Quick Sign In:  

Forum: Greek Forum

Topic: Πρόβλημα Terminal Mix 4 - επισκευή

This topic is old and might contain outdated or incorrect information.

Καλησπέρα. Πριν περίπου ένα χρόνο προμηθευτικά από το κατάστημα Metro Pro Audio System – DJ Mania το MIDI Controller Terminal Mix 4 της Reloop. Να επισημάνω για αρχή πως το κατάστημα είναι αντιπρόσωπος της Reloop. Αρχικά αντιμετώπισα προβλήματα με πολλά κουμπιά καθώς άρχισαν να χαλάνε απότομα και χωρίς να έχει γίνει πολύ χρήση σε αυτά. Γενικότερα είχα πρόβλημα με την δεξιά μεριά του Controller καθώς παρουσιάζονται κατά καιρούς κολλήματα στο jog και όλα τα κουμπιά που είχαν πρόβλημα ήταν από εκείνη την μεριά. Μέχρι στιγμής το έχω πάει τρείς φορές στο κατάστημα για επισκευή και έχω αναγκαστεί να κάνω δύο φορές επιπλέον, την διαδρομή σπίτι-κατάστημα-σπίτι για να τους δήξω το πρόβλημα, καθώς μου έλεγαν συνέχεια πως δεν έχει τίποτα. Προχθές το παρέλαβα από την δεύτερη αλλαγή των κουμπιών. Την επόμενη μέρα το σύνδεσα για να εξασκηθώ διαπιστώνοντας πως το ένα Led από τα κουμπιά που μου αντικατέστησαν δεν δούλευε ένα επιπλέον κουμπί παρουσίαζε πρόβλημα και το CUE δεν δούλευε καθόλου (Το LED λειτουργούσε κανονικά)! Σήμερα τους το πήγα για τρίτη φορά παραπονούμενος πως κάτι τρέχει με την δεξιά μεριά του controller και πως θα πάω σε ένα μήνα, που γυρνάω από διακοπές να το πάρω . Επιπλέον να τονίσω πως αύριο δούλευα και το χρειαζόμουν και τώρα θα αναγκαστώ να ενοικιάσω εξοπλισμό με αποτέλεσμα να μην βάλω καθόλου χρήματα στην τσέπη μου από το μεροκάματο (τους το είπα και αυτό).

Τώρα αφού σας είπα όλη την ιστορία, για να μην μακρήγορο κι άλλο, τι μπορώ να κάνω για να διασφαλιστώ ώστε να μην αντιμετωπίσω ξανά τα ίδια προβλήματα. Ξέρει κανείς κάτι περί εγγύησης για την Reloop, όπως ας πούμε αν θα πρέπει να μου δώσουν επιπλέον εγγύηση επειδή έκαναν service στα εξαρτήματα που έκαναν service, όπως γίνεται διλαδή με όλες τις σοβαρές εταιρίες; Μπορώ να διεκδικήσω αντικατάσταση controller καθώς είναι απ΄ ότι φαίνεται, ελαττωματικό; Αρχές Σεπτέμβρη τελειώνει η εγγύηση μου και δεν θέλω να βρεθώ ξεκρέμαστος ούτε να ξοδέψω κι άλλα χρήματα για επιπλέον επισκευές.

Θεωρείται πως το γεγονός αυτό είναι τυχαίο ή έχω πέσει στην περίπτωση που δεν θέλουν να κάνουν τίποτα και γενικά να ξοδευτούν; Αν ισχύει το δεύτερο μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό;

Προς τους κατόχους της TM4, έχετε την ίδια συμπεριφορά ή είμαι μόνος μου;

 

Posted Fri 19 Jul 13 @ 7:56 am


(Old topics and forums are automatically closed)