Sign In:     

Forum: Greek Forum

Topic: Chill out room ... (mpla mpla) !!! - Page: 33

This part of topic is old and might contain outdated or incorrect information

PhantomDeejay wrote :

Και για όποιον δεν το πιστεύει, η Pioneer μόνο (που μπήκε στον χώρο των controllers τελευταία) έβγαλε 5 controllers μέσα σε 1,5 χρόνο! (DDJ-S1, DDJ-T1, DDJ-ERGO-V, XDJ-Aero, DDJ-WeGO)

Kai epetai kai synexeia poly syntoma ;)

Μάλιστα!!!

Παιδιά καλησπέρα σας και μπράβο για την δουλειά που κάνετε στο φόρουμ.
Επειδή το συγκεκριμένο θέμα http://www.virtualdj.com/forums/99873/Greek_Forum/Syndesi_VirtualDJ_me_karta_ixou_kai_proakoustiki.html είναι κλειδωμένο και δεν θέλω και νομίζω πως δεν χρειάζεται να ανοίξω άλλο, μπορεί κάποιος να μου απαντήσει στην Β λύση (B. Advanced Mode
PC, VirtualDJ, ekswterikos miktis kai akoustika) ενώ τα κάνω όλα αυτά που λέει στον μείκτη και τα δύο κανάλια παίζουνε στο channel 1;
Μήπως χρειάζονται άλλες ρυθμίσεις για Windows 7; η κάρτα ήχου είναι 5.1 πάντως (δεν ξέρω αν παίζει ρόλο)

Άλλες ρυθμίσεις όχι, απλά κοίταξε στον control pannel της κάρτας ήχου σου να έχεις ΣΙΓΟΥΡΑ ενεργοποιημένα τουλάχιστον 4 ηχεία (Front και Rear) καθώς μερικές κάρτες ήχου κάνουν override τις ρυθμίσεις των windows

kserei kaneis..ena download link gia tis demy to poses xiliades kalokairia to remix?

όσοι έχετε συναλλαγές με thomann, μια ερώτηση.
Τους έστειλα μήνυμα μέσω του Customer Center για κάποιο πρόβλημα με την κονσόλα μου. Μπήκα σήμερα και, αν και δεν είχα μήνυμα απάντησης, μου εμφανίστηκε μια φόρμα για την επιστροφή της κονσόλας μου. Υποθέτω ότι θα πρέπει να την επιστρέψω, απλά αναρωτιόμουν αν στέλνουν και κάποιο άλλο μήνυμα - mail, ώστε να διευκρινίζουν ότι θέλουν να τους στείλω την κονσόλα...

Me to thomann min fovasai tipote apolytos proxora afova , kai siplirose tin forma kai steile piso tin konsola.
Mporeis na pareis kai tilefono , yparxei kai elliniki ypostiriksi , na rotiseis oti thes.

kalo mina paidia!

aledjo wrote :
kalo mina paidia!

episis!!!
nase kaia aleksandre kai xroniasoy polla gia thn onomastikisoy eorti

Όταν ήμουν 14 χρονών, ήλπιζα ότι μια μέρα θα βρω ένα κορίτσι.

Όταν έγινα 16 βρήκα ένα κορίτσι, αλλά δεν είχε καθόλου πάθος, κι έτσι αποφάσισα ότι χρειάζομαι ένα κορίτσι με πάθος για ζωή.

Στο κολέγιο έβγαινα ραντεβού με ένα παθιάρικο κορίτσι, αλλά παραήταν συναισθηματική. Όλα μαζί της ήταν μία κατάσταση εκρηκτική . Ήταν μελοδραματική, έκλαιγε όλη μέρα και με απειλούσε με αυτοκτονίες. Έτσι αποφάσισα ότι χρειάζομαι ένα κορίτσι με συναισθηματική σταθερότητα.

Όταν έγινα 25 βρήκα ένα πολύ σταθερό κορίτσι, αλλά ήταν βαρετή. Ήταν απόλυτα προβλέψιμη και δεν την ενθουσίαζε τίποτα. Η ζωή μου μαζί της ήταν τόσο ανιαρή που αποφάσισα ότι χρειάζομαι ένα κορίτσι γεμάτο με ενθουσιασμό για ζωή.

Όταν έγινα 28 βρήκα ένα ενθουσιώδες κορίτσι, αλλά δεν μπορούσα να παρακολουθήσω τους ρυθμούς της. Έτρεχε από το ένα πράγμα στο άλλο, ποτέ δεν καθόταν στα αυγά της. Λειτουργούσε παρορμητικά και με έκανε τόσο ευτυχισμένο όσο και δυστυχή. Αρχικά ήταν πολύ ενθουσιώδης, αλλά αλλού την έχανες κι αλλού την έβρισκες. Έτσι αποφάσισα να βρω ένα κορίτσι με πιο εφικτούς στόχους στη ζωή του.

Όταν έφτασα τα τριάντα, βρήκα ένα έξυπνο και φιλόδοξο κορίτσι με τα δυο της πόδια να πατάνε γερά στη γη και ..... την παντρεύτηκα. Ήταν τόσο φιλόδοξη που με χώρισε και πήρε ό,τι είχα και δεν είχα. .

Τώρα στα 40, είμαι πιο ώριμος και πιο σοφός, και ψάχνω για μια ξανθιά με μεγάλα βυζιά....!!!!

Λοιπον εχω βρει αυτο το home cinema σε δελεαστικη τιμη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.504920
Λεει οτι ειναι 1000w αλλα ξερω οτι αυτο δεν ισχυει. Ξερουμε περιπου ποσο παιζει να ειναι η πραγματικη αποδοση του ??

Μήπως κάποιος γνωρίζει τον DJ που παίζει στο μαγαζί Skerzo κάτω από το " 'Απολις" στην Πετρούπολη;

Αν κάποιος τον ξέρει προσωπικά, ας του πει ότι πλέον το Youtube φιλοξενεί βίντεο στα 720 αλλά και στα 1080.
Και ναι! Το Virtual θα τα κορδώσει αν του περάσει ένα βίντεο FULL HD (δηλαδη 1080).

'Ανετα, το virtual μπορεί να αναπαράγει βίντεο με ανάλυση 720.

Επίσης, αν κάποιος τον ξέρει, ας του πει ότι τα χαμηλής ανάλυσης βίντεο στο youtube, συνήθως έχουν και σκατά ήχο.
Μερικοί άνθρωποι (=πελάτες) την καταλαβαίνουν τη διαφορά στον ήχο.

egw tha to elega ..TRAGIC !

ilias7 wrote :
sto basket legete " double triple figure " http://www.youtube.com/watch?v=_UfpQQVs55I
Alex,peires ta REDWAVE ? gia kane ena syntomo review !

oxi de pira tipota. apla eixa ti tyxi na dokimaso arketa akoustika pou oi times kymenontai apo 18 - 200 euro

ta dokimasa kai ta REDWAVE. kala einai alla de trelathika ki'olas.

ti egine to chat support?

simera xreiastika gia ena filo (pro user) na tou setaro to vdj se mac kai eixa skalosei kapou, mpika sto support kai den ypirxe chat.
telika brika me to google ti lysi

33%