Quick Sign In:  

Forum: Greek Forum

Topic: Οι λίστες μου διπλό κλικ
lakis69PRO InfinityMember since 2011
Έκανα την αναβάθμιση και οι playlist πλέον ονομάζονται οι λίστες μου ... ενώ όλα οκ δουλεύουν καλά... το μόνο που πρόσεξα είναι ότι... οταν πάω στην λίστα που θέλω, την κάνω διπλό κλίκ για να την φορτώσει στο automix όπως έκανα πριν την αναβάθμιση...αλλα τωρα δεν την φορτώνει... πρέπει να κάνω δεξί κλίκ και να επιλέξω.. φόρτωμα στο automix... αυτό μπορεί να διορθωθεί υπάρχει κάποια ρύθμιση?
 

Posted Tue 02 Apr 24 @ 8:19 pm
lakis69PRO InfinityMember since 2011
Και μια ερώτηση πάνω σε αυτό το θέμα... έχω έναν mac 2012 όπου τον έχω για black up. Τον εχω αφήσειστο vdj 2021 γιατι δεν παιρνει αλλη ενημέρωση.. ομως .. μέχρι πριν γίνει αυτή η αλλαγή... έβαζα τα νέα τραγούδια στις λίστες του 2017 και μετά μετέφερα το αρχείο αλλά εννοείται και τα τραγούδια στον 2012... όλα δούλευαν μια χαρά... τωρα με την αλλαγή αυτήν... αν προσθέτω τραγούδια στην λίστα, θα ενημερώνετε του 2012 ?να υποθέσω όχι ε? Τότε την ... θα πρέπει να κάνω 2 φορές την ίδια δουλειά.
 

Posted Wed 03 Apr 24 @ 4:53 am
"Οι λίστες μου" είναι στην ουσία βελτιωμένα Virtual Folders.
Οπότε το παλιότερο VirtualDJ δεν πρέπει να έχει πρόβλημα να τις διαβάζει.
Ναι, θα χρειαστεί να κάνεις λίγη δουλειά στο παλιό MAC καθώς δεν θα ξέρει να διαβάζει τους νέους φακέλους που μέσα τους υπάρχουν οι νέες λίστες.
Αλλά δεν είναι κάτι δύσκολο.
Αν ανοίξεις τον φάκελο Documents/VirtualDJ θα καταλάβεις σχεδόν αμέσως τι πρέπει να αντιγράψεις και που, και πως να "στήσεις" το παλιό MAC.
 

Posted Wed 03 Apr 24 @ 8:17 am
lakis69PRO InfinityMember since 2011
Μου αρέσει που γράφεις θα καταλάβεις άμεσος τι πρέπει να κάνεις 😁 πολύ σίγουρο σε βρίσκω... ελπίζω να είναι όντος εύκολο γιατί με κώδικες κτλ δε το έχω με τίποτα.

Το άλλο που δεν φορτώνει την λίστα με διπλό κλίκ υπάρχει περίπτωση να το προσθέσουν?
 

Posted Wed 03 Apr 24 @ 8:31 am
Στο "καινούργιο" MAC υπάρχει στην κυριολεξία φάκελος "MyLists" που δεν υπάρχει στο "παλιό"
Δεν βγάζει μάτι τι είναι αυτός ο φάκελος και τι κάνει;
Αν δεν βγάζει μάτι, με το συμπάθιο, δώσε τα MAC σε τίποτα ανιψάκια, και γύρνα στα ΜΚΙΙ και τα βυνίλια!

(Ελπίζω να είναι προφανές το χιούμορ μου)
 

Posted Wed 03 Apr 24 @ 9:01 am
lakis69PRO InfinityMember since 2011
Εποχή cd είμαι... όχι και τόσο μεγάλος για βινύλιο 😋😋😁😁
 

Posted Wed 03 Apr 24 @ 9:22 am
lakis69PRO InfinityMember since 2011
Λύσε όμως μια απορία αν θέλεις... δηλαδή τι καλύτερο άλλαξε που άλλαξαν από playlists σε my list? Για εμένα προσωπικά που δουλεύω με της playlists ,δεν βρήκα τίποτα θετικό. Να σου οω την αλήθεια αυτή η αναβάθμιση εμένα μου κάθετε... άλλαξε ο μανωλιος τα ρούχα του αλλιώς.
 

Posted Wed 03 Apr 24 @ 10:19 am
Γενικότερα το VirtualDJ πάντοτε λειτουργούσε καλύτερα με κόκκινους φακέλους αντί για m3u playlists, κι αυτό έχει να κάνει με το τι μπορούσε ή δεν μπορούσε να αποθηκεύσει το πρόγραμμα σε κάθε format.

Μπορεί οι αλλαγές να μην "φαίνονται" με την πρώτη ανάγνωση, αλλά κάποιες από αυτές (για αυτούς που τις χρειάζονται) είναι σημαντικές:
1) Μια "Λίστα" (όπως ονομάζονται πλέον οι κόκκινοι φάκελοι / Virtual Folders) μπορεί να έχει διπλότυπα αρχεία, μπορεί και όχι. Το επιλέγεις με δεξί κλικ στο φάκελο.
2) Το αρχείο της "λίστας" μπορεί να έχει μέσα όλα τα αρχεία της λίστας ή μπορεί να έχει μόνο τα αρχεία της λίστας για τον συγκεκριμένο δίσκο (επιλογή hot plug, χρήσιμη σε όσους χρησιμοποιούν δεύτερο ή και τρίτο δίσκο για να παίζουν)
3) Μια "λίστα" μπορεί να διατηρεί την ταξινόμηση της, μπορεί και όχι.

Με λίγα λόγια οι αλλαγές αν και φαντάζουν μικρές λύνουν διάφορα "χρόνια" προβλήματα που ανάλογα με το τι ήθελες να κάνεις έπρεπε να επιλέξεις αν θα χρησιμοποιήσεις "playlist" ή "κόκκινο φάκελο"
Τώρα χρησιμοποιείς "Λίστες" και ρυθμίζεις κάθε λίστα χωριστά να συμπεριφέρεται όπως θέλεις.

Τέλος αν έχεις σχετικά αδύναμο υπολογιστή, κερδίζεις και ένα "κάτι της" από απόδοση καθώς το πρόγραμμα διαχειρίζεται στη μνήμη του πιο εύκολα και αποδοτικά τις "κόκκινες λίστες"
 

Posted Wed 03 Apr 24 @ 1:24 pm
για να θυμάται η κάθε λίστα την ταξινόμηση της πρέπει να είναι τσεκαρισμένο το Keep order ή ξετσεκαρισμένο ;
 

Posted Wed 03 Apr 24 @ 5:28 pm
lakis69PRO InfinityMember since 2011
PhantomDeejay wrote :
Στο "καινούργιο" MAC υπάρχει στην κυριολεξία φάκελος "MyLists" που δεν υπάρχει στο "παλιό"
Δεν βγάζει μάτι τι είναι αυτός ο φάκελος και τι κάνει;
Αν δεν βγάζει μάτι, με το συμπάθιο, δώσε τα MAC σε τίποτα ανιψάκια, και γύρνα στα ΜΚΙΙ και τα βυνίλια!

(Ελπίζω να είναι προφανές το χιούμορ μου)


Επειδή εχτές νύσταζα πολύ το είχα πάρει σερί δεν σε έπιασα καλά...

Στον μακ του 2017 ο φάκελος playlist έχει αλλάξει σε mylist ... (δεν εχω μπει ακομα στον φάκελο να το δω ).... αν πάρω ένα αρχείο από εκεί μέσα πχ Rnb 2024 και το μεταφέρω στον μακ του 2012 και το πετάξω στον φάκελο playlist θα το διαβάσει η θα πρέπει να κάνω κάποια αλλαγή στο αρχείο Rnb 2024? Λογικά διαβάζει διαφορετική διαδρομή?

Αν πρέπει να κάνω αλλαγή στο αρχείο Rnb 2024 ... τι πρέπει να κάνω οως το αλλάζω και τι αλλάζω?
 

Posted Thu 04 Apr 24 @ 2:50 am
lakis69PRO InfinityMember since 2011
Δε θα ανοίξω νέο θέμα γιατί είναι σχετικό με την mylist... σήμερα οργάνωνα τα τραγούδια μου μέσα στις λίστες και παρατήρησα ότι... οταν μετακινούμε ένα τραγούδι πιο πάνω ή πιο κάτω στην ίδια λίστα... οταν άλλαζα λίστα και γυρνούσα πάλι σε αυτήν που άλλαξα τα τραγούδια... τα τραγούδια γύριζαν πίσω στην ίδια θέση... αυτό δεν γίνονταν με το playlist... αναγκαζόμουν να την φορτώσω την λίστα στο automix να κάνω από εκεί της αλλαγές στην νέα σειρά τον τραγουδιών και να κάνω αποθήκευση για να κρατήσει της αλλαγές... δεν ξέρω αν έχουν αντιληφθεί αυτό το θέμα και θα διορθωθεί... εγώ σας το αναφέρω να το δείτε.
 

Posted Sat 06 Apr 24 @ 10:05 am