Quick Sign In:  

Forum: Greek Forum

Topic: Αγορα μικτη-CDj

This topic is old and might contain outdated or incorrect information.

SaiosHome userMember since 2012
γεια σασ.. Λοιον ειμαι 15 και ασχολουμαι μαζι με τον κολλητο μου(16) εδω και ενα χρονο με το djing.Εχουμε αγορασει την Mixtrack Pro LE και παιζουμε σε παρτυ και χοροεσπεριδες. Ενδιαφερομαστε στην αγορα Cdj.. Εχετε να προτεινετε κατι με χαμηλο κοστος?( Μικτη και cdιερα) Ευχαριστω εκ των πρωτερων!! :)
 

Posted Wed 17 Jul 13 @ 11:14 pm
Προσδιόρισε λίγο το "χαμηλό κόστος"
Επίσης (απλά για να το λέμε κι αυτό) το ακρωνύμιο CDJ αποτελεί μέρος της κωδικής ονομασίας κάποιων προϊόντων μιας συγκεκριμένης εταιρείας. ΔΕΝ σημαίνει CD Player.
Οπότε όταν λες "θέλω CDJ" είναι σαν λες οτι θες CD Player ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ μάρκας και επομένως το να βρεις το ποιο είναι το οικονομικότερο μοντέλο είναι πολύ απλό... ;)
 

Posted Thu 18 Jul 13 @ 2:04 am
SaiosHome userMember since 2012
Να μην ειναι πολυ ακριβα.. Το φθηνοτερο cd player που εχω βρε ειναι η Νdx 400 tης Numark. Ειναι καλη ? Εχεις να μου προτεινεις κατι σε μικτη?
 

Posted Thu 18 Jul 13 @ 6:56 am
Θεωρώ πως για να αποκτήσεις αξιόπιστα CD Players πρέπει να ξοδέψεις πολλά. Και ας μην είναι και τόσο καλά. Όταν εννοώ αξιόπιστα εννοώ να μην κολλάνε (συχνά) και γενικότερα να διαβάζουν τα περισσότερα CDs, να μην έχεις κουλά προβλήματα ότι μια παίζει και μια δεν παίζει. Όταν εννοώ πολλά τότε θα δώσεις τουλάχιστον 400 με 500 Euro για ένα μεταχειρισμένο ζευγάρι (αγνώστου κατάστασης). Συνεπώς εξ ορισμού τα CD Players και πιο συγκεκριμένα τα CDJs εξ’ ορισμού δεν αποτελούν οικονομική λύση. Πάντως μην παραμυθιάζεσαι ότι χρειάζεσαι CD Player για να είσαι DJ. Η λύση CD Players + μείκτης είναι πλέον μη λειτουργική και μη συμφέρουσα συγκρινόμενη με το τι κυκλοφορεί στην αγορά! Μπορείς να πάρεις με 400 euro ένα πάρα πολύ καλό controller που θα κάνει κυριολεκτικά παπάδες. Η μπορείς να αγοράσεις με ακόμα λιγότερα χρήματα μια κάρτα ήχου και ένα μείκτη και να κάνεις πάλι παπάδες χρεισημοποιόντας μόνο το πληκτρολόγιό σου (όχι δεν κάνω πλάκα). Έχεις πάρα πολλές επιλογές, και πλέον τα μόνα CD Player που θεωρώ πως αξίζουν τα λεφτά τους είναι αυτά τις Dennon με περιστρεφόμενο jogwheel όπου και πάλι τα χρεισημοποιείς σαν controller και όχι σαν αυτόνομα CD Players!
 

Posted Thu 18 Jul 13 @ 9:21 am
pistevw oti oi cdieres tis Pioneer einai korifi...alla mexri ekei..aan 8es controller...min pareis Pioneer.....denon -numark korifi..
 

Posted Thu 18 Jul 13 @ 9:42 am
SaiosHome userMember since 2012
επειδη το να μετατρε4ουμε ολα τα τραγουδια μασ σε cd θελει πολυ δουλεια λεγαμε να βρουμε καποια cdιερα που να παιρνει και usb ωστε να μην χρειαστει η μετατροπη. Και πιστευω πως 9α ειναι ωραιο και σαν εικονα αλλα και στην χρηση να χρησημοποιουμε cd players. Γιαυτο και θελουμε να παρουμε. Εχουμε δει οτι η πιο φτηνη ειναι η Ndx 400(στο σιτε της numark εχει 160$-->δηλ 120€, ενω στην ελλαδα εχει 225€) και απο μικτη παλι της numark τον M4 με 120€. Ειχαμε σκεφτει και την N4(http://www.djshop.gr/displayITM2.asp?ITMID=17034&LANG=GR). Ειμαστε λιγο μπερδεμενοι.Τι προτεινετε?
 

Posted Thu 18 Jul 13 @ 12:43 pm
SaiosHome userMember since 2012
Η να αγορασουμε μια καρτα ηχου και να παιζουμε με το λαπτοπ και τις cdιερες!
 

Posted Thu 18 Jul 13 @ 4:57 pm


(Old topics and forums are automatically closed)