Quick Sign In:  

Forum: Greek Forum

Topic: Bpm
lakis69PRO InfinityMember since 2011
Εχτές που έπαιζα πρόσεξα ότι είχα ένα θέμα με τα bpm.. ενώ τα τραγούδια μέσα στην playlist τα bpm έδειχναν τον κανονικό τους ρυθμό πχ 131... οταν το έβαζα στο deck έλεγε 175 ... το έκανε σε αρκετά τραγούδια αυτό... οταν έκανα το τραγούδι αναλαιζ, τότε το διόρθωνε για λίγο και μετά έδειχνε πάλι άλλο bpm από αυτό που έδειχνε στην λίστα. Γιατί μπορεί να έγινε αυτό? Μήπως είναι από αυτό που έβαλαν που δείχνει αν ένα τραγούδι έχει δύο διαφορετικά bpm σε ένα τραγούδι? Υπάρχει κάποια ρύθμιση που το απενεργοποιεί?
 

Posted Sun 18 Sep 22 @ 6:55 pm
Πάντα το VirtualDJ έδειχνε το "τρέχων" BPM.
Που σημαίνει οτι αν όντως ένα κομμάτι έχει πολλαπλά BPM τότε το deck όπως παίζεις το κομμάτι θα αλλάζει τα BPM που σου δείχνει για να ξέρεις πόσα BPM είναι το κομμάτι εκεί που βρίσκεσαι.
O Browser από την άλλη δεν μπορεί να δείξει πολλαπλά BPM. Δείχνει το BPM που βρίσκεται "στο μεγαλύτερο μέρος" του κομματιού.

Τίποτα από αυτά τα δύο δεν άλλαξε πρόσφατα.
Αυτό που έχει αλλάξει (από τον Ιούνιο) είναι η ακρίβεια του BPM Analyzer που πλέον μπορεί να διακρίνει πιο εύκολα και πιο καλά κομμάτια με πολλαπλά BPM.
 

Posted Mon 19 Sep 22 @ 3:37 pm
lakis69PRO InfinityMember since 2011
Μα αυτό το πράγμα 10 χρόνια τώρα που δουλεύω το vdj δε το έκανε ποτέ πάρα μόνο πχ σε κάποια live 1 ώρας που εκεί ναι ,μπορεί να ξεκινάει με ρούμπα 100 bpm και μετά να γυρίζει Ζεϊμπέκικα η τσιφτετέλι κτλ που εκεί εννοείτε δεν είναι σταθερό... σε τραγούδι όμως όταν το κάνω αναλαιζ και λέει πχ 128 ,μένει σταθερό στο deck 128... πρώτη φορά μου άλλαξε το bpm του τραγουδιού... το δοκίμασα 2 φορές στο σπίτι και δε το ξανα έκανε.. τι έπαθε εκείνη την μέρα δεν ξέρω... παράξενο.
 

Posted Mon 19 Sep 22 @ 7:48 pm