Quick Sign In:  

Forum: Greek Forum

Topic: VDJ Crash!

This topic is old and might contain outdated or incorrect information.

Καλησπερα παιδια. Χθες δοκιμασα να παιξω με ενα usb καλωδιο που πηρα απο ebay με γωνιακο βυσμα... Μετα απο 2 περιπου ωρες παιξιματος
κι ενω πηγα να πειραξω το bass knob απο την wego παγωσε η εικονα ολη εκτος απο την κυματομορφη του κομματιου που επαιζε (ο ηχος συνεχισε κανονικα) και φυσικα δεν ειχα κανενα ελεγχο ουτε απο το ποντικι ουτε κι απο το κονσολακι... Αφου εβαλα ενα cd εκλεισα την wego και πηγα να κλεισω και το vdj για να το επανεκκινησω αλλα ματαια... Το μπλε κυκλακι των windows γυριζε περι τα 3λεπτα χωρις να μπορω να κανω τιποτα στο λαπτοπ . Με τα πολλα αναγκαστηκα να το κλεισω κρατοντας πατημενο το power button. Στη συνεχεια ξαναεβαλα το καλωδιο που ειχα τοσο καιρο και η βραδυα κυλισε χωρις αλλες εκπληξεις... Πιστευετε οτι φταιει το καλωδιο? κι αν ναι το vdj γιατι εφαγε τετοιο σκαλωμα?
 

Posted Sun 03 Mar 13 @ 2:27 pm
aledjoPRO InfinityMember since 2005
η wego οντως κανει κατι τετοια κοληματα....
το προβλημα ειναι στο ρευμα που τραβαει απο τη usb για να αναψουν ολα αυτα τα λαμπακια που εχει χωρις να περνει εξωτερικη τροφοδοσια.

στη περιπτωση σου ή φταει το καλωδιο που αγορασες, μπορει να ειναι μεγαλυτερο και να χανεται το ρευμα εκει μεσα ή το pc σου να μην δινει αρκετο ρευμα στις usb.

εγω θα ελεγα να βαλεις το καλωδιο της μανας του ή ενα usb hub με τροφοδοσια...
 

Posted Sun 03 Mar 13 @ 3:23 pm
το καλωδιο ειναι παρα πολυ κοντο... να δεχτω οτι φταιει αυτο. το vdj μετα γιατι κολλησε ετσι ομως? αυτο δεν καταλαβαινω. βγαζοντας την usb δεν θα επρεπε να ξεμπλοκαρει?
 

Posted Sun 03 Mar 13 @ 3:51 pm
aledjoPRO InfinityMember since 2005
αφου ειναι η καρτα ηχου στην wego... αμα το βγαλεις γινεται πανικος
 

Posted Sun 03 Mar 13 @ 4:19 pm


(Old topics and forums are automatically closed)