Quick Sign In:  

Forum: Greek Forum

Topic: Ryzer επεξεργαστές
Καλησπέρα σε όλη την ομάδα των τελευταίο καιρό βλέπω πολλά μέλη να αναφέρουν προβλήματα με τους ryzer επεξεργαστές και άδεια αυθεντική και με μεγάλες κονσόλες ότι βιώνουν το έξεις πρόβλημα ότι τους κόβει για κάποια δευτερόλεπτα την μουσική άλλες φορές το κάνει επανειλημμένα παρά πολλά μέλη μιλάνε και λένε ότι η επεξεργαστές ryzer δεν είναι συμβατή με το asio υπάρχει κάποιος να μας λύσει την απορεία είναι υπέρ να περνούμε λάπτοπ με επεξεργαστές ryzer είναι κάποιο bugs θα διορθωθεί κανένας δεν έχει δώσει κάποια σαφείς απάντηση κάποιο βίντεο κάτι κάποιοι μιλάνε για πρόγραμμα που σκαναρι και βλέπει τι γίνετε αλλά δεν είναι το νόημα να βάζεις πρόγραμμα το νόημα είναι μπορεί κάποιος από τους διαχειριστές από τους προγραμματιστές να δώσουν μια σαφής και γραπτή επίσημη απάντηση να να δώσουν τα φώτα προτείνουν λάπτοπ με επεξεργαστές ryzer δεύτερον όντος υπάρχει πρόβλημα με το asio τρίτων η εταιρεία έχει εππικινωνηση με την εταιρεία που φτιάχνει τους επεξεργαστές μπορείτε να δώσετε κάποια απάντηση σε όλο αυτό το πράγμα κάνουν φορμστ τους υπολογιστές κόσμος και ακόμη βλέπουν το συγκεκριμένο πρόβλημα τι συμβαίνει είναι. Bugs από το πρόγραμμα Virtual DJ είναι η επεξεργαστές που έχουν πρόβλημα η asio δεν έχει βγάλει ενημέρωση τι είναι ποια δηλαδή θα πάμε σε κάποια εκδήλωση και θα έχουμε πρόβλημα να φοβόμαστε μην γίνει κάποια διακοπή να περνούμε 2 και 3 λάπτοπ μαζί μας έχουμε κουραστεί θέλουμε μια επίσημη και γραπτή απάντηση από την ίδια την εταιρεία από ελληνικά αντιπρόσωπο κάποιο επίσημο βίντεο να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις σε όλο το ελληνικό κοινό ευχαριστώ πολύ ☺️ ελπίζω να λάβουμε την απάντηση
 

Posted Sat 01 Oct 22 @ 2:35 pm
Η επίσημη απάντηση είναι οτι το πρόγραμμα (VirtualDJ) δεν έχει κανένα θέμα / πρόβλημα με τους Ryzen επεξεργαστές. Τελεία.
Όμως (γιατί υπάρχει και ένα όμως) θα πρέπει ο χρήστης να ελέγξει και να επιβεβαιώσει οτι και οι drivers της κονσόλας του δεν έχουν πρόβλημα. Αυτό φυσικά δεν μπορούμε να το απαντήσουμε εμείς, αλλά η κάθε εταιρεία και για κάθε μοντέλο χωριστά.
Δεν θα αναφέρω εταιρεία ούτε μοντέλο, αλλά στο πρόσφατο σχετικά παρελθόν υπήρξε μοντέλο που η εταιρεία επίσημα υποστήριζε ΜΟΝΟ σε intel επεξεργαστές.

Σημείωση: Οι ASIO drivers κάθε κονσόλας είναι αποκλειστική ευθύνη της εταιρείας που κατασκευάζει την κονσόλα.
 

Posted Sun 02 Oct 22 @ 1:39 pm
Άρα μου λες με λίγα λόγια αν ένας επεξεργαστή amd ryzer 5700g μοντέλο και ένας ίδιας εταιρείας 3500g μοντέλο περνει διαφορετικό asio driver
 

Posted Sun 02 Oct 22 @ 2:48 pm
Άρα σου λέει, ότι...

1. Όπως π.χ. (σχεδόν) κάθε εκτυπωτής έχει τους δικούς του drivers, το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τους Dj Controllers.

2. Η κατασκευάστρια εταιρία του εκάστοτε Dj controller είναι ολοκληρωτικά και αποκλειστικά υπεύθυνη για τη δημιουργία - λειτουργία - υποστήριξη - συμβατότητα των εκάστοτε drivers.

3. Κάποιοι drivers μπορεί να είναι "κακογραμμένοι". Κάποιοι drivers μπορεί να μην είναι απολύτως συμβατοί ή και καθόλου συμβατοί με κάποιο hardware (π.χ. με AMD επεξεργαστές ή AMD κάρτες γραφικών, κ.τ.λ.).
 

Posted Sun 02 Oct 22 @ 8:53 pm
Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να κάνει σκαναρισμα για να βλέπουμε αν είναι συμβατό και δεν έχει πρόβλημα
 

Posted Mon 03 Oct 22 @ 2:26 pm
Απ' όσο ξέρω, όχι... Τέτοιες λεπτομέρειες, συνήθως (όχι απαραίτητα) "διαρρέουν" στο εκάστοτε επίσημο forum του εκάστοτε κατασκευαστή... Όπως ακριβώς και σε αυτό το forum, σε ότι αφορά στο Virtual Dj...

Οπότε και για να αποφύγεις τις δυσάρεστες "εκπλήξεις", καταλήγεις σε Intel - nVidia - Windows και ξεμπερδεύεις για μια ζωή... ;-)
 

Posted Mon 03 Oct 22 @ 4:16 pm
djgiannhspp93 wrote :
Άρα μου λες με λίγα λόγια αν ένας επεξεργαστή amd ryzer 5700g μοντέλο και ένας ίδιας εταιρείας 3500g μοντέλο περνει διαφορετικό asio driver

Που ακριβώς λέω αυτό το πράγμα;

Quote :
Αυτό φυσικά δεν μπορούμε να το απαντήσουμε εμείς, αλλά η κάθε εταιρεία και για κάθε μοντέλο χωριστά.

Η κάθε εταιρεία κατασκευής controller (π.χ. Pioneer, Numark, Denon, Rane, Hercules κτλ) και για κάθε μοντέλο που κατασκευάζει (π.χ. DDJ-800, DDJ-800, DDJ-1000, NVII, Mixtrack, Prime 4, Twelve, Jogvision κτλ) χωριστά.

Και ΝΑΙ ήταν η Pioneer που για συγκεκριμένο μοντέλο στις απαιτήσεις υλικού έγραφε ξεκάθαρα στο site της οτι δουλεύει (επίσημα) μόνο με intel επεξεργαστές και οτι δεν υποστηρίζει (η Pioneer) AMD για τους drivers της κονσόλας.
Η αλήθεια είναι οτι η κονσόλα γενικά δούλευε μια χαρά και με AMD επεξεργαστές. Αλλά όταν κάποιος χρήστης κάποια στιγμή είχε ένα μικρό πρόβλημα και επικοινώνησε με την Pioneer η επίσημη απάντηση που έλαβε ήταν "η συγκεκριμένη κονσόλα δεν υποστηρίζεται με επεξεργαστές AMD".

Για να μην θεωρηθεί οτι κάνουμε δυσφήμιση, πολλές άλλες κονσόλες της Pioneer δεν έχουν κανένα πρόβλημα με AMD επεξεργαστές και υποστηρίζονται επίσημα.
Όλες αυτές οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες στα επίσημα sites των κατασκευαστών. (Pioneer, Numark κτλ)
 

Posted Mon 03 Oct 22 @ 8:22 pm