Quick Sign In:  

Forum: Greek Forum

Topic: βοηθεια!!! mixvibes umix control pro ή numark mixtrack pro ???

This topic is old and might contain outdated or incorrect information.

γεια σας ! επειδη τωρα ξενκιναω με το ντιτζεινγκ ( ξερω πολλα πολλα για μουσικη ) θα ηθελα να μου πειτε γνωμες για το ποιο απο τα 2 controllers θα επρεπε να παρω.....σαν χρηση θελω να τα χρησιμοποιησω για παρτυ και για χορρους σε σχολιο ..επεισης εαν μπορειται πειτε και ποια κονσολα εχει καλυτερο scratching ... δεχομαι επισης καθε προταση που δεν ξεπερνα τα 230 ευρω ! ευχαριστω ! :)
 

Posted Thu 15 Nov 12 @ 11:18 am
DrJekylPRO InfinityMember since 2008
Αφού ξεκινάς τώρα εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις την πιο φτηνή (κάπου 70 ευρώ) Hercules dj control mp3 e2. Είναι μια χαρά και σε πληροφορώ ότι τη χρησιμοποιούν πολλοί επαγγελματίες στο χώρο!! Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ξοδέψεις (στην παρούσα φάση τουλάχιστον) περισσότερα χρήματα.
 

Posted Sat 17 Nov 12 @ 12:02 am
de kserw kata poso aksizei na dosei 70e gia tin Hercules dj control mp3 e2 kai epipleon xrimata gia karta ixou kai na min parei mia me ensomatomeni karta ixou.
Des tin reloop beatmix kai ti mixtrack pro.
 

Posted Sat 17 Nov 12 @ 1:25 am
Reloop beatmix....all the way...kyriws logw kalhs kataskeuhs...kalhs kartas hxou
 

Posted Sun 18 Nov 12 @ 10:34 am
παιδια ευχαριστω για το ενδιαφερον αλλα τελικα κατεληξα στην pioneet ddj wego ...η χερκουλες πολυ απλη και ηθελε και καρτα ηχου...η μιξτρακ προ και πολυ τζαμι αλλα πολυ πλαστικο και δεν ειμαι και πολυ προσεκτικος....εςτσι η wego ειναι φοβερη σε δυνατοτητες στυλ υλικα και γενικα στα παντα....αν και πιο ακριβη το αξιζει
 

Posted Tue 27 Nov 12 @ 2:07 pm


(Old topics and forums are automatically closed)