Quick Sign In:  

Forum: Greek Forum

Topic: Cd & laptop

This topic is old and might contain outdated or incorrect information.

thewayzHome userMember since 2012
Καλημέρα παιδιά...να κάνω μια ερώτηση...ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος να κάνεις αντιγραφεί κομμάτια που έχεις σε cd για να τα παίζεις στο pc?
πχ με το nero αντιγραφεί cd κ διαλέγεις κ σε πια μορφή τα θες είναι ένας επιτυχημένος τρόπος? γτ έχει παρατηρηθεί ότι μπορεί το cd να είναι τέλειο σε ήχο κ όταν το περνάς στο pc σε mp3 να είναι για πέταμα....
ή πείτε μου πως το κάνετε εσείς ;-)
thanks guys...
 

Posted Wed 31 Jul 13 @ 3:56 am
Η απάντηση είναι πολύ απλή:

Χρειάζεσαι ένα πρόγραμμα CD-Ripping.

Αναμφίβολα, ένα από τα καλύτερα προγράμματα (που είναι και δωρεάν) είναι το Audiograbber.

Οπότε, κατεβάζεις το Audiograbber, κατεβάζεις και τον LAME Encoder, τα ρυθμίζεις, και είσαι έτοιμος.

Οδηγοί για να ρυθμίσεις το Audiograbber με το LAME υπάρχουν άπειροι στο internet. Just Google it!
 

Posted Wed 31 Jul 13 @ 4:07 am
Επειδή είμαι σε φάση συμμαζέματος της συλλογής μου, μετατρέπω σιγά σιγά τα cd μου σε lossless.. Μετά από αρκετή μελέτη (διάβαζα άρθρα επί άρθρων και απόψεις επί απόψεων) κατέληξα σε μορφή flac και τη μετατροπή με το Exact Audio Copy (EAC).. Έχει να προτείνει κάποιος κάτι άλλο ή να πει την άποψή του είτε για τη μορφή είτε για το πρόγραμμα? Να προσθέσω επίσης ότι τη lossless μορφή τη θέλω για να έχω καλή πιστότητα- ποιότητα και τώρα και μελλοντικά. Δεν δεν έχω αποφασίσει ακόμη αν θα παίζω με lossless ή με mp3. Να πάρω και από εδώ μια ακόμη γνώμη πριν ξεκινήσω.. Ευχαριστώ και ............................
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!!!
 

Posted Tue 13 Aug 13 @ 10:06 am
apopsisdjPRO InfinitySenior staffMember since 2003
Genika eisai ok me EAC kai flac, to kalo einai oti an ksekiniseis etsi efoson exeis tora tin xoritikotita stous diskous na ta xoreseis, mporeis na kaneis metatropes mazikes argotera oti den "aksizei" na einai flac se mp3 h allo loosy format.
Tha sou proteina to dbPowerAmp gia auto.
 

Posted Tue 13 Aug 13 @ 10:23 am
Όσον αφορά το πρόγραμμα έχω σχεδόν καταλήξει.. Το είχα δει και το dBpoweramp αλλά είπα να δοκιμάσω το EAC επειδή ήταν "ελεύθερο" και οι περισσότεροι έλεγαν για πιο καλό αλλά απαιτητικό (εγωισμός έτσι?).. Ένα άλλο που σκέφτομαι είναι αν θα παίζω μετά με flac ή θα τα έχω σαν "αποθήκη" και θα παίζω με mp3.. διπλός κόπος αλλά σκέφτομαι τα + και -.. Και εδώ αναρωτιέμαι.. vbr ή cbr 320... Ιδού οι απορίες..
 

Posted Tue 13 Aug 13 @ 10:58 am


(Old topics and forums are automatically closed)