταλαβαίνω καθόλου . και όταν θες να βοηθήσεις κάποιον του λες και δυο πράγματα .δεν του δίνεις ένα link και του λες ξεκινα από δω....
 

Posted Tue 22 May 12 @ 5:21 am
PANOSVPRO InfinityMember since 2007
ο Γιωργος σου προτεινε την τελευταια ΝΟΜΙΜΗ εκδοση για να παιξεις(μη ξεχνας σε ποια σελιδα βρισκεσαι)..αν την κατεβασεις και εχεις ακομα θεματα τοτε το συζηταμε.
 

Posted Tue 22 May 12 @ 5:56 am
tony7sHome userMember since 2012
Tο κατέβασα το Home free και έχω πάλι το ίδιο θέμα δεν κάνει drag and drop ούτε από αναζήτηση ούτε από άνοιγμα φακέλου
 

Posted Tue 22 May 12 @ 6:15 am
tony7s wrote :
Τι εννοείς ξεκινα από δω ? εγώ δεν θέλω το home φιλε μου θέλω την συγκεκριμένη έκδοση να παίζω . δεν σε καταλαβαίνω καθόλου . και όταν θες να βοηθήσεις κάποιον του λες και δυο πράγματα .δεν του δίνεις ένα link και του λες ξεκινα από δω....


Ωμά και έξω από τα δόντια θες να παίξεις με τη συγκεκριμένη έκδοση, γιατί αυτή τη σπασμένη έκδοση έχεις.

Τώρα δυστυχώς για σένα η πλήρη υποστήριξη ελληνικών τόσο σε ANSI όσο και σε Unicode πραγματοποιήθηκε σε μεταγενέστερη έκδοση από αυτή που έχεις.

Αν κατέβασες την Home Free τότε πρέπει να βλέπεις σωστά Ελληνικά παντού αντί για "κινέζικα"


Σημείωση: Για να δουλέψουν όλα σωστά θα πρέπει να κάνεις απεγκατάσταση την έκδοση που έχεις, να σβήσεις τυχόν απομεινάρια της Registry, να ΣΒΗΣΕΙΣ τις παλιές database που έχουν μέσα "κινέζικα" και μετά να κάνεις εγκατάσταση της έκδοσης 7.0.5

Αφού τα κάνεις όλα αυτά τότε το μόνο πρόβλημα που θα έχεις θα είναι οτι μπορεί να βλέπεις Track 1 πχ για τίτλο αντί για τον πραγματικό τίτλο.
Αυτό ΔΕΝ είναι πρόβλημα του VirtualDj. Αυτό σημαίνει οτι τα id3 tags των τραγουδιών σου είναι "ΣΑΛΑΤΑ". Για να διορθώσεις αυτό το πρόβλημα ή θα φτιάξεις τα tag ή απο τις ρυθμίσεις του VDJ θα απενεργοποιήσεις την υποστήριξη ID3 Tag οπότε θα βλέπεις για καλλιτέχνη και τίτλο το όνομα του αρχείου που έχει στα Windows. Το VDJ θα θεωρεί οτι όλα τα αρχεία σου είναι της μορφής "Καλλιτέχνης - Τίτλος.mp3"

Εαν εξακολουθείς και έχεις πρόβλημα με την ΕΠΙΣΗΜΗ έκδοση του VDJ, τότε ρώτα ξανά για να σε βοηθήσουμε περισσότερο.

Και μια φιλικκή συμβουλή: Χαλάρωσε λίγο το "ύφος" σου... Δεν θα σε βοηθήσει στο να πάρεις περισσότερη βοήθεια. Το αντίθετο μάλλον...


 

Posted Tue 22 May 12 @ 6:34 am
tony7sHome userMember since 2012
Ok φιλε μου ήσουνα σαφείς. Όσο αφορά τον τρόπο μου δεν νομίζω να ήταν επιθετικός κάθε άλλο ειλικρινείς και ευθείς ήτανε, δεν ένιωσα ότι με βοήθησες στην πρώτη σου απάντηση . (Δεν έχω μάθει να μπαίνω στα forum και να γλύφω για να με βοηθήσουν,όπως κάνουν πολλοί...) όντως χρησιμοποιώ σπασμένη έκδοση και το λέω ανοιχτά χωρίς κανένα φόβο . Τι να κάνουμε ρε παιδιά? δεν μου περισσεύουν 300euro να αγοράσω original . anyway θα προσπαθήσω να προσαρμοστώ με τους "νομους της φύσης" όλα καλά με το Home Free το μονο κακό είναι ότι μου δίνει μονο 10 λεπτά να χρησιμοποιώ 2 κάρτες ήχου έτσι ώστε να έχω ακουστικά στο άλλο deck.
 

Posted Tue 22 May 12 @ 7:50 am
tony7s wrote :
Τι να κάνουμε ρε παιδιά? δεν μου περισσεύουν 300euro να αγοράσω original .

Η original έχει 250 ευρώ περίπου (Σταθερή τιμή 300 δολάρια εδώ και χρόνια)
Επ' αυτού το μόνο που θα σχολιάσω και οχι για σένα προσωπικά αλλά γενικά είναι οτι απο τη στιγμή που το software είναι ένα εργαλείο που ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ λεφτά, το "δεν έχω 250 ευρώ" για μένα είναι μια φτηνή δικαιολογία. Το πρόγραμμα από μόνο του μπορεί να κάνει απόσβεση μέσα σε 5-6-7 νύχτες σε ένα μπαράκι ή σε 1-2 μεγαλύτερα events. (Δεν μιλάω ΚΑΝ για μεγάλα parties)

tony7s wrote :
anyway θα προσπαθήσω να προσαρμοστώ με τους "νομους της φύσης" όλα καλά με το Home Free το μονο κακό είναι ότι μου δίνει μονο 10 λεπτά να χρησιμοποιώ 2 κάρτες ήχου έτσι ώστε να έχω ακουστικά στο άλλο deck.

Αν έχεις κάποια κάρτα ήχου 4.1 στον υπολογιστή σου και την επιλέξεις τότε δεν θα σταματάει μετά απο 10 λεπτά. Αυτό ισχύει μόνο για απλές κάρτες ήχου τύπου 4.1/5.1/7.1/9.1 Δεν ισχύει για διπλές κάρτες ή για επαγγελματικές κάρτες ήχου όπως ήδη κατάλαβες.
Τα 10 λεπτά που σου δουλεύει σωστά είναι γιατί τα πρώτα 10 λεπτά απ' την έναρξη του προγράμματος λειτουργεί και σαν DEMO του VdirtualDj PRO Full προσφέροντας σου ΟΛΕΣ τις δυνατότητες που έχει το VirtualDj PRO Full (Controller support, Full Screen Video, Timecode Support, Advanced Audio Setup κτλ)

 

Posted Wed 23 May 12 @ 2:27 am
tony7sHome userMember since 2012
Eυχαριστώ για τις συμβουλές σου να σε καλά. Mονο να σε ρωτήσω ? με αυτήν εδώ την καρτούλα κάνω δουλειά έτσι ώστε να μην μου κλείνει η εφαρμογή στο 10λεπτό ?

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522858
 

Posted Thu 24 May 12 @ 5:54 am
djdadPRO InfinityDevelopment ManagerMember since 2005
Opoiadipote 4.1 i anwteri karta ixou PCI mporei na xrisimopoiithei me tin Home Free version se ena PC (desktop). Apla to VirtualDJ tha xrisimopoiisei tin prasini (front speakers) eksodo gia master , ara prepei ekei na syndeseis ta ixeia sou kai tin mauri (rear speakers output) gia proakoustiki, ara ekei prepei na syndeseis ta akoustika sou.
Oi ypoloipes pithanes eksodoi px i center output i alles, den tha xrisimopoiithoun.
 

Posted Thu 24 May 12 @ 8:55 am
tony7sHome userMember since 2012
ΟΚ ευχαριστω !!!
 

Posted Thu 24 May 12 @ 12:17 pm


(Old topics and forums are automatically closed)