καλησπέρα σας. αντιμετωπίζω πρόβλημα με τον ήχο . το laptop που χρησιμοποιώ είναι dell του 2023, win11, i7 12th, ram 16 κτλπ. με κονσόλα Denon mc7000 με κανονική άδεια virtual..
το πρόβλημα είναι ότι ακούγονται κάποια
"τριξιματα" στον ήχο 2 στις 10 φορές π θα παίξω μουσική και δεν σταματάει εάν δεν κλείσω και ξανά ανοίξω το πρόγραμμα., έχω δοκιμάσει αρκετές ρυθμίσεις και είναι απροσδιόριστο το πότε το κάνει κ το τι το δημιουργεί.
έχω κάνει φορμάτ και έχω απενεργοποίηση πολλές διεργασίες που έτρεχαν χωρίς λόγο..
έχω αλλάξει 3ης τεχνικούς κ η άκρη δεν έχει βρεθεί ακόμα..
εάν γνωρίζετε κάτι θα με βοηθούσε πολύ πριν πουλήσω το λάπτοπ..
το πρόβλημα είναι ότι ακούγονται κάποια
"τριξιματα" στον ήχο 2 στις 10 φορές π θα παίξω μουσική και δεν σταματάει εάν δεν κλείσω και ξανά ανοίξω το πρόγραμμα., έχω δοκιμάσει αρκετές ρυθμίσεις και είναι απροσδιόριστο το πότε το κάνει κ το τι το δημιουργεί.
έχω κάνει φορμάτ και έχω απενεργοποίηση πολλές διεργασίες που έτρεχαν χωρίς λόγο..
έχω αλλάξει 3ης τεχνικούς κ η άκρη δεν έχει βρεθεί ακόμα..
εάν γνωρίζετε κάτι θα με βοηθούσε πολύ πριν πουλήσω το λάπτοπ..
Posted Thu 26 Sep 24 @ 7:03 am
το buffer τι τιμη το εχεις?
Posted Thu 26 Sep 24 @ 8:22 am
εχουμε την ιδια κονδολα εγω μσλιστα εχω 2 απο αυτες χωρις να μου εχουν βγαλει προβλημα ποτε ΑΛΛΑ
εχεις δοκιμασει την κονσολα και με αλλο λαπτοπ ωστε να καταληξεις οτι φταιει το λαπτοπ?
ειναι επισης αληθεια οτι τα dell εχουν θεματα με προεγκατεστημενα προγραμματα που τρεχουν στο παρασκηνιο και γονατιζουν το λαπτοπ οποτε εκεινα θελουν
εχεις δοκιμασει την κονσολα και με αλλο λαπτοπ ωστε να καταληξεις οτι φταιει το λαπτοπ?
ειναι επισης αληθεια οτι τα dell εχουν θεματα με προεγκατεστημενα προγραμματα που τρεχουν στο παρασκηνιο και γονατιζουν το λαπτοπ οποτε εκεινα θελουν
Posted Thu 26 Sep 24 @ 9:56 am