Quick Sign In:  

Forum: Greek Forum

Topic: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ

This topic is old and might contain outdated or incorrect information.

Καλησπέρα παιδία!
Θα ήθελα και γω να σας ρωτήσω για το τι πικαπ και τι μίκτη μπορώ να αγοράσω έτσι για σκρατσαρισμα σε κάποιο κομμάτι και γενικά τέτοια.Αυτό που θέλω να ρωτήσω ποιο πικαπ είναι καλύτερο,είμαι ανάμεσα σε Technics Sl-1200 mk2 ή Reloop RP 4000 M3D.Κάνει καλή δουλειά το Reloop;; Είναι και καινούργιο από μαγαζί,επειδή mk2 έχω βρει μερικά μεταχειρισμένα και δεν ξέρω τι να πάρω.Επίσης αν αξιζει ο μίκτης RELOOP - RMX-20!

Όποιος θέλει μου προτείνει και κάτι διαφορετικό! :D
 

Posted Wed 05 Mar 14 @ 3:23 pm
Τα MKII είναι all time classics και "σκυλιά" Πολύ δύσκολα εμφανίζουν κάποιο πρόβλημα, είναι δοκιμασμένα, και βρίσκεις ανταλλακτικά και αξεσουάρ με το τσουβάλι.
Απ' την άλλη τα Reloop είναι το "νέο αίμα"

Διαλέγεις και παίρνεις!

Για τον μίκτη δεν ξέρω, δεν απαντώ.
 

Posted Wed 05 Mar 14 @ 6:27 pm
Κάποιον καλό μίκτη για scratch μπορεί κάποιος να μου προτείνει μέχρι 200 ευρώ;;!! Ευχαριστώ!
 

Posted Thu 27 Mar 14 @ 10:36 am
DrJekylPRO InfinityMember since 2008
Όσον αφορά τα pick up συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Το ένα (mkII) είναι ο θρύλος του είδους και το άλλο (reloop) είναι ένα νέο προιόν (με ότι συνεπάγεται). Επίσης η τιμή του πρώτου (κομπλέ) είναι υπερδιπλάσια του δευτέρου..!!

Όον αφορά το μίκτη στην τιμή των 200 ευρώ και εφόσον τον χρειάζεσαι και για scratch (που σημαίνει και αντοχές) δε θα σου πρότεινα κάτι με πάνω από δύο κανάλια αφού θα πρέπει να πας σε κάτι αξιόπιστο (π.χ. pioneer ή allen & heath). Με αυτό το δεδομένο οι προτάσεις μου με μίκτες που έχω δουλέψει και πληρούν τις προυποθέσεις είναι ο Pioneer DJM 250 (http://www.djmania.gr/dj-equipment/standard-equipment/dj-miktes/pioneer-djm-250-dj-2-detail) και ο πιο ''τσιμπημένος'' Allen & Heath Xone 23 (http://www.djmania.gr/dj-equipment/standard-equipment/dj-miktes/allen-heath-xone-23-detail). Προσωπικά με ψιλοχαλάει στον Xone 23 η απόσταση μεταξύ των δύο ποτενσιόμετρων αλλά αυτό είναι εντελώς υποκειμενικό. Πολύ καλή επιλογή (με δεδομένο ότι πρόκειται για αξιόπιστη και οικονομική - ακόμη - εταιρία) είναι και ο τρικάναλος Akiyama MC-E3 USB 3 (http://www.djmarket.gr/μίκτες-akiyama-channel-mixer-p-2613.html). Σε αυτόν, το main master είναι σε ποτενσιόμετρο (δίπλα και δεξιά από τα 3 των καναλιών) και όχι σε knob. Το αναφέρω αφού εγώ προτιμώ το master να είναι σε knob.
 

Posted Sat 29 Mar 14 @ 12:41 am
Ευχαριστώ πολύ φίλε! Λέω να αγοράσω τον Pionner ;)
 

Posted Sun 06 Apr 14 @ 2:22 pm


(Old topics and forums are automatically closed)