Γεια σας φίλοι.. Απορία.. Έχω σε μία Sampler bang με όνομα "Vocal fx" ένα ηχητικό sampler με όνομα "In the mix", και θέλω να το βάλω σε κάποιο κουμπί πληκτρολογίου π.χ. το Α και να παίζει όταν το πατάω και όταν το ξαναπατάω την ώρα που παίζει να σταματάει.. Ποια είναι η "εντολή" που θα δώσω?
Posted 20 hours ago
πρεπει αρχικα να το βαλεις σε ενα σλοτ στο σαμπλερ, μετα πας στο mapping και επιλεγεις το κουμπι που θες και sampler_pad X (οπου χ ειναι το νουμερο του σλοτ που το χεις βαλει)
Posted 7 hours ago
Φίλε PANOSV σε ευχαριστώ που απάντησες ... στη Sampler bang με όνομα "Vocal fx" έχω 2 ηχητικά σε 2 slot. Ανεξάρτητα από ποια bank έχω επιλέξει στον κοντρόλερ, έχω βάλει την εντολή σε κουμπί στο πληκτρολόγιο: sampler_play_stop 'DJ Nikos' (που βρίσκεται στο slot1) και όταν το πατάω παίζει κι ας έχω άλλη Sampler bank φορτωμένη.
Όταν βάζω την ίδια εντολή και για το 2ο ηχητικό στο slot 2 δεν το παίζει παρα μόνο όταν είναι επιλεγμένη η sampler bank που βρίσκεται μέσα...Δεν ξέρω αν έδωσα να καταλάβεις γιατί είμαι και λίγο άσχετος με αυτά...
Η συγκεκριμένη εντολή που έγραψες παίζει το slot 2 αλλά σε όποια sampler bank έχω επιλέξει εκείνη την στιγμή...
Όταν βάζω την ίδια εντολή και για το 2ο ηχητικό στο slot 2 δεν το παίζει παρα μόνο όταν είναι επιλεγμένη η sampler bank που βρίσκεται μέσα...Δεν ξέρω αν έδωσα να καταλάβεις γιατί είμαι και λίγο άσχετος με αυτά...
Η συγκεκριμένη εντολή που έγραψες παίζει το slot 2 αλλά σε όποια sampler bank έχω επιλέξει εκείνη την στιγμή...
Posted an hour ago
ανοιξε το σαμπλερ, πηγαινε controllers->advanced editor κατω δεξια ειναι το κουμπι documentation, αριστερα διπλα του ειναι ενα μολυβι, πατα το και επελεξε το κουμπι του sampler που σε ενδιαφερει, μετα πηγαινε στο key και γραψε το πληκτρο που σε ενδιαφερει. σωζεις και εισαι ετοιμος
Posted 23 minutes ago