Quick Sign In:  

Forum: Greek Forum

Topic: Προβλημα με την γλώσσα αναγνωρισης του προγραμματος virtualdj

This topic is old and might contain outdated or incorrect information.

Καλησπερα σας παιδια ειχα αγορασει εδω και πολυ καιρο μια κονσολα djconsole hercules και θελω πολυ να την δουλεψω με το virtualdj αλλα επειδη θελω να παιξω μπ3 που ειναι γραμμενα με εληνικους τιτλους και γενικα επειδη τα windows μου ειναι ελληνικα και οταν ταανοιγω το virtualdj μου τα βγαζει κινεζικα και θελω ν τρεξω τα Ελληνικα η τι πρεπει να κανω για να τα βλεπει ελληνικα η υπαρχει καποια εφαρμογη για να μετατραπει και να βλεπει το ωιψτθαλ τα ελληνικα?Εχω την virtualdj 5.0 μονο αυτη η εκδοση αναγνωριζει την κονσολα μου.Ενας φίλος που εχει μια πιο καινουργια εκδοση και μου την εδωσε δεν την αναγνωριζε την κονσολα μου αυτη.
Περιμενω νεα σας
 

Posted Sun 06 Jan 13 @ 10:43 am
Θα πρέπει να πας εδώ: http://www.virtualdj.com/users/edit.html και να συμπληρώσεις τον σειριακό σου αριθμό.
Στη συνέχεια θα πας εδώ: http://www.virtualdj.com/download/updates.html και θα κατεβάσεις την τελευταία ενημέρωση που υπάρχει διαθέσιμη για την κονσόλα σου.
Εαν και πάλι έχεις πρόβλημα με τα Ελληνικά τότε μπορείς να στείλεις ένα ticket στο support να το δούμε το θέμα πιο αναλυτικά από εκεί!
 

Posted Mon 07 Jan 13 @ 12:11 am
εννοεισ τον σειριακο της κονσολας που εχω??
 

Posted Mon 07 Jan 13 @ 12:48 pm
Εννοώ τον σειριακό αριθμό της έκδοσης VirtualDJ LE που συνοδεύει την κονσόλα σου. Όχι τον σειριακό αριθμό της ίδιας της κονσόλας!
 

Posted Mon 07 Jan 13 @ 12:56 pm
βασικα το ειχα παρει μαζι με την κονσολα και μεσα ειχαι το προγραμμα της hercules kati alla kai to virtual console to cd paqno exei enan arithmo ayton enoeis?giati bazo ups kai den to dexete.
 

Posted Mon 07 Jan 13 @ 12:58 pm
Στείλε ένα ticket στο support με το σειριακό αριθμό που έχει πάνω στο CD. ΚΑι επέλεξε και το ελληνικό σημαιάκι!!! :P
 

Posted Mon 07 Jan 13 @ 1:28 pm


(Old topics and forums are automatically closed)