μεχρι προτινως το χρησιμοποιουσα καθε μισαωρο να "play a file" το οποιο το φτιαχνα εγω και ηταν συνηθως σποτακια και πακετα διαφημισεων...ομως σε καθε αλλαγη του πακετου αυτου εγω θα πρεπε να κανω edit το αρχειο ωστε να προσθετω η αφαιρω διαφημισεις... μετα ομως ειδα οτι εχει και την επιλογη για playlist και σκεφτηκα Γαμω!!! τωρα αντι να κανω edit θα προσθαφαιρω οτι θελω στις λιστες και θα παιζει αυτοματα...ομως.... το προβλημα ειναι πως ενω το 1 ντεκ παιζει φορτωνει τη λιστα με automix απο κατω του και ξεκιναει ΟΤΑΝ τελειωσει το τρακ που παιζει...κοινως αν εγω εχω βαλει να φορτωσει και να παιξει την playlist 21.30 μπορει να την παιξει 21.32 η 21.35 (αναλογα ποση ωρα θελει να τελειωσει το τρακ) υπαρχει καποιος τροπος να το αλλαξω αυτο? η εν παση περιπτωση να παιζει το playlist (fade in/out) oταν ειναι ρυθμισμενο... ευχαριστω πολύ!
Posted Tue 24 Sep 24 @ 9:52 pm
απ οτι το ψαξα μαλλον οχι.... στην προκαθορισμενη ωρα σου φορτωνει την λιστα και εσυ για να το αλλαξεις ακαριαια πρεπει να διπλοκλικαρεις το πρωτο αρχειο της λιστας για να ξεκινησει να παιζει τα υπολοιπα... η χαζομαρα ειναι βεβαια οτι στο τελος πρεπει να ξε-κλικαρεις την επιλογη automix που μενει ενεργοποιημενη!!
Posted Thu 26 Sep 24 @ 11:36 am