Quick Sign In:  

Forum: Greek Forum

Topic: Προβλημα με skins

This topic is old and might contain outdated or incorrect information.

Γεια σας παιδια. Εχω μια κονσολα mk2 και τρεχει virtual 3.4.1. Εχω ενα θεματακι με τα skins.Τα κατεβαζω, παταω εγκατασταση και μου πεταει παραθυρο "Virtual Dj is not found". Νομιζω κατι παιζει με τ version! Τι να κανω για να λυθει το προβλημα?

Ευχαριστω!
 

Posted Thu 30 May 13 @ 2:38 am
1) Πρώτα απ' όλα έχεις πολύ παλιά version του VirtualDj. Επομένως τα skin που βρίσκεις θα πρέπει επίσης να είναι αρκετά παλιά για να παίζουν με την έκδοση που έχεις. Κάθε Skin απαιτεί μία minimum έκδοση του προγράμματος για να δουλέψει.

2) Νόμιμα και καθαρά downloads για skins (όπου φυσικά μπορείς να δεις και απο πια έκδοση του VirtualDJ και πάνω παίζουν) μπορείς να βρεις ΜΟΝΟ σε αυτό εδώ το site.

3) Για να κατεβάσεις skins αλλά και για να τα χρησιμοποιήσεις θα πρέπει να έχεις το VirtualDJ PRO Full
 

Posted Thu 30 May 13 @ 2:57 am
Παραληψη! Απο αυτο το site τα κατεβαζω. Τ θεμα ειναι οτι το version που τρεχω ειναι αυτο που υπηρχε στο cd της κονσολας! Δεν υπαρχει καινουρια αναβαθμιση για το πραγραμμα της κονσολας. Εκτος κι αν κατεβασω το απλο virtual. Εκει θα εχω θεματα με τν συγχρονισμο?
 

Posted Thu 30 May 13 @ 3:15 am
Αν εννοείς την επικοινωνία μεταξύ controller και software τότε ναι, η κονσόλα σου θα παίζει μόνο για 10 λεπτά σαν DEMO.
 

Posted Thu 30 May 13 @ 3:22 am
Ωραια! Οποτε δεν μπορω να κανω κατι για να παιζουν skins σε στο software της κονσολας?
 

Posted Thu 30 May 13 @ 3:31 am
χρειαζεσε το virtual dj pro οπως ανεφεαν παραπανω σωστα ενω εσυ εχεις μια απλη εκδοση της κονσολας σου αρα πρπει να αγορασεις το virtual dj pro.΄....
 

Posted Thu 30 May 13 @ 3:58 am
Οκ παιδια ευχαριστω πολυ! Παραλληλα να ρωτησω και κατι αλλο το οποιο ειναι μεν offtopic ,αλλα για να μν κανω καινουριο, ας το πω εδω. Η ερωτηση εχει να κανει με τν καλωδιωση. Μου ετυχε μια φορα , παιζοντας σε ενα παρτυ, να χαμηλωσει ξαφνικα η φωνη και γενικα η ενταση του τραγουδιου, σαν καποιος να ειχε ριξει το gain!(σιγουρα οχι εγω :P ). Κουνώντας τα καλωδια η φωνη ερχοταν περιστασιακα, αλλα γενικα ηταν χαλια η κατασταση (ευτυχως μολις ειχε τελειωσει τ παρτυ και ειχαμε μεινει εμεις και εμεις). Δεν μ εχει ξανατυχει απο τοτε κατι παρομοιο. Φανταζομαι οτι θα ειχε καποιο προβλημα το καλωδια, δεδομενου οτι απο τοτε που το αλλαξα δεν ειχα θεματα. Αλλα για να ειμαι σιγουρος οτι δεν θα ξαναφαω τετοιο πακετο, για πειτε καμια ιδεα για το τι παιζει να εγινε ή τι παιζει να εκανα..
 

Posted Thu 30 May 13 @ 6:13 am
mipos eixe fago8ei kana kalodio esoterika???
 

Posted Thu 30 May 13 @ 10:46 am
Παιζει.. Τ να σ πω.. Ειναι πολυ πιθανο Σε ευχαριστω παντως
 

Posted Sat 01 Jun 13 @ 2:45 pm
tpt na se kala file m!
 

Posted Sat 01 Jun 13 @ 3:08 pm


(Old topics and forums are automatically closed)