Quick Sign In:  

Forum: Greek Forum

Topic: DDJ Wego Reliability

This topic is old and might contain outdated or incorrect information.

GetisLE userMember since 2013
καλησπερα στην παρεα.

σημερα διαβαζοντας το εγχειριδιο χρησης της κονσολας ειδα οτι λεει αποκλειστικα για χρηση στο σπιτι, εγω ομως το χρησημοποιω σε διαφορα μαγαζια και εκδηλωσεις, οπως και πολλοι αλλοι. δεν ειναι αξιοπιστο για τετοια δουλεια; μπορει να με προδωσει καθαρα απο θεμα υλικου;

η εταιρια το γραφει αυτο για να ειναι καλυμενη απο τι;

μπορει καποιος να μου πει την δικια του εμπειρια και την γνωμη του;

 

Posted Thu 30 May 13 @ 5:30 am
Πολλές εταιρείες γράφουν διάφορα τέτοια "περίεργα" πράγματα στα προϊόντα τους για είναι καλυμμένες απέναντι σε διάφορες περίεργες νομοθεσίες ανά τον κόσμο.
Σαφώς και δεν θα έχεις πρόβλημα να παίξεις σε μαγαζιά και εκδηλώσεις.
Απλά η Pioneer υπονοεί οτι το προϊόν αυτό έχει σχεδιαστεί για οικιακή χρήση και επομένως σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό περιβάλλον (π.χ. μεγάλες θερμοκρασίες, υψηλή υγρασία, αρκετή σκόνη στον αέρα κτλ) μπορεί και να παρουσιάσει αστάθεια.
Με την ένδειξη "αποκλειστικά για χρήση στο σπίτι" γλυτώνει για παράδειγμα τυχόν μηνύσεις για διαφυγόντα κέρδη εαν το προϊόν λόγω μη επαρκούς ψύξης σταματήσει να λειτουργεί για κάποιες ώρες σε ένα "καυτό" booth.

Για να μην σε μπερδέψω αντί να σε βοηθήσω θα σου πω οτι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα αρκεί να συμπεριφέρεσαι σωστά στον εξοπλισμό σου, και να κάνεις τακτικά καθαρισμό και συντήρηση. Αυτό δεν ισχύει μόνο για την συγκεκριμένη κονσόλα. Ισχύει για όλο τον εξοπλισμό σου, από την κονσόλα και το laptop μέχρι ενισχυτές, ηχεία, ακουστικά, κτλ
 

Posted Thu 30 May 13 @ 5:43 am
Επίσης θα σε παρακαλούσα να μην ρωτάς το ίδιο πράγμα σε διαφορετικά forums/νήματα...
 

Posted Thu 30 May 13 @ 5:44 am
GetisLE userMember since 2013
σε ευχαριστω,το εγραψα και στο αγγλοφωνο φορουμ για να ακουσω και εκει την γνωμη των παιδιων.και ηδη ακουσα διαφορες γνωμες.
 

Posted Thu 30 May 13 @ 9:23 am


(Old topics and forums are automatically closed)