Quick Sign In:  

Forum: Greek Forum

Topic: Erwthsh sxetika me laptop kai djing

This topic is old and might contain outdated or incorrect information.

kon791LE userMember since 2012
Geia sas paidia, epeidh eimai ligo kainourgios sto djing k douleuw me consola,thelw an ginetai na mou peite ti xreiazetai gia na syndesw to laptop me vdj me ta cd player k to meikth pou exei to magazi kai pws ginetai auto?
 

Posted Tue 15 Jan 13 @ 7:34 am
djdadPRO InfinityDevelopment ManagerMember since 2005
Δεν μας είπες, ποιά κονσόλα, ποιό μίκτη, ποιές Cdιέρες και ποιό μαγαζί ? Οκ για το τελευταίο μην μας πεις, θα θεωρηθεί διαφήμιση :)

Αυτό που σίγουρα χρείαζεσαι προς το παρόν είναι μια Pro Full άδεια από εδώ .. http://www.virtualdj.com/buy/index.html
 

Posted Tue 15 Jan 13 @ 7:46 am
Θα ξεκινήσουμε απο τα απλά:

1. Αν έχεις κονσόλα και έχει μαζί της το VirtualDJ LE τότε το πρόγραμμα αυτό δουλεύει ΜΟΝΟ με την κονσόλα σου και όχι με άλλες συσκευές, οπότε θα χρειαστείς να κάνεις αναβάθμιση σε VirtualDJ PRO Full. Σαν κάτοχος έκδοσης LE δικαιούσαι έκπτωση για την αναβάθμιση που ανάλογα με την κονσόλα που έχεις μπορεί να φτάσει μέχρι και 50%. Απο εκεί και μετά όλα τα updates είναι δωρεάν!!!

2. Για να συνδέσεις το VirtualDJ PRO Full με τα CD-Players και τον μίκτη του μαγαζιού υπάρχουν δύο διαφορετικοί τρόποι:
Α) Αν τα CD-Players υποστηρίζουν σύνδεση MIDI/HID με Η/Υ τότε θα πρέπει να τα συνδέσεις με καλώδια USB στον υπολογιστή και να τον ρυθμίσεις ανάλογα. Τέτοιο παράδειγμα είναι τα CDJ400/CDJ350.
Β) Αν τα CD-Players δεν υποστηρίζουν σύνδεση MIDI/HID με τον Η/Υ τότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις timecode. Για να χρησιμοποιήσεις timecode όμως χρειάζεσαι και κατάλληλη κάρτα ήχου. Τέτοιο παράδειγμα είναι τα CDJ100S/CDJ200

3. Γενικά αν τα CD-Players του μαγαζιού δεν έχουν δυνατότητες MIDI/HID τότε είναι προτιμότερο να συνεχίσεις να παίζεις με την κονσόλα σου, παρά με timecode. Μοναδική εξαίρεση αν τα CD-Players του μαγαζιού είναι τίποτα CDJ-1000 και θες να κάνεις scratch οπότε ίσως και να δικαιολογείται η "φασαρία" να στήσεις και να ρυθμίσεις timecode.

Για να συνεχίσουμε καλό θα ήταν να μας πεις τα μοντέλα από τα CD-Players του μαγαζιού που παίζεις.
Επίσης αν δεν ξέρεις τί είναι timecode διάβασε στο Wiki να πάρεις μια γενική ιδέα, και εδώ είμαστε να εξηγήσουμε περισσότερα πράγματα αν χρειαστεί. :)
 

Posted Tue 15 Jan 13 @ 7:47 am
kon791LE userMember since 2012
Kat arxin euxaristw gia tis apanthseis....Ta cd players tou magaziou einai numark ndx400 kai o meikths den thumamai
 

Posted Tue 15 Jan 13 @ 7:56 am
djdadPRO InfinityDevelopment ManagerMember since 2005
Ξέχασε τις Cdιέρες τότε, αφού θα χρειαστείς Timecodes και κατάλληλη κάρτα ήχου. Πάρε την κονσόλα σου και σύνδεσε το Master Output της κονσόλας σε ένα κανάλι του μίκτη και δούλεψε από την κονσόλα σου, όπως δουλεύεις μέχρι τώρα.
 

Posted Tue 15 Jan 13 @ 8:02 am
kon791LE userMember since 2012
Ok thnxx...
 

Posted Tue 15 Jan 13 @ 8:09 am


(Old topics and forums are automatically closed)