Quick Sign In:  

Forum: Greek Forum

Topic: αγορά ακουστικών

This topic is old and might contain outdated or incorrect information.

καλησπέρα guys. λοιπόν θα ήθελα να αγοράσω ακουστικά .το budget που διαθέτω είναι γύρο στα 30-35 ευρό . η χρήση τους θα είναι για djing και μουσική γενικά .τα θέλω να έχουν καλή ποιότητα ήχου και να είναι άνετα στην πολύωρη χρήση. σκέφτομαι για τα sony mdr-zx300 είναι καλά για πείτε τις γνώμες σας :) Είχα και τα stanton dj pro 60 αλλά μου χαλάσαν :( για πείτε μου τις γνώμες σας για τα sony θα έχουν μεγάλη διαφορά από τα stanton? όποια άλλη πρόταση έχετε ευπρόσδεκτη :D
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
 

Posted Mon 19 Nov 12 @ 2:54 pm
ta exei to magazi pou paizo... (egw paizo me dika mou) ta dokimasa mia fora. Einai elafria, de kourazoun alla se megales entaseis apla den akous..
einai kala gia i pod oxi gia djing.
 

Posted Mon 19 Nov 12 @ 3:00 pm
Με την ΥΓΕΙΑ των αυτιών μας ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ.
 

Posted Mon 19 Nov 12 @ 3:04 pm
τα stanton που είχα ήταν καλύτερα για djing? έχεις καμιά άλλη πρόταση?
 

Posted Mon 19 Nov 12 @ 3:05 pm
se afta ta lefta oxi, egw den exw kapoia protasi aksiologi.
polu kalo akoustiko einai to sony MDR-V700 alla den exei kamia sxesi me tin timi pou zitas.
 

Posted Mon 19 Nov 12 @ 3:15 pm
 

Posted Mon 19 Nov 12 @ 3:22 pm
de ta kserw egw! den exw apopsi gia afta.. isos kanena paidi apo do na ta exei akousei.
 

Posted Mon 19 Nov 12 @ 3:29 pm
Dee PPRO InfinityMember since 2006
Η πραγματικότητα έχει ως εξής: Για 35€ θα πάρεις κάτι που είτε δε θα αντέξει, είτε δε θα σε καλύψει σε μεσοπρόθεσμο βάθος χρόνου. Αξιόλογες λύσεις στα χρήματα αυτά απλά δεν υπάρχουν! Αξιόλογες λύσεις μπορείς να βρεις από 70/80€ και πάνω.

Αν παρόλαυτα δε μπορείς για κάποιο λόγο να περιμένεις, τότε θα πρότεινα http://www.djmarket.gr/%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1-numark-analog-headphones-p-2436.html , με τα οποία έχω πολύ καλές εμπειρίες πάντα σε σχέση απόδοσης/τιμής. Οι γερμανοί λένε - και δεν έχουν άδικο: Όποιος αγοράζει φθηνά, αγοράζει δυο φορές! Δεν είναι ανάγκη να δώσεις 120 με 180€, αλλά και με 35€ σίγουρα δε θα βρείς μια ικανοποιητική -τουλάχιστον σε βάθος χρόνου- λύση... Επίσης ακουστικά μπορείς να αλλάξεις χιλιάδες φορές, αυτιά όμως έχεις ένα σετάκι δια βίου... Εκτός βεβαίως αν στα σαράντα σου θα ήθελες να θυμάσαι τις παλιές καλές εποχές φορώντας κάτι τέτοιο:
 

Posted Mon 19 Nov 12 @ 3:48 pm
εχω 2 ερωτησεις ακομα. για τα beats γενικα τι γνωμη εχετε(δεν θα τα αγορασω.πληροφοριακα ρωταω) αξιζουν τα λεφτα που ειναι τοσο ακριβα,η μηπως εκτος απο ποιοτητα πληρωνεις και το ονομα-διαφημιση,με λιγοτερα λεφτα δεν υπαρχουν σαν αυτα.τα εχω δοκιμασει τα beats και εμεινα πολυ ικανοποιημενος?
Και μια αλλη ερωτηση ,στα ακουστικα μηπως μπορειτε να μου εξηγισετε τις προδιαγραφες τι συμαινει το καθε ενα. για να ξερω τι γινετε και να ξερω να συγκρινω.
:)
 

Posted Tue 20 Nov 12 @ 3:17 am
Dee PPRO InfinityMember since 2006
Η πρoσωπική μου άποψη: Τα συγκεκριμένα ακουστικά δεν έχουν φτιαχτεί για DJing. Απευθύνονται κυρίως στο consumer market. Πρόκειται για ένα lifestyle προϊόν, με χαρακτήρα ανάλογο των προϊόντων της Apple. Δεν είναι άσχημα ποιοτικά ή ηχητικά, απλώς η συνάρτηση ποιότητας/τιμής δεν είναι σε καμία περίπτωση ικανοποιητική. Επίσης, δοκιμάζοντάς τα διέκρινα ένα ηχητικό χρωματισμό που απευθύνεται κυρίως σε hip-hop, RnB κλπ.

Το θέμα ακουστικά έχει συζητηθεί πολλές φορές και ειδικά όταν μιλάμε για τέτοιες τιμές υπάρχουν σταθερές αξίες όπως τα Sennheiser HD-25 κ.α. Στη θέση σου, δεν θα έψαχνα να βγάλω συμπεράσματα από τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά από πρακτικές παραμέτρους όπως ποιότητα ήχου, άνεση, βάρος, ανταλλακτικά, ανθεκτικότητα. Υπάρχουν πολλές πληροφορίες στο διαδίκτυο, αλλά θα πρότεινα αφού περιορίσεις κάπως τις επιλογές σου να δοκιμάσεις ο ίδιος κάποια απ' αυτά σε ένα κατάστημα πριν καταλήξεις.
 

Posted Tue 20 Nov 12 @ 1:14 pm


(Old topics and forums are automatically closed)