Sign In:     

Forum: Greek Forum

Topic: Chill out room ... (mpla mpla) !!! - Page: 28

This part of topic is old and might contain outdated or incorrect information

καλησπέρα, όταν πάω να κάνω ηχογράφηση ένα μιξ 2 κομματιών με κάρτα ήχου και time codes ή με κάρτα και μίκτη στο τελικό αποτέλεσμα ακούγονται και τα 2.. υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνει σωστά αυτό και να ακούγεται ότι είναι στον "αέρα" στην ηχογράφηση;

apopsis wrote :
Perastika file Gianni.

To perasa mikros auto.. alla me xeri, oxi podi.

Thanks George , na eisai kala file mou.

tasos_c wrote :
καλησπέρα, όταν πάω να κάνω ηχογράφηση ένα μιξ 2 κομματιών με κάρτα ήχου και time codes ή με κάρτα και μίκτη στο τελικό αποτέλεσμα ακούγονται και τα 2.. υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνει σωστά αυτό και να ακούγεται ότι είναι στον "αέρα" στην ηχογράφηση;

Prepei na odigiseis to Booth/REC/Zone output tou mikti sou se kapoio Input kapoias kartas ixou. An ta inputs tis kartas ixou exoun desmeuthei apo ta timecodes, tote xrisimopoiise to linein/mic input tou ypologisti sou.

Sound Setup... Gia na min mplekseis me Advanced Sound setups, vale to Audacity i kapoio allo antistoixo software na grafei to Input.

PS.Timecodes den ypostirizei i LE version.
An xrisimopoieis tin Trial Period, tote auto einai efikto.

epeidi den kserw an exete anoiksei allo 8ema kanw tin erotisi mou edw!!!
to master pou exei o ka8e controller pou prepei na to exw??? stin mesi??
egw prosopika to exw ligo prin tin mesi...

sto terma!

ευχαριστώ djdad. Αυτό που θέλω να δοκιμάσω δεν υπερβαίνει τα 10 λεπτά οπότε νομίζω πως δεν έχω πρόβλημα. Ο μίκτης που έχω στο σπίτι είναι ένας vmx100 ο οποίος στις εξόδους του έχει amp και tape, την ίδια δουλειά μπορεί να κάνει και το tape;
Και κάτι τελευταίο το audacity θέλει κάποιες extra ρυθμίσεις για να γράψει;

terma?? :/

ανάλογα πόσο δυνατά θες να ακούς εσύ είναι αυτό.. την ένταση ρυθμίζεις..δεν έχει στάνταρ θέση.

ooook!!

tasos_c wrote :
ευχαριστώ djdad. Αυτό που θέλω να δοκιμάσω δεν υπερβαίνει τα 10 λεπτά οπότε νομίζω πως δεν έχω πρόβλημα. Ο μίκτης που έχω στο σπίτι είναι ένας vmx100 ο οποίος στις εξόδους του έχει amp και tape, την ίδια δουλειά μπορεί να κάνει και το tape;
Και κάτι τελευταίο το audacity θέλει κάποιες extra ρυθμίσεις για να γράψει;

vmx200 είναι ο μίκτης τώρα είδα ότι έγραψα 100 :P

sto rec h entash pou pairneis rythmizetai MONO apo ta volume faders....se antithesh me to master

kalo mina paidia!

Episis Alex , kai se sena kai se ola ta paidia fysika , kai kali ebdomada.

Facebook: Ο διάλογος της Νίκης με έναν επιχειρηματία φιστικιών!
Δεν χρειάζονται πολλά λόγια.
Διαβάστε και θα καταλάβετε αμέσως:

«- Αυτή: geia sou apostoli kai efharisto gia to accept! wow oreo profile. ime h nikh meno voula kai eimai apofitos deree sto marketing! asxholise me epihiriseis?

- Εγώ: Welcome Νίκη, σε ευχαριστώ. Ναι οι επιχειρήσεις είναι το πάθος μου. Εσύ;

- Αυτή: paratirisa osa les fantazomai oti tha nai kai i doulia soy entiposiaki! gia mena i doulia tou antra einai poli simantiki gia tin epafi mou mazi tou! gia pes mou ti kaneis prota and we take it from there ;)

- Εγώ: Πουλάω φυστίκια σε γήπεδα. Πολύ καλή επιχείρηση, απίστευτη ανάπτυξη. Εσυ;

- Αυτή: ti ennoeis poulas fistikia? exeis viomihania me fistikia? exeis polla katastimata?

- Εγω: Οχι. Εχω ένα καροτσάκι στην Καλογρέζα και πουλάω φυστίκια σε κόσμο. Τώρα σκέφτομαι να βάλω και πασατέμπο να αναπτυχθώ. Ισως μπορείς να με βοηθήσεις αφού έχεις σπουδάσει marketing. Εσυ τι κάνεις;

(εδώ προκύπτει unfriend και block μαζι! πάει η Νίκη!)

Θέλω την γνώμη σας τώρα είναι σοβαρό το θέμα!! Ερώτηση:

ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΑΣΑΤΕΜΠΟ ΛΕΤΕ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ;»

nai alla gia to kalokairi pairne mazi sou k ena katapsykti na poulas kana kassato

Λοιπον....Διαωργανωσαμε με το GALAZIO LOUNGE CLUB CAFE μια μικρη κρουαζιερα μετα μουσικης την περασμενη Κυριακη με Latin Reggae και Dance ακουσματα...πολυ φαγητο ποτο τρελα καλοκαιρινη διαθεση και πολυ χορο...Ειπα να μοιραστω καποιες photos μαζι σας....και φυσικα το v
VDJ παρων με το tcmania bright skin του djdad(thnx Μπαμπη)

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

poli mprosta oli i idea fenderisc!!

Oraia pragmata Kwsta. Auta einai ... Trelo kalokairi !!!!!!!!!!!

Etoimazoume kai to epomeno...SOON

28%